Şimdi Ara

GPU Mining Rig Yardım hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Elime elektriği çok uyguna getirebileceğim bir fırsat geçti, bu yüzden GPU Mining Rig olayına girmeye karar verdim. Özellikle daha önceden bu konularda tecrübe sahibi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

1-2 Sene önce bilgisayarımı kendim toplamıştım, ama o zamandan beri yeni ürünleri ve sistemleri hiç takip edemedim, bu yüzden sizlerden yardım istiyorum 6000'tl sınırını geçmemek şartıyla f/p ürünü olacak toplama Rig önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum, umarım en kısa sürede yardımlarınız ve önerileriniz gelir, param hazır, ne zaman aklıma yatan parçaları bulursam alıp, toplayıp, çalıştırmaya başlayacağım, gerekli testleri, getirisini, götürüsünü video ve fotoğraflarla forumda paylaşacağım...

Şimdiden çok teşekkürler :)

G Skill 4x2 CL 9 1600 Mhz Ram.
    1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk/Samsung 120 GB 840 PRO SSD.
    Xigmatek Assasin Tauro 80plus 700w Kasa/Philips 274E5QHAB/00 IPS Monitör/jWIN M-339 2+1 Ses Sistemi.

• RoyaLunique kullanıcısına yanıt
    açıkçası gpu mining ya da bitcoin madenciliği konularında bilgim yok. merakım var belki sizin gibi uygulama şansım yok ama burda mesajım bulunsun devamlı olarak takip edicem. şimdiden hayırlı olsun umarım istediginizi elde edersiniz.

şu anakartlardan kullanabilirsiniz.
    belki tavsiye verebileceklerin işine yarar.

http://www.asrock.com/microsite/mining/index.en.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmngngr -- 5 Nisan 2016; 2:40:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.