Şimdi Ara

Göztepeliler Lokali [Baba Konu] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
2.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Göztepe biletlerini en kolay nerden alabiriz,passolige düsünce hemen bitiyor,dernekler ayırıyor mu kendine

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DErnek derken? taraftar gruplarımı demek istiyorsunuz? hayır ayırmıyorlar onlarda herkes gibi passolig sırasına girip alabilirlerse alıyorlar. zaten çoğu kişinin kombinesi oldugu için passolig gibi bir sıkıntılarıda yok.
  • seneye duserler yine 2 lige

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Göztepe Alanya maçı 3-3 sona erdi.

    Olum ne trol adamlarsınız siz ya? bu sene düşer diyordunuz. hala üst sıralardayız. burada da balına puan aldınız göztepeden. Bİzans işte ne diyim :)
  • atili2323 kullanıcısına yanıt
    Bizde olmaz Marmara kulüpleri gibi derneklere bilet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jahovic cm 01-02'de ki tsigalko gibi yardırıyor kıl payı gitti 3 puan.
  • Bjk macı biletleri tahminen ne zamana cıkar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atili2323

    Bjk macı biletleri tahminen ne zamana cıkar

    Fenerbahçe ve Trabzon maçlarında; biletleri klüpler aldı, derneklere dağıtıldı. Muhtemelen aynısı olabilir. Şayet bilet satışı gerçekleşirce Çarşamba veya Perşembe olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_v_p -- 27 Ekim 2017; 12:13:18 >
  • Kasimpasa 3 - 1 Goztepe

    ve cokus baslamistir.
  • waynei kullanıcısına yanıt
    haftaya 3. lige düşerler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biletler bitti hemen fazladan bileti olan varsa göztepe kale arkasına talibim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biletlerin satışa çıktıgı gün. Atatürk stadı güşelerinde 4-5 tane BJK taraftarı göztepe passoligi ile bilet almış. sonra giderken bir tanesi BJK atkısı açmak gibi bir gaflette bulunanca ortalık karışmış. iyi haber can kaybı yok ama BJKli gençlerden birinin kolu kırılmış.

    üzücü şeyler bunlar. yani ne gerek var böyle provakasyonlara? FB,BJK ve GS gibi takımların taraftarları bazen Başta göztepe olmak üzere Bursa,sakarya, ankaragücü vb. takımları sıradan anadolu takımı zannediyorlar.

    Yani zamanında göztepenin istanbul takımları ile oynadıkları maçlarda bizde bir çok arkadaşımızı maçı güzel yerden izlesinler diye maça soktuk ama her biri adabıyla nasıl davranacaklarını bilerek izlediler maçı. bu yeni nesil gerçekten tinerci falan sanırım :)
  • Başarılar güzel İzmir'imin güzel takımı. İnşallah hakeme kurban gitmezsiniz diyeceğim ama büyük ihtimal öyle olabilir.
  • Mehmet Sepil'den Selçuk İnan ve Yasin Öztekin açıklaması



    Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, transferle ilgili teknik direktör raporunu beklediklerini belirterek, Selçuk İnan ve Yasin Öztekin transferleriyle ilgili, “Hepsi çok iyi oyuncular ama şu anda bir gelişme yok” dedi.





    Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, Kulüpler Birliği'nin bugün gerçekleştirdiği toplantının ardından sarı-kırmızılı kulübün hedefleri hakkında konuştu. Öncelikli hedeflerinin, yeni stat yapılana kadar ligde tehlike yaşamadan devam etmek olduğunu söyleyen Sepil, “2 senelik hedefimiz, stat gelinceye kadar ligde iyi bir yerde bitirmek. Bizim için dengeli, düşme korkusu yaşamadan ligi bitirmek. Stat hamlesinden sonra daha büyük hedefler koyabileceğimizi düşünüyoruz” şeklinde konuştu.



    Yasin Öztekin’le ilgili transfer iddialarını yanıtlayan Sepil, esprili bir dille Dursun Özbek’le buluştuklarında transferleri konuştuklarını söyleyerek, “Hocamızla sürekli görüşüyoruz ama verdiğimiz bir karar yok. Sezon bitmeden 1-2 hafta önce hocamızdan raporu alacağız ve gereken takviyeler ne ise yapacağız. Şu anda hiçbir isimle ilgili görüşme yapmadık” diye konuştu.



    “Türk oyuncu oynayamazsa ligin kalitesi düşer”

    Yabancı sınırlamasıyla ilgili olarak ilk toplantının bugün yapıldığını söyleyen Sepil, “Geçen toplantının gündeminde yoktu. Cumhurbaşkanı 2019 dediği için bunun etrafında ne yapılabilir diye tartışıldı. 2019 lafı çıktığına göre, bu şekilde irade gösterildi diye şu anda ne yapalım, 2019 ne yapalım ve altyapıda ne yapalım diye tartışıldı. Sorun sadece yabancı oyuncuyu azaltmak değil, Türk oyuncuyu da oynayabilir hale getirmek. Bu konuda herkes bir şey söylüyor, ben çok konuşmak istemiyorum ama bu çok geniş bir konu. Siz Süper Lig’de Türk oyuncuyu oynayabilecek hale getirmezseniz, o zaman ligi kalitesi düşecek. Bu nedenle çalıştay kararı alındı. Birçok yönüyle incelenecek. Ardından Kulüpler Birliği olarak görüşümüzü ortaya koyacağız” açıklamasında bulundu.



    “Hepsi çok iyi oyuncular, hepsini çok isteriz”

    Göztepe olarak 103 dönümlük bir arazi devraldıklarını sözlerine ekleyen Mehmet Sepil, “İstanbul'u biz pek takip etmiyoruz. Daha evvelsi gün İzmir’de 103 dönümlük bir arsayı devraldık ve buraya bir spor akademisi kuracağız. Göztepe Kulübü olarak başladık. Altınordu’nun başardığı şeylerin Türk futboluna örnek olması gerekiyor. Sadece spor tesisi değil, spor akademisi yapıyoruz. Bunu en hızlı şekilde hayata geçireceğiz ve bütün kulüplerin bunu yapması gerektiğini toplantıda tartıştık” dedi.



    Son olarak Selçuk İnan’la ilgili olarak ortaya atılan iddiaları yanıtlayan Sepil, “Şu anda bu konularla ilgili bir gelişme yok. Tabii ki hepsini çok isteriz, hepsi çok iyi oyuncular ama bunlarla ilgili bir gelişme yok” diyerek sözlerini tamamladı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Buca’dan Bornova stadına en kolay nasıl gidilir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haftaya akhisar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursa deplasmanından alınan 1 puan iyidir. Haftaya akhisar zor geçecektir ama 3 ğuan bekliyorum.
  • Zirve aşkıyla haydi Göztepe



    Süper Lig'de ilk yılında harikalar yaratan Göztepe, sahasında Atiker Konyaspor'u konuk ediyor.

    Bornova Doğanlar Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak olan kritik karşılaşmayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Karşılaşma beinSport 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

    Ligde üst üste Akhisar (2-0), Karabük (1-0) ve Y.Malatyaspor'u (3-2) yenerek puanını 27'ye yükselten ve hedefini Avrupa'ya çeviren Göztepe taraftarlarının da desteği ile bu sezon ikinci kez 4'te 4 yapmak istiyor. 16. haftaya girerken lider G.Saray ile arasında 5 puan fark olan Göztepe, için Konya maçı hem zirve, hem de rekor için önem taşıyor. 1966-67 sezonunda Süper Lig'de 5'te 5 yaparak en iyi serisini elde eden Göz-Göz, Konyaspor'u mağlup ederek sonraki hafta deplasmanda karşılaşacağı Galatasaray maçına 51 yıl önceki başarısını tekrarlamak için çıkacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • GÖztepe ilk yarıyı konya karşısında 1-0 önde kapadı. maçı alırsak ilk yarı için çok önemli bir galibiyet olucak çünkü haftaya iş sahada iyi oynayan GS ile karşılaşıcaz.
  • Göztepemiz ilk yarısı 3-1 lik Gs malubiyeti ile ligi 30 puanlı 3 takım ile 6. sırada tamamladı.

    Tudor kalsaydı muhtemelen 3 lü savunmaya karşı göztepe çok daha etkili olup maçı alabilirdi ama tarim faktörü . 2 yarı müdahelesi yada gazı, artık herneyse bizi baskıya dirençsiz hale getirdi diyelim.

    Neyse süper lige yeni çıkmış bir takım olarak aldıgımız 30 puan her baba yiğidin harcı değil. tamer tuna ile 2. yarı UEFA kovalayacağız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvo35 -- 25 Aralık 2017; 3:2:25 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.