Şimdi Ara

///***///GÖZTEPELİLER DÜNYASI///***/// (290. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.000
Cevap
10
Favori
272.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mithatın kırmızısı fb maçı için kötü oldu ama kırmızı görmese ads maçında oynayamıyacaktı bir yandan iyi oldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: torres_35

    Mithatın kırmızısı fb maçı için kötü oldu ama kırmızı görmese ads maçında oynayamıyacaktı bir yandan iyi oldu.

    Aynen büyük ihtimal o yüzden gördü.
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_kaan -- 20 Ocak 2013; 13:51:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Izmirden gidenler 30-40 otobüs 12 wolt 1 uçak ayrıca başka illerden gelecek taraflar istanbuldakiler...migros ttribününün tamamını verselerdi doldururduk. Bakalım herkes girebilecek mi?

    Haramilerin saltanatına son vermeye geliyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarin saat 14:00'da Atatürk Stadyumu'nda Adana Demirspor ile karsilasiyoruz. Biletler: 20, 10, 5 TL.
  • GÖZTEPE'miz 0 - 2 Adana Demirspor
  • Devre arası en az 6 kaliteli transfer şart.
  • Tavşanlı Linyitspor 0 - 1 GÖZTEPE'miz

    Gol : Dilaver
  • Umarım iyi transferler yaparız devre arası.
  • Kamuoyuna Duyurulur


    Teknik heyetimizin hazırladığı rapor doğrultusunda, ligin ikinci yarısında kadromuzda yer almayacak olan oyuncuların isimleri belirlendi.

    Bu doğrultuda İlhan Şahin, İbrahim Şahin, Yasin Avcı, Bedi Bastien Buval, Rodrigues Bahia, Volkan Ekici ve Fatih Doğan ile yollarımız ayrılıyor. Bu oyuncuların kulübümüze sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür eder, devam eden futbol yaşantılarında başarılar dileriz.
  • Göztepemizin yeni transferini tanıyalım: HAKAN ATEŞ

    13.03.1988 Manisa doğumlu olan Hakan Ateş, Akhisar Belediyespor alt yapısında futbola başlamış, 2007 yılında profesyonel olmuştur.
    Akhisar Belediyespor’la profesyonel olarak sözleşme imzaladıktan sonra 18.03.2007 tarihinde Bursa Merinosspor karşılaşmasında ilk defa forma şansı bulmuştur.
    5 sezon Akhisar Belediyespor forması giyen Hakan Ateş yetiştiği kulübünden başka bir takımda forma giymemiştir.
    5 sezonda 114 karşılaşmaya çıkan ve 108 de ilk 11 de forma şansı bulan oyuncumuz 9957 dakika sahada kalmış 3 gol bulurken 19 sarı kart görmüştür.

     ///***///GÖZTEPELİLER DÜNYASI///***///


    Göztepemizin yeni transferini tanıyalım: ORHAN TAŞDELEN

    06.02.1987 Gaziantep doğumlu olan çiçeği burnunda oyuncumuz futbola 12 yaşında Gaziantepspor Kulübü'nün alt yapısında başlamıştır. Yedi yıl boyunca Gaziantepspor alt yapısında amatör olarak oynayan Orhan Taşdelen 2005/2006 sezonun mart ayında Gaziantep kulübü ile profesyonel olarak sözleşme imzalamıştır.

    2005/2006 ve 2006/2007 sezonlarında 4 maçta ilk 11 de forma şansı bulurken 277 dakika sahada kalmıştır.

    2007/2008 sezonunun başında İnegölspor’a kiralanmış, bu takımda 29 maçta forma giymiştir.

    2008/2009 sezonunda ise yine kiralık olarak Kırşehirspor’a transfer olan Orhan Taşdelen 34 maçın 34'ünde de ilk 11 de forma bulmuş ve 2908 dakika sahada kalırken sezon boyunca 8 sarı kart görmüştür.

    2009 yılında Samsunspor Kulübü ile sözleşme imzalayan Orhan Taşdemir 2 sezon oynadığı kulübünde sahaya çıktığı 57 karşılaşmanın 55’inde ilk 11 de forma şansı bulurken 5040 dakika sahada kalmış ve 2 gol kaydetmiştir. İki sezon boyunca toplam 7 sarı kart görmüştür.

    Samsunspor’un şampiyon olan kadrosunda dikkatleri üzerine çeken Orhan Taşdelen sezon başında Trabzonspor’unda gündemine gelirken dönemin teknik drektörü Vlademir Petkoviç tarafından kadro dışı bırakılmış ve Samsunspor A2 takımı ile çalışmalarına devam etmiştir .

    Devre arası Kayseri Erciyesspor ile sözleşme imzalayan Orhan Taşdelen 12 maçta ilk 11 de forma bulmuş 1080 dakika sahada kalırken sarı ve ya kırmızı kart görmemiştir.

    2012/2013 sezonunda ise Karşıyaka ile sözleşme imzalamış ve 16 maçta sahaya çıkan oyuncumuz 1336 dakika sahada kalırken 4 sarı kart görmüştür.

     ///***///GÖZTEPELİLER DÜNYASI///***///




  • Paulo Pestana Göztepemiz’de

    Portekizli oyuncu Paulo Dinarte Gouveia Pestana ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladık.


    Yeni transferimiz Paulo Pestana futbola Portekiz’in Maritimo Funchal takımında başladı ve 18 yaşında Maritimo Funchal formasıyla profesyonel oldu. Daha sonra Romanya’nın Astra Giurgiu takımına transfer olan Paulo bu takımda 47 resmi maça çıktı. Romanya’nın Concordia Chiajna takımında da oynayan Paulo son olarak Romanya’nın Universitatea Cluj takımında forma giydi. Oyuncumuz Paulo Cluj takımında yarım sezon içersinde 17 maçta oynamış ve yaklaşık 1236 dakika sahada kaldı. Oyuncumuz Paulo Pestana Portekiz Milli takımının U-18, U-19,U-20 yaş gruplarında forma giydi.
    1985 doğumlu yeni transferimiz Paulo Pestana gerçekleşen transferin ardından duygularınız şu sözlerle dile getirdi;
    “Göztepe’de futbol oynayacağım için çok mutluyum. Göztepe’de kısa süre kamp dönemi geçirmiş olsam da takımdaki arkadaşlık, dostluk atmosferi beni çok etkiledi. Takım arkadaşlarımın samimi ve olumlu yaklaşımları bende yıllardır bu takımda oynuyor hissi yarattı. Bu yaklaşım benim hazırlık maçında rahat ve olumlu futbol oynamamı sağladı. Kampta takım arkadaşlarım Göztepe taraftarından bahsetti. Böyle coşkulu bir taraftarın önünde futbol oynamak ve beklentilere karşılık vermek için sabırsızlanıyorum.”
     ///***///GÖZTEPELİLER DÜNYASI///***///


    GOZTEPE.org.TR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quaresma17 -- 18 Ocak 2013; 14:36:52 >




  • Göztepe'miz 2 - 0 Kartalspor

    Gollerimiz : Ali KUÇİK

    Halil AKBUNAR 1 ay sahalardan uzak kalacak.
    Takım bugün oldukça istekliydi herkes çabaladı alt sıralamalardan kurtulmamız için iyi bir galibiyet oldu.
  • Güzel oyunla iyi bir galibiyet aldık umarım haftayada kazanırız.
  • Samsun’a Hareket Yarın 25.01.2013
    Göztepemiz Pazar günü deplasmanda Samsunspor’la oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.

    Bugün saat 10.00’da İnciraltı Tesislerinde yapılan antrenmana ısınma hareketleri ile başlayan oyuncularımız daha sonra şut ve yan top çalışması yaptı. Antrenmanın son bölümünde yarı sahada çift kale maç yaparak bugün yapılan antrenmanı tamamlayan Göztepemiz yarın İzmir’de yapacağı antrenmanın ardından Pazar günü oynanacak olan karşılaşma için Samsun’a hareket edecek.
    Bugün gerçekleşen antrenmana sakat olan oyuncumuz Halil Akbunar ve sol ayak bileğinde ağrısı olan oyuncumuz Fatih Yiğen katılmadı.
  • Samsunspor 1 - 0 GÖZTEPE'miz


    Ayrıca GÖZTEPE ALT YAPI GELİYOR

    U18 Göztepe :9 Akhisar :0
    U17 Akhisar :1 Göztepe :3
    U16 Akhisar :0 Göztepe :3
    U15 Göztepe :1 Akhisar :1
    U14 Göztepe :3 Akhisar :3



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quaresma17 -- 28 Ocak 2013; 1:05:16 >
  • Ali Bilgin Göztepemiz’de

     ///***///GÖZTEPELİLER DÜNYASI///***///


    Kasımpaşaspor’da forma giyen Ali Bilgin’le 1,5 yıllık sözleşme imzaladık.


    1997 yılında Almanya’nın Rot Weiss Essen takımında profesyonel futbol yaşantısına başlayan Ali Bilgin 9 yıl Almanya’da futbol oynadıktan sonra Antalyaspor’a transfer oldu. Antalyaspor’da 1 yıl futbol oynadıktan sonra Fenerbahçe’ye transfer olan ve 3 sezon Fenerbahçe forması giyen Ali Bilgin daha sonra Kayserispor ve son olarak Kasımpaşaspor’da oynadı. 1981 doğumlu yeni transferimiz Ali Bilgin 2 kez Milli takım forması giymiştir.

    Yeni transferimiz Ali Bilgin:
    “Göztepe’de forma giyeceğim için çok mutluyum. Futbolcu taraftar potansiyelinin yüksek olduğu takımlarda futbol oynamak ister. Göztepe futbolcuların oynamak istediği en önemli kulüplerden birisidir. Göztepe formasını giyeceğim için kendimi çok şanslı hissediyorum. Bu formanın hakkını vermek için elimden geleni yapacağım” dedi.


    GÖZTEPE.com.TR




  • "Herve Germain Tum Göztepemiz’de"

    Elazığspor’da forma giyen Kamerunlu oyuncu Herve Tum ile 6 aylık sözleşme imzaladık.

    Pacy Vallee d’Eure takımının altyapısında futbola başlayan yeni transferimiz Herve Tum daha sonra Sion’a transfer oldu. 1998-2000 yılında Sion’dan Basel’e transfer olan Herve Tum, Basel formasıyla 23 gol attı. Basel’den Metz’e, Metz’den Strasbourg’a transfer olan Herve Tum 2007-2008 sezonunda Strasbourg’dan Bursaspor’a kiralık olarak transfer oldu. Daha sonra Türkiye’de sırasıyla Sivaspor, İstanbul Büyükşehir Belediye, Gençlerbirliği’nde futbol oynayan Herve Tum son olarak Elazığspor formasını giydi. Ayrıca Herve Tum 6 kez Kamerun Milli Takımı formasını giydi.
    Gerçekleşen transferin ardından Herve Tum duygularını şu sözlerle dile getirdi:
    “Uzun süre Türkiye’de futbol oynadım. Göztepe’nin tarihte elde ettiği başarıları ve taraftarının büyüklüğü Türkiye’de yaşadığım süre içersinde çevremde bulunan herkes tarafından konuşuluyordu. Duyduklarım beni çok etkiledi ve şu anda bu büyük kulübün futbolcusu oldum. Ben Göztepe’de önemli işlere imza atmak istiyorum. Taraftarın önüne çıkacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum.

    Kaynak: Resmi Site
    http://www.goztepe.org.tr/default3.asp?id=2135




  • Transferde Hız Kesmiyoruz

    Elazığspor’da forma giyen Gökhan Emreciksin ile 6 aylık sözleşme imzaladık.

     ///***///GÖZTEPELİLER DÜNYASI///***///


    Futbola İstanbul Sinopspor altyapısında başlayan 1984 doğumlu yeni transferimiz Gökhan 2003-2005 sezonları arasında Bandırmaspor’da forma giydi. Bandırmaspor’dan Boluspor’a transfer olan Gökhan Emreciksin 3 yıl Boluspor’da oynadıktan sonra 2008-2009 sezonunda Ankaragücü forması giydi. Ankaragücü’nde gösterdiği başarılı performans sonrasında Fenerbahçe’ye transfer olan Gökhan Emreciksin; daha sonra sırasıyla Kayserispor, Manisaspor, Konyaspor ve son olarak Elazığspor takımlarında oynadı. Yeni transferimiz Gökhan Emreciksin 2008 yılında A milli takım kadromuza da davet edilmiştir.

    Göztepe’nin Türkiye’de geleceğe en güvenle bakan kulüp olduğunu belirten yeni transferimiz Gökhan Emreciksin;
    “Çeşitli takımlarda futbol oynadım. Göztepe her yönüyle gün geçtikçe büyüyen ve prestij kazanan bir kulüp. Bende bu önemli kulübün bir parçası olduğum için çok mutluyum. Türkiye’de birçok kulübün örnek alması gereken bir yapısı var. Bu düzen içinde çok kısa sürede önemli başarılara imza atacağımızdan eminim.”dedi.


    http://www.goztepe.org.tr/default3.asp?id=2138




  • GÖZTEPE'miz 1 - 2 Boluspor
  • 
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.