Şimdi Ara

GPS Araç Takip Cihazı Sinotrack ST901

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
8
Favori
12.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İnceleme ve araştırmalarım sonucu bu GPS araç takip cihazını buldum.

Sinotrack ST901 cihazın en büyük özelliği SMS komut formatı ile
    evde kullanmadığınız bir telefonun IMEI nosunu bu cihaza aktarıyorsunuz.
    Örnek : SMS komut formatı: IMEI#YENİ IMEI numarası#

IMEI#359000000000# (Set OK) şeklinde geri dönüş

SMS Komut ( IMEI0000 ) Cihazda kayıtlı olan imei numarasını gösterir

cihazı satın aldığımız çinli dostumuza IMEI nosunu afişe etmeye gerek kalmıyor.
    Satın alırken mutlaka PİL ( battery )ile birlikte alın
    Arabanın AKÜ ile bağlantısı kesildiği vakit kendi battery devreye giriyor
    ve size SMS komut gönderiyor.

Sinotrack ST901 Türkçe Kullanım Klavuzu PDF dosyası
    İNDİR
    http://www.mediafire.com/file/dusu8hd896d6468/Sinotrack_ST901_T%25C3%25BCrk%25C3%25A7e_Kullan%25C4%25B1m_Klavuzu.pdf/file

Şimdi Gelelim SİM kartına bunu da araştırdım en uygun ve ucuz
    BİMCELL sim kartı, size en yakın BİM mağzasına kimlik fotokopisi ile gidiyor
    50TL verip yeni hat alıyorsunuz, hediye olarak yüklü 250 SMS 4GB İnternet 250 Dk. konuşma ile
    geliyor, hediye gelen paket bitiminde Sizin en çok kullanacağınız kısım SMS,
    5TL yatırıp 1000 SMS alıyorsunuz başka da hiç masrafı yok

Kullandığınız telefon ile GPS cihazına SMS komutu gönderip yetkili kılıyorsunuz
    Sonrada GPS cihazını arıyorsunuz bir kere çalıyor kapanıyor
    2 saniye sonra size SMS geliyor, arabanın hızı kordianat bilgileri harita bilgileri
    bağlantısı geliyor resimde görüldüğü gibi
    Bağlantıya tıkla haritalar aktif olup aracın nerde olduğunu gösteriyor

Harita üzerinden Canlı takip istiyorsanız satın aldığınız cihazın ID nosunu
    satıcıya bildirin canlı takibi aktif yapıyor bu adres üzerinden takip yapıyorsunuz.

PC Üzerinden
    http://www.sinotracker.com/

Telefon Üzerinden Sinotrack aplikasyon indiriyorsunuz

Satıcı bu konularla çok ilgili anında sorularınızı cevaplıyor gereğini yapıyor.
    Devamlı canlı takip istiyorsanız GPS cihazına 250 MB internet yükleyin

Sinotrack ST901 Yetkili ana satış mağazası
    https://tr.aliexpress.com/item/32696556917.html?spm=2114.13010708.0.0.5c004c4dWYcbRX

Fuse Tab parçasını da mutlaka alın 2 adet

Fuse Tab
    https://tr.aliexpress.com/item/32885325883.html?spm=2114.13010708.0.0.4f904c4dkfBeY2

Kaynak site
    http://notadmin.com/gps-tracker-sinotrack-st-901/
    http://www.fpv1.ru/up/ST-901%20User%20Manual.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nejaterol -- 28 Eylül 2019; 15:40:58 >

• Ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AirSupport

Ne kadar?
    17 dolar civarında fiyatı var.
  • Geçenlerde satın aldım bende. Aliexpressten 100 tl gibi bi maliyet ile elime ulaştı. Eski bir telefonumun IMEI adresini yüklettim alırken.
    Bimcell taktım. f/p oranı cok yüksek bir ürün. Haritada izleme geçmişi gösterme gibi özellikleride gayet güzel çalışıyor.
  • Montajını nasıl yaptınız ? Aküden direk gelen hangi kabloya bağladınız ?
  • cihazın kablolamasını fuse tab kullanarak mı yaptınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

Montajını nasıl yaptınız ? Aküden direk gelen hangi kabloya bağladınız ?
    GPS cihazını aracın en gizli yerine monte ettim
    Bağlantılar bu şekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: natkingcole

cihazın kablolamasını fuse tab kullanarak mı yaptınız?
    Mutlaka yapılması gereken,
    ana sigorta kutusu Kabin içinde
    Motor bölmesi sigorta kutusu
    Bagaj bölümü sigorta kutusu
    Bunlardan hangisi uygunsa ordan
    Fuse tab ile bağlantı alın
  • Teşekkür ederim. Ne zamandır önüme çıkıyor.
    İncelemeniz de gayet iyi olmuş.
    Alıp deneyeceğim.

Sormak istediğim bir kaç soru var.
    İp'yi niye tanıtıyoruz. (ip bizim ip'miz mi. Yoksa onların server'ın ip'si mi.)
    Bir de anlık hız, maksimum hız. tarzı bilgiler veriyor mu.
  • VideSupra kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

Sinotrack ST901 server'ın ip'si
    Canlı takip de anlık hız klm olarak veriliyor
    Ayrıca SMS komutu ile araca hız sınırı belirliyorsunuz
    örnek 110 klm geçtiği vakit size sms geliyor.
    Ve gene lokal bir bölge işaretliyorsunz araç bölge dışına
    çıkınca telefona SMS geliyor.
  • dağıtım aracımıza taktırmayı düşünüyoruz tavsiye eder misiniz hocam haftalık yaklaşık 300-350 ev dolaşıyor
  • IMEI değiştirme işini SIM kartı taktıkdan sonra başka bir telefonla mı yapıyoruz
  • düşündüğüm bir cihaz. normalde forumda araç içi kamera başlığından aldığım tecrübeyle bu tarz tak-unut cihazlarda pil pek tercih etmiyorum. kameraları da kapasitörlü aldık. uzun vadede patlama-yangın riski olabiliyor. pil nasıl bir avantaj sağlayabilir? zaten 150mah. aliexpress'te 10.000mah bataryası olanlar da var. 120 güne kadar dayanıyormuş.

(cihaz iyi gizlenip kablosu kesilmediği sürece) her kontak açışında mesaj atabiliyor. o nedenle sadece araç çalıştırılmadan kaldırılıp götürülürse ve hiçbir zaman çalıştırılmazsa işe yarayabilir değil mi? kontak değiştirilip araç çalıştırıldığında yine mesaj atacaktır. kullanımla ilgili tecrübe bekliyorum.

edit: evet pil olmadığında kapanırken anlık mesaj göndermeyeceğinden problem olabilir. bunun önüne geçmek için çalışma sıklığını yüksek belirlemek gerekir ya da online takipli internetli şekilde kullanmak gerekir. yine de pilli olmasına güvenemedim.

uzaktan erişimle yakıtı kesme fonksiyonu da varmış bilgisi olan var mı?
    devamlı takipte internet ihtiyacı saatlik olarak kaç mb'dır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit+ -- 25 Şubat 2020; 13:29:9 >

• herkese merhaba. ben de bu cihazdan aldım kullanıyordum fakat rahat battı ve kullanmadığım bir cihazın imei numarasını mesaj olarak attım. sanırım o cihazıma ait imei numarası çalışmıyor(gönderdiğim imei numarası 2002 2003 model bir cihaza ait).
    şuan hiç bir komuta cevap vermiyor. sim kartı okuyor fakat sms veya arama kabul etmiyor.
    tekrar aynı imei numarasına nasıl döndürebilirim.
  • Arkadaslar 3g li olani mi almali 2g olan mi hangisine imei atiliyor.
  • https://forum.donanimhaber.com/gps-arac-takip-cihazi-sinotrack-st901-220-tl--145096341

Hiç kullanmadığım ürünü almak isteyenler ulaşabilir. İhtiyacım kalmadı.
  • furkan184 f kullanıcısına yanıt
    Hocam bende bir yazılımcı arkadaşın yardımıyla çözdüm bu sorunu ve bilinen her bilginin paylaşma yükümlülüğüne inanarak sana da cevap vermek zorunda hissettim. Bu sorun 7 senedir hiç kullanılmayan imeiyi yamamaktan kaynaklı. İmei atmadan btkdan e devletten sorgulamalısın. Aktifse yapman gerekiyor. Zaten orada 7 sene aktif olmadığı için kapatılmıştır yazar. Şimdi adil sorduğun sorunun cevabı geliyor. Çok basit. Ama bir kaç euro harcayacaksın ve yabancı bir hata ihtiyacın var. Bu konuda aktif olması gerekir mi diye sorarsan içinde kontur olmasın ama aramalara açık smslere açık olsun cevabını verebilirim. Net şekilde çözümü söylüyorum. Bu yurtdışı hattını cihaza taktiğin anda mucizevi bir şekilde açılacak ve gpsr modunu actiysan hemen servera sinyal verecek. Ve bu şekilde btk yurtdışı yanında getirilen hat olduğu kanısına varıp imeiyi aktif hale getirdikten sonra o hatta imei degostirme kodunu SMS gondereceksin ve kapat aç yapıp sim kart ciksrip takip imei sorgulama yapacaksın değiştiğinden emin olup kendi hsttini kullanarak devam edeceksin. Eğer söz konudu yabancı hatta kontur yoksa doğal olarak sana geri dönüş yapamayacak bu hususta kodları doğru gondermen çok önemli ve böylece euro hsrcamamis da olursun çünkü bazı yurtdışı hatları 1 Euro'ya yakın mesaj bedeli de alabiliyor TL de 9 lira yapar cihaz parasınin yarışı parası gidebilir yanlış kodlara gelen cevaplar yüzünden neyse kolay gelsin

• 3G versiyonuna IMEI nasıl atılacak bilgisi olan var mı arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkarakalem -- 27 Ekim 2020; 9:23:52 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.