< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
selamlar, hoya 1.67 bi asiferik 1700 TL seiko 1.67 bi asefrik 1500 TL fiyat aldım. hangisini önerirsiniz? bi asiferik olmasının bir avantajı olur mu? asiferik yeterlimidir? teşekkürler.. ![]() |
Herkese merhaba. Geçen hafta Mall Of İstanbul Opmar gözlükçüye bir gözlük yaptırdım. Yaptırırkende kendi gözlüklerimle en geniş kanal olduğunu ve en ölü noktalara kadar görebildiğimi söyledim. Kendileri de kendi ürettikleri camlarda da en geniş kanal yapabildiklerini söylediler ve görüş açısının çok iyi olacağını taahhüt ettiler. Siparişini verdim ve gaflete kapılıp tüm parasını peşin ödedim. Gözlüklerim geldi. Fakat bu yeni yapılan gözlüklerle görmediğimi ilettim. Kendilerini biz geri gönderelim ve camlarınızı değiştirsinler dediler. Gözlük camları ertesi hafta yeniden geldi diye aradılar ve taktım ki hiçbir şey değişmeden vermeye kalktılar. Aynı cam bunlar dediğim halde seslerini çıkartamadılar. İnsanı saf yerine koyuyorlar. Yeniden görmediğimi söylediğim halde iade alamayacaklarını ve hiçbir şey yapamayacaklarını söylediler. Siz bana sipariş alırken en geniş kanal olacağını taahhüt ettiniz dememe rağmen bir şey değişmedi. Çerçeveyi aldım ama hakkımı helal etmiyorum. Yani beni kandırdılar. Aman siz kanmayın. Opmar dan gözlük almayın. Yoksa Çöpe atarsınız... |
Herkese merhaba. Geçen hafta Mall Of İstanbul Opmar gözlükçüye bir gözlük yaptırdım. Yaptırırkende kendi gözlüklerimle en geniş kanal olduğunu ve en ölü noktalara kadar görebildiğimi söyledim. Kendileri de kendi ürettikleri camlarda da en geniş kanal yapabildiklerini söylediler ve görüş açısının çok iyi olacağını taahhüt ettiler. Siparişini verdim ve gaflete kapılıp tüm parasını peşin ödedim. Gözlüklerim geldi. Fakat bu yeni yapılan gözlüklerle görmediğimi ilettim. Kendilerini biz geri gönderelim ve camlarınızı değiştirsinler dediler. Gözlük camları ertesi hafta yeniden geldi diye aradılar ve taktım ki hiçbir şey değişmeden vermeye kalktılar. Aynı cam bunlar dediğim halde seslerini çıkartamadılar. İnsanı saf yerine koyuyorlar. Yeniden görmediğimi söylediğim halde iade alamayacaklarını ve hiçbir şey yapamayacaklarını söylediler. Siz bana sipariş alırken en geniş kanal olacağını taahhüt ettiniz dememe rağmen bir şey değişmedi. Çerçeveyi aldım ama hakkımı helal etmiyorum. Yani beni kandırdılar. Aman siz kanmayın. Opmar dan gözlük almayın. Yoksa Çöpe atarsınız... |
teşekkür ederim.. |
![]() ![]() |
zeiss camlı gözlük aldım. sertifikada birkaç kısalma var ZEISS TO 1,53 AS TR GR BP AS adaptive sun, BP blueproteck diğerlerini anlayamadım bilgisi olan var mı ? |
|
yakını göremiyorum. Doktor astigmat falan yok dedi. 1,25 yakın gözlüğü yazdı. |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
yaklaşık 8 senedir aynı gözlüğü kullandığım için güncel herhangi bir bilgiye sahip değilim, yardımcı olursanız çok sevinirim. 4.75 miyopum var her iki gözde. emektar gözlüğüm kırıldığı için yenisini alacağım ama çok ciddi fiyatlardan ve cam marklarından bahsedilmiş. çoğunlukla lens kullanıyorum, arada bir geceleri gözlükçüyüm. optikçileri gezeceğim ama 1000-2000 TL çıkarmak gerekiyor anladığım kadarıyla, optikçiler kredi kartına taksit falan yapıyor mu ateş pahası olmuş camlar :') tahmini ne kadar gözden çıkarmalıyım? numaram büyük olduğu için inceltilmiş kullanmam gerekecek yine %40 veya %55 dediler bunun için de. filtresi şusu busu derken epey masrafa gireceğim galiba. |