Şimdi Ara

GPS'te Sıkıntı mı Var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Hergün koşuyorum Runtastic ile koşularımı kaydediyorum bunun içinde gps kullanıyor.Son bir haftadır falan gps düzgün değil.Gps Test programı ile bakıyorum 11-17 tane falan buluyor 5-6 tanesine bağlanıyor ama yeterli olmuyor.Normalde en az 8-10 tanesine bağlanırdı.Havadandır dedim ama iki gün önce falan hiç bulut yoktu yine fazla uyduya bağlanmadı.Varmı böyle bir sıkıntı yaşayan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Runtastic mb yiyormu hocam ?
    Kalori vs doğru sayıyormu ?

"Kısa vadedeki hayallerimizi gerçekleştirdik. Uzun olanları biraz erteledik. Belki bir kez daha görev almak nasip olur."
  • Açık alanda kos. Çevre etkiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: StoryBro

Runtastic mb yiyormu hocam ?
    Kalori vs doğru sayıyormu ?

mb yemiyo sadece harirayı yüklerken birkaç mb harcar onuda wifi ile yaoabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Açık alanda kos. Çevre etkiliyor.

Hocam dediğim gibi ilk önce havanın bulutlu olmasından şüphelendim sonraki gün havada tek bir bulut bile yoktu ve sahilde koşuyorum yani sağda solda hiçbir bina,engel yok.telefonu yeniden başlatıyorum vs ama işe yaramıyo.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek Yaşayanlar Var mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkut17500

Uygulamayı tekrar yükle. Bedava sürüm kullanıyorsan da güncel sürümün apk'sini bul, Pro yap.

hocam runtastic te sıkıntı yok GPS TEST programıyla bakıyorum ilk önce onda gösteriyor kaç uydu nulup kaçına bağlandığını orsdan yeterince uyduya bağlanmıyor.önceden direk 17 tane falan bulur 8-13 arası uyduya bağlanırdı şimdi ancak 5 tanesine bağlanıyor onada geç bağlanıyor.gps test programınıda sildim tekrar yükledim onda sıkıntı yok.Zaten runtastic te hemen gps e bağlanmıyo demekki ya telde yada başka bişeyde sıkıntı var.

Lenovo Thinkpad T460p
    Intel i7 6700HQ 6Mb 2.60GHz up to 3.50GHz vPro™ | 8+16GB 2400MHz 1.2v DDR4 | Intel HD Graphics 520 | Nvidia 940MX 2GB GDDR3 | Samsung 860 EVO 1TB SSD | 14'' 1920x1080 16.9 Full HD IPS | Wi-fi 802.11b/g/n/ac | Bluetooth 4.1 | Magnesium-Aluminium case 1.8Kg | MIL-SPEC 810G
    Lenovo Ultra Dock Station 130W | Lenovo T2224d Full HD IPS | Bose Companion 2 Series III
    Windows 10 Pro
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.