Şimdi Ara

GP TOYS FOXX S911 1/12 RC Araba İncelemesi $49.98 ve Kullanıcılar Kulubü 19 kişi (kargo bedava) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
8
Favori
27.929
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bhdr5335

    Arkadaşlar elimde 2 adet bu aracın orjinal pilinden var.az kullanılmış durumda.biri 50 kere diğeri 20 kere kullanılmıştır heralde.ikisi de gayet performanslı çalışıyor.Yurtdışı fiyatı 40 tl(Türkiye 90 tl) olan pillerin tanesini 25 tlden vereceğim.almak isteyen olursa yazabilir bana.

    Piller duruyorsa ve iyi durumdaysa ben alabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım benim pilde bozuk çıktı. İki kere şarj ettim. Üçünde şarj olmuyor. Adaptör ışığı yeşilde kalıyor. Kırmızı olmuyor. Yada yapmam gereken bişeymi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geç cevabım için kusura bakmayın, bu ara giremedim foruma.Piller duruyor, ilan falan vermemiştim zaten kaldı öyle.Eski girişe uyumlu 2 adet var elimde.
  • Merhaba arkadaşlar, karne hediyesi olarak aldım tatil bitmeden, araç arka motor kısım dan dişli sıyırma sesi gelmeye başladı, araç boş da tekerler dönüyor ama yere koyulduğunda zırıltı yapıyor ama gitmiyor... Sorun ne olabilir garantisi geçerli olurmu?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ersin.clk kullanıcısına yanıt
    Dişli sıyırmış.Dişli seti alıp sıyıran dişliyi değiştirmek gerekir.Garantiye girecek bir durum değil malesef.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhdr5335 -- 19 Şubat 2018; 15:42:23 >
  • Arkadaşlar, araç kumandayı görmüyor...Alalı uzun zaman oldu bir kaç gün denedim kullandım .Sonrası süs gibi bir kenarda durdu...Geçenlerde aklıma geldi pilleri takdım çalıştırdım ama kumandayı görmüyor..Darbe vs. herhangi birşy gelmedi baışna ..Dediğim gibi hiç kullanmadım...Benzer sorun başına gelen var mı ? ne yapmak lazım ...
  • bhdr5335 B kullanıcısına yanıt
    Üstad çok sağol ,nereden buluruz biz halledebilirmiyiz ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cro@oan kullanıcısına yanıt
    Böyle bir durumla karşılaşmadın ve karşılaşanı da duymadım.Hiç fikrim yok malesef.
  • ersin.clk kullanıcısına yanıt
    Eliniz yatkınsa halledersiniz.En önemli konu sökerken neyi nereden söktüğünüzü unutmamanız.Video çekerek ya da numaralandırma vs. şeklinde aklınızda tutmanız lazım.Sökmesi kolay toplaması zor :D
    yurtiçi ve yurtdışı sitelerinde dişlileri mevcut.
  • Merhaba. bhdr5335 nickli arkadaştan batarya ları aldım ikisi de gayet iyi çalışıyor. Bataryanın birisinin içerisindeki 3 pilden birini söküp benim eski bataryanın içindeki şişen pil ile değiştirdim. Eski bataryamı kullanılır hale getirdim böylece. Gelen bataryalar iki pinli idi bendeki 6 pinli. Diğer iki pinli batarya için arabaya iki pinli soket lehimledim. Ve iki bataryayı aynı anda takıyorum. Böylece daha uzun kullanım süresi elde ettim fakat uzun süre kullanınca bi ara motordan duman çıktı biraz. Neyseki motoru komple yakmadan farkettim, 4x4cm lik 12v fan aldım motorun üzerindeki plastiği o fana göre kestim. Fanı oraya yapıştırdım. Sürekli çalışmayıp sadece gaza bastığımda çalışması için fanın + ucunu motordan aldım, diğer ucuda direk bataryadan gelen güce bağladım. 10 numara oldu desem yeridir. Resimde atabilirim ilgilenen olursa.
    Son olarak fanın üzerine de çay bardaklarının üzerine konulan metal süzgeci uygun bir şekilde yapıştırdım ki içerisine çör çöp kaçmasın..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aerdogan85 -- 9 Mart 2018; 0:31:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şunuda ekleyeyim bari. Lipo batarya sipariş ettim AliExpress ten 4200 mah. Henüz gelmedi, o geldiğinde onunla ilgili deneyimlerimide aktarırım. Bir de 1/10 luk tekerlekler aldım. Biraz büyük durdu fakat yinede kullanılır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GP TOYS FOXX S911 1/12 RC Araba İncelemesi $49.98 ve Kullanıcılar Kulubü 19 kişi (kargo bedava)

    GP TOYS FOXX S911 1/12 RC Araba İncelemesi $49.98 ve Kullanıcılar Kulubü 19 kişi (kargo bedava)

    GP TOYS FOXX S911 1/12 RC Araba İncelemesi $49.98 ve Kullanıcılar Kulubü 19 kişi (kargo bedava)

    GP TOYS FOXX S911 1/12 RC Araba İncelemesi $49.98 ve Kullanıcılar Kulubü 19 kişi (kargo bedava)

    GP TOYS FOXX S911 1/12 RC Araba İncelemesi $49.98 ve Kullanıcılar Kulubü 19 kişi (kargo bedava)
    GP TOYS FOXX S911 1/12 RC Araba İncelemesi $49.98 ve Kullanıcılar Kulubü 19 kişi (kargo bedava)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aerdogan85 -- 9 Mart 2018; 20:6:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Güle güle kullanın.Araç çok güzel olmuş ışıklar lastik falan :) bozarım diye korkumdan hiç değişiklik yapamıyorum ben.
  • slm arkadaşlar. bende rc araçların heveslisiyim. max 300 tl ye kadar çıkabilirim.bir tane almak istiyorum ama kararsız kaldım. boyut, 2wd , 4wd gibi. kıyaslayacak olursak siz ce hangisi mantıklı olur. yardımcı olursanız sevinirim.

    foxx s911 , pxtoys 9302 . ???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YeşilKuş19

    gearbestten aldıgım pil çok çabuk bozuldu durduk yere hem kablolarıda çabuk kırldı pil için benim en iyi önerim bi tane powerbank alın hızlı şarj destekleyen sonra buna birde 2 amper falan taşıyacak kablo alın aldıgınız kabloyu micro usb tarafını kesin + ve - kablolarını ortaya çıkarın sonra bi voltaj regülatörü alın ben robotistandan aldım 12.5 tl civarıydı bilmeyenler için voltajı yükseltip düşürmeye yarıyor sonra usb kabloyu powerbanke takıp + - kutuplarınıda regülatöre bağlayın ve regülatördeki ayarlama kısmından voltajı ölçerek 9.6 civarına getirin sonra arabanın bozuk pili varsa onun kablosunu yoksa kendiniz arabanın girişine bağlayın ve devreyide tamamladıgınız zaman hayırlı olsun yüksek mah bir bataryanız oldu tabi aşırı oynarsanız motor vs yanabilir
    Merhaba, bende s911 aldım şu anda ve dediğiniz çok mantıklı robotistan'dan baktım regülatörlere ama çok fazla seçenek var siz yaptığınız işlemden şu anda memnun musunuz bir sıkıntı vs. oluştu mu? Eğer problem yaşamadıysanız bana kullandığınız regülatörün linkini gönderebilir misiniz rica etsem?

    Ek bir sorum daha var bendeki pil soketi 6'lı olanlardan bunda motora giden en uçlarda + ve - var ortada gelen hepsi - görünüyor tam inceleyemedim ama öyledir büyük ihtimal onlara direk + - sine bağlantı yapsak problem olur mu?GP TOYS FOXX S911 1/12 RC Araba İncelemesi $49.98 ve Kullanıcılar Kulubü 19 kişi (kargo bedava)




  • Arkadaşlar kullanıcı kalmadımı 😁😁😁yedek batarya mı mantıklı lipo pil mi? Lipo pil kullanım olayı baya detaylı ve yeterince bilgim var ama bazı kişiler en fazla 15 dk kullanılabiliyor diyor motor fazla kaldırmıyormuş sanırım(duman vs çıkıyor diyenlerde var) acaba buna önlem için fan taksak sanırım motoruna uygun soğutuculu fanlar mevcut öyle bir modifiye etsekte mi uzun süre kullanamayız?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • savasuzunn S kullanıcısına yanıt
    Motoru soğuk tutmayı başarırsan yarım saate yakın kullanırsın. Ben orjinal kendi pilinden ikisini bir takıp 15 dk kullandıktan sonra duman çıkmaya başlamıştı. daha önceki mesajımda attığım resimlerde görüldüğü gibi fan taktım. lipo pil ile yarım saat kullanıyordum maalesef pilimi bozdum. Velhasılı evet soğutucu fan vb. kullanarak yarım saat garanti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: grkm_evo

    slm arkadaşlar. bende rc araçların heveslisiyim. max 300 tl ye kadar çıkabilirim.bir tane almak istiyorum ama kararsız kaldım. boyut, 2wd , 4wd gibi. kıyaslayacak olursak siz ce hangisi mantıklı olur. yardımcı olursanız sevinirim.

    foxx s911 , pxtoys 9302 . ???
    S911 2wd olmasının dezavantajını ani kalkışlarda bayağı belli ediyor. özellikle tozlu topraklı ve kaygan yollarda. ben bu sorunu bir nebze de olsa arka tekerleklerin boyutunu büyüterek aştım. 4 tekeride büyütünce dönüşlerde takla atıyordu . ön tekerleri orjinalini takınca on numara yol tutuşu oldu.

    benim tercihim yine de s911 olurdu.
  • Dün kumandanın gaz tuşu çok hassas olduğu için içini açıp yay olan yere ekstra kalem içerisinden çıkan yaydan tekrar yay taktım şu an çok daha iyi aslında daha sert bir yayla çok daha iyi olabilir...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aerdogan85 A kullanıcısına yanıt
    Aynen arka tekerler büyütülürse çok iyi olabilir... motor soğutma için kaç mm’lik fan taktınız ve bu direk motor üstüne oturtulanlar var aşağıdaki linkteki gibi onlar taksak nasıl olur acaba...

    https://tr.gearbest.com/rc-car-parts/pp_929657.html

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.