Şimdi Ara

Grafik tablet tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Photoshop işine dalayım diyorum da, wacomun 600'lük tableti mi yoksa trust'un 300 liralık A3 tableti mi? Wacom= a4 bu arada. Teşekkürler.

• Tam konuyu ben açacaktım.benim fazla bütçem yok arkadaşlar artrage olsun,diğer resim programları olsun destekleyen,( bu arada win 7 64 bit kullanıyorum ) max 100 liralık bir grafik tablet arıyorum.teşekkürler.

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

Tam konuyu ben açacaktım.benim fazla bütçem yok arkadaşlar artrage olsun,diğer resim programları olsun destekleyen,( bu arada win 7 64 bit kullanıyorum ) max 100 liralık bir grafik tablet arıyorum.teşekkürler.

Hocam bu işlere yeni dalan birisiyim ama 100 TL lik ikinci elde olsa bulmanız çok zor bence .

Orijinalden alıntı: cent_2013

quote:

Tam konuyu ben açacaktım.benim fazla bütçem yok arkadaşlar artrage olsun,diğer resim programları olsun destekleyen,( bu arada win 7 64 bit kullanıyorum ) max 100 liralık bir grafik tablet arıyorum.teşekkürler.

Hocam bu işlere yeni dalan birisiyim ama 100 TL lik ikinci elde olsa bulmanız çok zor bence .

hocam ekranlı birşey istemiyorum sadece çizdiğimi pc ye aktarsın o kadar yani.
  • http://www.vatanbilgisayar.com/Grafik%20Tabletler/genius-easypen-i405x-genius-easypen-i405x-grafik-tablet/productdetails.aspx?I_ID=58087 @SellYourSoul ne kadar iyi kullanmadığım için bir şey diyemiyorum ama bütçenize uygun bir tek bunu bulabildim.

@meymür grafik tabletlere youtube'dan bakarak daha iyi sonuca varabilirsiniz bence. kullananların buralara uğrama şansının pek olmadığını düşündüğüm için böyle söyledim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

http://www.vatanbilgisayar.com/Grafik%20Tabletler/genius-easypen-i405x-genius-easypen-i405x-grafik-tablet/productdetails.aspx?I_ID=58087 @SellYourSoul ne kadar iyi kullanmadığım için bir şey diyemiyorum ama bütçenize uygun bir tek bunu bulabildim.

@meymür grafik tabletlere youtube'dan bakarak daha iyi sonuca varabilirsiniz bence. kullananların buralara uğrama şansının pek olmadığını düşündüğüm için böyle söyledim

hocam mesajınızı geç gördüm.inceliyorum :)

hocam peki elimizi tablete koyunca algılamıyor değil mi ? elimi kağıda yaslayarak çizerim yaslayınca soru olmasını istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SellYourSoul -- 30 Ağustos 2012; 23:11:47 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

http://www.vatanbilgisayar.com/Grafik%20Tabletler/genius-easypen-i405x-genius-easypen-i405x-grafik-tablet/productdetails.aspx?I_ID=58087 @SellYourSoul ne kadar iyi kullanmadığım için bir şey diyemiyorum ama bütçenize uygun bir tek bunu bulabildim.

hocam mesajınızı geç gördüm.inceliyorum :)

hocam peki elimizi tablete koyunca algılamıyor değil mi ? elimi kağıda yaslayarak çizerim yaslayınca soru olmasını istemiyorum

algılıycağını sanmıyorum çünkü tablet basınca duyarlı ve kalemi ile aktif oluyor diye biliyorum. eliniz ile ne kadar bastırsanız da algılamaz heralde ona göre yapılmıştır. o yüzden sorun olucağını sanmıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tablet Tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Oyun Tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben bugün vatan dan %25 indirimle 191 tl yegenius m610x aldım özellikleri gayet iyi 4000lpi 1024 hassaslık ve 200pps tepkime

ayrıca boyutu ve 4:3 olarak çalışabilmeside ayrıca güzel ve 4 fiziksel toplamda 20 adet kısayol ekleyebilme çok iyi
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.