Şimdi Ara

gözümün önündeki kaza

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ankara'ya sonunda kar düştü. yerler bembeyaz oldu. bunu fırsat bilen apaçiler yollara döküldü.

    oturduğum ev çevredeki bütün yolları rahatlıkla görebileceğim bir konumda. Ankara'yı bilen varsa Onkoloji hastanesini bilirler. onun yanındaki sitenin (urankent sitesi) yerini de tahmin edebilirler.

    bilgisayarımın başında zaman öldürürken sürekli bağıran bir motor sesi duydum. sesin geldiği aracı tahmin ettiğimden direk dışarıya baktım camdan yine ne yapacak bu apaçi diye. tam düşündüğüm gibi kardan dolayı yerler kayganlaşınca çakalkasa bmw 3 serisine atladığı gibi yanlama girişimlerine başladı eleman. sağa sola savururken aracını sağından solundan araçlar geçiyordu. 6 7 araç bir şekilde çarpmadan yanından usul usul geçti. yokuş yukarı çıkarken dahi aracını yanlamaya çalışıyordu, o sırada aşağı inen araçların sürücüleri sanırım oldukça zor anlar yaşamıştır. 2 3 dakika bu genç aracıyla bezelye büyüklüğündeki beyninin ürettiği aklı sırasınca yanladı.

    içimden "bu adam şimdi birisine çarpacak" dediğim sırada olan oldu. yine yanlamaya çalışırken bu sefer karşıdan gelen sürücü, diğer sürücüler kadar şanslı değildi. adam da tabi bu karda ve buzda duramayınca çarpıştılar.

    bu tip bir olayın sizin başınıza geldiğini düşünsenize. nasıl sinir bozucu bir durum. tamamıyla karşı tarafın sorumsuzluğu yüzünden kaza yapıyorsunuz. bu adamlara uslanmaları için verilecek tek ceza idamdır. başka türlü anlamıyorlar.

    metro durağına giderken bir kaç kez yol üzerindeki internet kafe çalıştıran birisini duymuştum, belkide o aracın sahibiydi o internet kafenin sahibi, aracı bir kaç kez çekmişler ve bir dünya ceza yemiş. ama adam bunu bir övünç kaynağı olarak anlatıyordu o ayrı mesele...

    gece gece, doğumgünüme saatler kala sinirlerimi bozdular yine







  • İnşallah karşı tarafta birşey yoktur ve karşı tarafın cezasını vs. hepsini de o Bmw'ciye yüklerler.
  • Bu ülkede "insanlara" araç satışı ve ehliyet verilmesi uygulamasına geçilirse hepsi düzelir..


    İnşallah karşı araç sahibinde birşey yoktur,allah hepimizi korusun..
  • apaçi denilince kızıyorlar sonra
  • Demez olaydım, "Buz üstünde takılın" diye insanlara... Bunlar şimdi kamyonların ve otobüslerin dışında kimsenin çıkamadığı yollarda saatlerce seyretmek yerine şehir içinde 78 ya da 116 beygirlik araçlarıyla bi aşağı mahalleye, bi yukarı mahalleye turlayacaklar... Çok sakat...

     gözümün önündeki kaza


     gözümün önündeki kaza




  • gerizekalı bir de karşı tarafın vebaline giriyor!...
  • Ankarada bu sokak - cadde arası apaçilerine sinir oluyorum.Hele hele oturduğunuz yerde lise varsa bol aksesuarlı sahin doğan doblo bazen bmw mercedes yada motorsikletli çoğu zaman 17-18 yaşlarındaki çoğunlukla ödünç arabalı tipler sokak aralarında terör estiriyor resmen.Oturduğum yerin sol tarafı caddeye bakıyor yaz kış ya acı fren sesleri ya bira şisesi fırlatmalarını duyuyorum.Gelen 5-10 tur araba döndürüp gitmeden olmuyor.Bende cadde üstünde 5-10 dk apaçilik yapan oldumu hemen ekip çağrıyorum baya bi azaldılar bu yüzden.Keşke sende arkadaşım madem devamlı bu hareketleri sokak arası yapan bi tip biliyosun arasaydın bi ekip çağırsaydın olan çarptığı arkadaşa olmuş yazık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zugasi_berepe -- 27 Ocak 2010; 23:06:39 >
  • yazın aradım aslında, bir dünya formalite istediler nedense.

    üstelik lojmanda oturduğumuzdan polis de var ama polisin kendine hayrı yok ki. polis de görüyor benim görüdüğüm aynı şeyi!
  • O zaman madem formalite istemiyosun sana başka bir yol söleyim.İnternetten emniyet genel müdürlüğünün sitesine gir,sitede online ihbar bölümü var.Dakikası dakikasına takip ediyorlar oraya salla bi isim sonra şikayetini yaz,adresi yaz 2 dk içinde polis orada.Sonra sana mail atıyorlar şu şu işlemi yaptık bilginize diye tecrübe ile sabittir

    Polise şikayet olmadıkça hiç bir harekette bulunma şansı yok dostum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zugasi_berepe -- 27 Ocak 2010; 23:30:13 >
  • Doğum gününüz kutlu olsun
  • bundan sonra öyle yaparım, söylediğin iyi oldu

    @Sye88 çok teşekkürler
  • İlla çakal kasa ucuz olacak diye bişey de yok.. Zengin apaçi modelide var; Bizim evin tam karşısında bir herifin yeni M3'ü birde S2000'i var. Her geldiğinde garaja girmeden (araç showroomunun sanırım sahibi) orta yerde "0" çiziyor birkaç dakka. Arada otoyol olmasına rağmen ben burdan duyuyorum iğrenç egzoz sesini (evet m3 ve s2000 e ne takmışsa o araçlardan bile iğrenç bir ses çıkıyor) orda oturanlar nasıl katlanıyor. Ben orda otursam aşağı direk sürahi fırlatırım. Çok istiyorum ordan geçerken bu sıfır çiziyor olsun, yolun ortasında yapıyor çünkü, kıçına kadar girip kornaya asılıcam, biraz havasını alıcam, artistlik yaparsa o egzozunu kendisine monte etmeyi düşünüyorum. Hem apaçilik yaptığı için hemde s2000den öyle iğrenç ses çıkartmayı başardığı için.
  • Bir gun cikar karsisina bi babayagit onu orda dayak manyagi yapar akli basina gelir...

    Dogum gununuz kutlu olsun
  • Her yan koyan apache midir? Her yan koyan idamlık mıdır?
  • Tabiki değil, yan koymak değil benim dediğim, bir sürü apartmanın ortasında bağıran egzozla ve lastik sesiyle gecenin bir vakti "0" çizmek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dgndgn
    Her yan koyan apache midir? Her yan koyan idamlık mıdır?

    Milletin canına kast eder şekilde, başkalarının da olduğu yollarda yanlayan hem apaçidir hem de idamlıktır.
    Şahsen bu d...ama, benim kullandığım araca çarpsa, içinde de mazallah eşim vs olsa, iner adamı buzda yanlatırdım.
    Kavga etmeyi sevmem ama bana bulaşmasınlar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dgndgn

    Her yan koyan apache midir? Her yan koyan idamlık mıdır?


    Hepimiz apaçiyiz hepimiz idamlığız

    Şaka maka dün akşam karın altında biraz dolaşalım dedik..Zaten soğuk her yer kar in cin top oynuyor..Derken bir egsoz sesi duyuldu..Tahmin edersiniz ki çakal kasa Bmw..Viraj bulmaya görsün inadına gaz verip yanlamaya çalışıyor..Malesef bu tipler yüzünden 20bin TL'nin altına düşen güzelim 3 serilerinin adı çıkıyor
  • Ankara'da her zaman karşılaşdığımız bir durum.. Benim anlamadığım vurduğu aracın sürücüsü, aynı hızla o çakalın ağzının ortasına niye vurmadığı? Bu tipler dayakdan başka şeyden anlamaz.. Mahallesinin ortasında temiz bir dövücen, bidaha değil çıkıp yanlamaya, sokakda dolanmaya yüzü kalmayacak karaktersizin..

    Doğum gününüz kutlu olsun bu arada..
  • tuuberk ve WaRToX teşekkür ederim

    yanlamanın da bir adabı vardır. başkasının hayatını tehlikeye atmaya başladın mı özgürlükler kısıtlanır, toplumun huzuru ve düzeni ön plana çıkar. boş yolda istediğini yapsın, kimse kısıtlamıyor, bu hakkını elinden almıyor.
  • bu tür yaratıklar sadece ankarada değil heryerde var. güzel izmir de berbat hale geldi.
    bu tipler gece gündüz gereksiz yere sis farı yakarlar, emniyet şeridinden tepenize çıkarlar,
    sinyal vermezler, kırmızıda durmazlar, yanlarında çocukları varken dahi yolda taksi, dolmuş v.s.
    bekleyen bayanların yanına yanaşıp korna çalarlar, genelde aynada cd asılıdır, çakma xenon ve sis farı nal gibi
    açıktır, bir elleri dışarda bir elleri korna üzerindedir. bütün ezilmişlikleri, bastırılmış kompleksleri direksiyona geçince
    tavan yapar. arabasının marka ve modeli değişebilir ama araçlarını maymuna çevirmeleri sebebi ile heryerde
    tanıyabilirsiniz onları. egsozlarından öküz böğürtüsü gibi ses çıkarmaktan zevk alırlar.
    bu organizmaların hala son ses müzik dinleyerek karşı cinsi etkileyebildiğini sanan cinsleri de mevcuttur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.