Şimdi Ara

/ GP™ Medya - Anakonu /

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
10.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar bir projemden bahsetmek istiyorum.Bugune kadar hep oyun videosu cektim.Ve cok sukur 60 in uzerinde video devirdim.Bunun sadece oyun videosu olmamasini istiyorum.Bu yaz kamerami ve temin edecegim mikrofonu alip sokaga cikacagim.Gencler oyunlar hakkinda ne kadar bilgililer hangi oyunlari oynuyorlar gibi sorular yoneltecegim.Roportaj tarzi birsey olacak.Ayrica int cafelere gidip oyun turnuvalari ve komedi amacli oyun trailer lari hazirlayacagiz.Ve ünlü kişiler ile röpörtaj ayarlayacağım.Ilginizi ceker,zevkle izleyeceginizi umuyorum

    __________________________________________________________________________________________________________________________________

    Güncel:

    Çekimlere başlandı...

    Pazar günü, İzmir Bornova'da bulunan Noche Cafe'de, pesfootball.com tarafından düzenlenecek olan PS3 Ödüllü PES turnuvasında bulunuyor olacağım.Ama yarışmacı olarak değil, oradan görüntüler almak istediğimden dolayı.Eğer aksilik olmazsa pazar günü video muzu izleyebileceksiniz...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Güzel fikir, özellikle kafelerde turnuva olayı forum üyelerinin de katılımı ile keyifli olur...
  • Helal olsun sana. Sende ışık görüyoruz İbrahim.

    Sabırsızlıkla bekliyorum. Sokaktan insan seçerken dikkat edersin.
  • bence bir haftasonu bir kafeyi kapayalım ve her ildeki konsol sahipleri turnuva yapsın. Tabi merkezi kafelerde. Video çekimi yapılır final maçından kesitler konur. Hem eğlence olur hem kaynaşılmış olur.

    Onun yanısıra hem oradaki insanlarla hem kafe sahibiyle hem de o çevredeki gençlerle oyunlar hakkında konuşulur bir nevi haber yapılır. Hoş olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcbtrcs -- 1 Temmuz 2009; 1:31:09 >
  • bi cacık olmaz
  • Suan gerekli malzemeleri topluyorum.Tripod ve mikrofon siparisini verecegim.En yakin surede sizleri sasirtacak,hep tv lerde gordugunuz ama hic oyunlar hakkinda yapilmamis bir projeyi gerceklestirecegim.

    Tabii bu projenin uzun soluklu olmasi icin sizin iyi kotu yorumlariniza ihtiyacim var.



    Bu mesaj psp den yazilmak zorunda kalindigi icin harf vb. hatalari icin ozur dilerim
  • Süper bir proje.
  • Artık Ankarayada bı ugrarsınsın
    sımdıden basarıla sabırsızlıkla beklıyorum
  • tesekkurler.Gercekten cok ilginc olacak ve ortaya nasil birsey cikacak cok merak ediyorum...
  • Katmerci tebrik ederim. videolarını bekliyorum
  • Oldukça güzel bir proje. Bekliyoruz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozan23 -- 1 Temmuz 2009; 2:02:39 >
  • zahmetli ve hoş bir fikir. başkası böyle fikirle çıksa herhalde uğraşmaz, yapacam der geçer derdim, ama forumda yaptıklarını gördüğüm goldpunch bununla da ilgilenip, devamını getireceğine inanıyorum. başarılar
  • arkadaş biraz alaycı bir tavırla söylemiş ama malesef ülkemizdeki çoğu internet kafede en çok oynanan oyun counter-strike PS cafelerde oynanan oyun ise PES tir. Yavaş yavaş NBA oynanıyor ona da 2kxx mi 20xx mi deyince ver farketmez deniyor. Ben bugüne kadar gittiğim kafelerde FIFA istediğimde hep o yok oynanmıyor dendi. Tek bir cafede var mecidiyeköyde. Onu da adam aldım futbol diye kimse oynayamıyor keşke almasaydım dedi. Arkadaşımla beni oynarken hemde vasatın üzerinde oynarken dikildi tepemize valla helal olsun iki senedir ilk defa oynayan gördüm herkes kalkıyodu nasıl oynuyosunuz bunu becerebiliyosunuz dedi.

    Alaycı bir şekilde anlatılması belki yanlış ama malesef int. cafelerdeki counter P(E)S cafelerdeki PES gerçeği yadsınamaz.
  • İnsanlar hep neden en iyiyi ben biliyorum en iyi benim malım en iyiyi ben yaparım diye bir güdüye sahip bu forumda anlamış değilim. Karşıt bir görüş belirtince ne kadar saygılı olursan ol sana karşı bir çemkirme bir hakaret moduna giriyorlar.

    Şu sözleri belirtmeden edemeyeceğim

    Her şeyi biliyorum diyen hiç bir şeyi bilmeyendir
    Bildiğim tek şey hiç bir şey bilmediğimdir.
    Biliyorsan konuş faydalansınlar, bilmiyorsan sus da adam sansınlar
    Susmak bilgeliktendir
    ...
  • Neyse ben sildim mesajlarımı,arkadaş güzel bir proje düşünmüş konusunu kirletmeye hakkımız yok.Kimse kimseyi de oynadıgı oyunlar yüzünden hor görmesin.Herkesin görüşüne saygı duyulmalı.

    Goldpunch'a projesinde basarılar.Farklı şeyler yapmak her zaman iyidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brian Carroll -- 1 Temmuz 2009; 5:20:16 >
  • Cafelerden ziyade kalabalık mekanlarda genç kesimle konuşmak daha mantıklı geliyor bana , cafelerde sadece belli başlı oyunlar oynanıyor, onların dışına çıkıldığını zannetmiyorum.
  • @GoldPunch

    Süper haber bayağı eğlenceli olacak.
    Ayrıca Forumda cafe sahibi bir çok arkadaş var. Bu arkadaşlarla irtibata geçip şehirlerde forum üyelerine yönelik turnuvalarda yapılabilinir. Ayrıca bu turnuvaların videosu çekilebilinir.
  • güzel fikir ama karsına PES'in dısında cok fazla oyun adı cıkacagını sanmıyorum
  • Ya aslında İstanbul'da yaşayanlar ile buluşucan bi mekanda oyun muhabbeti yapıcan, nargile, sigara, içki içicen sonra kafalar kıyak halde gidecen bi net cafeye artık ne varsa oynican artık ps3 mü olur pc mi olur x360 mı olur orasını bilemem
  • tesekkurler arkadaslar 10 gune kadar baslarim herhalde cekimlere...Cok kaliteli olacak cok sasircaksiniz dostlar.Mesela ben kopruden konusacagim kamera asagidan cekcek filan,tvlerde gordugumuz gibi yani bayagi profesyonelce cekimler dusunuyorum.


    Hic beklemediginiz videolar geliyor...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.