Şimdi Ara

Gözüm Nasıl SSli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

dostum gökyüzüne bak şimdi bu siyah lekeleri uçan cisimleri görüceksin bak ben baktım lanet olsun yıllardan beri var bende ama dert ettim bu durumu bu ara,, sanki gözümün önünde siyah toz var sağ göz özellikle

hocam

içi şeffaf solucan şekilleri görüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ClassımDeğilsin

quote:

Orijinalden alıntı: Martaval'

quote:

quote:

quote:

Gençler göz rengimi çözemiyorum yeşil desem tam olarak yeşil değil hafiften sarı var.tam olarak hangi renk oluyor bu ?

bu arada baba mavi anne yeşil göz ailecek renkli gözlüyüz (ego tatmini yapıldı.)

Gözüm Nasıl SSli

Kardeş gözlerinin rengi güzel gökyüzüne açık havada baktığın zaman uçuşan cisimler siyah lekeler sinek gibi böyle nereye bakarsan oraya kayan leker görüyonmu benimde gözler koyu ela yıllardan beri var bende ama bu aralar çok kafaya taktım az bir desene ne demek istediğimi anlamışsındır ciddiyim ben şaka yapmam ciddi konularda saygılar..

oha nerden biliyon bunları ya çocukluğumdan beri kimseyle paylaşamadım bunu saçma sapan anlamsız şekiller uçan şeyler felan görüyorum doğru.ne dediğini biliyorum hergün yaşıyom nerdeyse bu arada kapalı havalarda uzaktan maviye benzediğini söylüyorlar (arkadaşlarımın yalancısıyım bende)

ben de bunu kimsenin bilmediği özel gücüm sanardım çocukken.atomları felan mikroskopsuz görebilen seçilmiş kişi olduğumu düşünürdüm

çocuk aklı işte

@GOGOMEZ hocam seninki psikolojik biraz kafayı bozmuşsun o lekelerle,takmayacaksın başka şekli yok

reis olan şeyler değilmi aslında bunlar bende vardı ama ne olduysa 1 aydır var ya özelikle gün ışığında oluyor gökyüzüne bakınca açık havada, ama gidiyor akşama yakın birde pc başına çok kalıyoruz evde işte felan gözler koyu ela..ama ne uzak görme ne yakın görme sorun yok baş ağrısı yok vs vs bunalr yok allaha şükür

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gençler göz rengimi çözemiyorum yeşil desem tam olarak yeşil değil hafiften sarı var.tam olarak hangi renk oluyor bu ?

bu arada baba mavi anne yeşil göz ailecek renkli gözlüyüz (ego tatmini yapıldı.)

Gözüm Nasıl SSli

Kardeş gözlerinin rengi güzel gökyüzüne açık havada baktığın zaman uçuşan cisimler siyah lekeler sinek gibi böyle nereye bakarsan oraya kayan leker görüyonmu benimde gözler koyu ela yıllardan beri var bende ama bu aralar çok kafaya taktım az bir desene ne demek istediğimi anlamışsındır ciddiyim ben şaka yapmam ciddi konularda saygılar..

oha nerden biliyon bunları ya çocukluğumdan beri kimseyle paylaşamadım bunu saçma sapan anlamsız şekiller uçan şeyler felan görüyorum doğru.ne dediğini biliyorum hergün yaşıyom nerdeyse bu arada kapalı havalarda uzaktan maviye benzediğini söylüyorlar (arkadaşlarımın yalancısıyım bende)

Ya kardeşim bendede var bu aslında kafaya hiç takmazdım biliyonmu lanet olası bir gün siteye denk geldim okudum girdi aklıma şimdi nereye baksam özelikle sağ gözüm sanki siyah bir toz sinek gibi uçuyor nereye baksam oraya kayıyor araştırdım bir sorun yokmuş herkeste olan birşey doktorlar bile sorun değil diyor ama aklından çıkmayınca açık havada dışarda özelikle gökyüzüne baktığın zamana sanki siyah leker dans ediyor sanki böyle kıvırcık siyah leke nereye baksan kayıyor sonra aşağa düşüyor gibi aslında bu okuyanlara saçma gelir ama gerçektende böyle lanet bir durum tedaviside yok gibi birşey ne işdir ya bende var bu ama kafaya taktım bu ara ne varsa sinir olmaya başladım emin ol gece bile fazla oturmuyorum pc başına akşamları gidiyor ama tamamen piskolojik durum sanırsam

bak sitede ana konu ver yorumlar var

http://www.atesyanyali.com/tr/blog.asp?ID=2&CID=3&AID=23&do=show

göz rengimiz neredeyse aynı,bende o şeyleri görüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Genjii

quote:

dostum gökyüzüne bak şimdi bu siyah lekeleri uçan cisimleri görüceksin bak ben baktım lanet olsun yıllardan beri var bende ama dert ettim bu durumu bu ara,, sanki gözümün önünde siyah toz var sağ göz özellikle

hocam

içi şeffaf solucan şekilleri görüyorum

Allah kahretsin nerden geldi aklımıza takmazsak kafaya sorunda yok ha ama takınca sanki dediğin gibi şeffaf solucan böyle üzül salkımı gibi siyah toz sinek vs görüyorum gözümün önündeler yukarda site verdim çoğu kişide var bu lanet olası ama kafaya takmazdım yoktuda bende vardıda ben hatırlamaz takmazdım, 1 aydan beri var nerden geldi bilmem

/>

• Benimki daha güzel bence
    Gözüm Nasıl SSli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk Y.

Benimki daha güzel bence
    Gözüm Nasıl SSli

benimkiler alır her türlü

• quote:

Orijinalden alıntı: FLeXL

quote:

quote:

quote:

quote:

Gözüm Nasıl SSli

Ya kardeşim bendede var bu aslında kafaya hiç takmazdım biliyonmu lanet olası bir gün siteye denk geldim okudum girdi aklıma şimdi nereye baksam özelikle sağ gözüm sanki siyah bir toz sinek gibi uçuyor nereye baksam oraya kayıyor araştırdım bir sorun yokmuş herkeste olan birşey doktorlar bile sorun değil diyor ama aklından çıkmayınca açık havada dışarda özelikle gökyüzüne baktığın zamana sanki siyah leker dans ediyor sanki böyle kıvırcık siyah leke nereye baksan kayıyor sonra aşağa düşüyor gibi aslında bu okuyanlara saçma gelir ama gerçektende böyle lanet bir durum tedaviside yok gibi birşey ne işdir ya bende var bu ama kafaya taktım bu ara ne varsa sinir olmaya başladım emin ol gece bile fazla oturmuyorum pc başına akşamları gidiyor ama tamamen piskolojik durum sanırsam

sendemi müzdaripsin ya, kardeşim açık havaya bir bak çık balkona dediğim gibi lekeler görüceksin özellikle gün yüzünde açık havada yada pc başında beyaz bir sayfa aç görüceksin, ama fazla değil kayıyor gibi gözlerini nereye çevirirsen takip ediyor bu lekeler ama çokda rahatsız etmiyor ama kafaya takıyoruz nerden geldi bu ya

• Kapışak mı

Gözüm Nasıl SSli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Badem Bıyık

Kapışak mı

Gözüm Nasıl SSli

gel vs depo arkası
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FLeXL

quote:

quote:

quote:

quote:

Gözüm Nasıl SSli

sendemi müzdaripsin ya, kardeşim açık havaya bir bak çık balkona dediğim gibi lekeler görüceksin özellikle gün yüzünde açık havada yada pc başında beyaz bir sayfa aç görüceksin, ama fazla değil kayıyor gibi gözlerini nereye çevirirsen takip ediyor bu lekeler ama çokda rahatsız etmiyor ama kafaya takıyoruz nerden geldi bu ya

bende yuvarlak olandanda çıkıyor
    Gözüm Nasıl SSli
    buda benim ki :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Berk Y.

Benimki daha güzel bence
    Gözüm Nasıl SSli

benimkiler alır her türlü

Varsa şekliniz, Dünya Göz'e bekleriz.

• Koyu kahverengi gözlerim olduğu halde kendimi bildim bileli bu sıkıntı bende de var. Beyin zamanla ona odaklanmayı bırakıyor mesela ben 10 yıldır falan hiç farketmedim bile günlük hayatımda ama şu an her tarafta görüyorum yine sizin yüzünüzden

Bu arada bunun renkli göz ile bir ilgisi olabilir mi? Genetiğimde yeşil göz var, belki bende çekinik olarak duruyordur da baskın olan kahverengidir, bari çocuğumuzun yüzü güler
  • Gözdeki tabakada oluşan çatlaklardan dolayı mı ne öyle birşeydi sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözüm Nasıl SSli

ben de koycam
    Gözüm Nasıl SSli

• quote:

Orijinalden alıntı: Pachenkov

Koyu kahverengi gözlerim olduğu halde kendimi bildim bileli bu sıkıntı bende de var. Beyin zamanla ona odaklanmayı bırakıyor mesela ben 10 yıldır falan hiç farketmedim bile günlük hayatımda ama şu an her tarafta görüyorum yine sizin yüzünüzden

Bu arada bunun renkli göz ile bir ilgisi olabilir mi? Genetiğimde yeşil göz var, belki bende çekinik olarak duruyordur da baskın olan kahverengidir, bari çocuğumuzun yüzü güler

Ha işte hocam bendede aynı bir gün böyle oldu şöyle söylim bir gün traş oldum sakal, traş kolonyası sürdüm cilde sağ gözüme kaçtı kolonya yandı ama öle böle değil ulan dedim gözüm çıkıcak resmen felan geçdi gitti tabide şükür, bir siteye denk geldim bu lanet olası sayfayı okudum 1 aydan beri kafaya taktım sanki geliyor bana gözlerimin önünde siyah uçuşan lekeler var sinek,solucan,nereye bakarsam oraya kayıyor lanet olasılar özellikle gök yüzü bir bakarmısın şu anda evdeysen yada dışardaysan gökyüzüne özelikle bu sayfa varya okumaz olaydım yahttp://www.atesyanyali.com/tr/blog.asp?ID=2&CID=3&AID=23&do=show

• quote:

benimkide mok rengi artistliğin kime ?

Gözüm Nasıl SSli

edit : yazım hatası

o ne seksi göz la öyle

• Gözüm Nasıl SSli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi relegend -- 13 Ekim 2013; 15:07:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: relegend

Gözüm Nasıl SSli

ZEBANİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boş Konuşan Adam

quote:

benimkide mok rengi artistliğin kime ?

Gözüm Nasıl SSli

edit : yazım hatası

o ne seksi göz la öyle

ben fotoğrafı gördüğümde iğrendim

• Genji aynı durumlardan hep müzdaripiz dostum lekelerden nefret ediyoruz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.