Şimdi Ara

Grafiker Olmak İstiyorum Ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Para sıkıntısı çekeceğime inanıyorum. Lise 1'e başlayacağım bu sene, grafikerlik inanılmaz hoşuma gidiyor ama babam seni bi reklamcının yanına verelim 3 ayda öğrenirsin diyor. Çelişkideyim, grafikerliği çok seviyorum işim farklı olsa biile 2. veya hobi olarak onu yaparım ama tek iş olarak onu yaparsam para sıkıntısı çeker miyim?

Not: Kayseri Fen Lisesi'ne başlayacağım, ailem grafiker olmak için bu kadar eğitime gerek yok o zaman diyor siz ne düşünüyorsunuz?

• Grafiker olmak için reklamcıda iyi bir eğitim görebilirsin fakat çoğu reklamcı işi öğretmekten çok getir götür yaptıracaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • grafikerlik için yeteneğin olması gerek birde sağlam photoshop hakimiyeti ama bildiğimiz reklamcı (şu tabelacılar vs) gibi biyerde birşey öğrenme şansın yok diye düşünüyorum sonuç olarak iş paraya dönücekse iyi bir seviyeye getirmeye bak kendini
  • Önünde 4 sene var, büyük ihtimal kararın değişecektir ama yine de yazayım.Yetenek sınavıyla güzel sanatlar fakültelerinde grafik bölümüne girebilirsin.Belki ÖSYM puanı ile alan yerlerde vardır ama bilgim yok.Reklamcıda bir sürü şey öğreneceksindir ama okulda ki profesyonel eğitimin ardından reklamcıda çalışmayla bir olur mu sence?Para konusuna bir şey diyemem, piyasa çakma grafikçilerle ve yaptıkları işlerle dolu...
  • Peki bu yaşımda bir şeyleri öğrenmeye başlamam gerekir mi sizce?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bankacı olmak istiyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş internette bir sürü sıfırdan yüze tutoriallar var. Otur her gün uygulayarak seyret onları zaten öğrenir yaparsın kendin, gerek yok böyle şeyler için özel eğitim görmeye. Kendi kendini sınırsızca geliştirme olanağın var.

Orijinalden alıntı: Metal-Gear

Kardeş internette bir sürü sıfırdan yüze tutoriallar var. Otur her gün uygulayarak seyret onları zaten öğrenir yaparsın kendin, gerek yok böyle şeyler için özel eğitim görmeye. Kendi kendini sınırsızca geliştirme olanağın var.
    Güldüm Piyasada neden beş para etmez işlerin döndüğünü bu yorumdan daha iyi anlayabiliyorum.Kendisini geliştirmek için interneti kullanabilir ama nereye kadar? Grafiker olmak için 2 yıl hazırlanıp 4 sene okuyanlar, bu bölümü açan üniversiteler , öğrenim ve öğretim görevlileri boşuna yaşıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.