Şimdi Ara

Gözden Muaf Olma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben kasım celbi için başvurdum ama genel muayenede doktor gözümün bozuk olmasından dolayı askeri hasteneye sevk edilmemi istedi. askerlik şubesine gittim beni gümüşsuyu asker hastanesine sevkettiler. randevu aldım, bugün gittim hastaneye. önce damlasız sonrada damlayla muayene yaptı doktor. sonrasında ise haftaya perşembe yeniden geleceksin dedi. e yarın başvurunun son günü dedim, bana merak etme askere gitmeyeceksin dedi. 2 sorum var:

1-haftaya gittiğimde askere elverişli olduğum belirlenirse kasım celbini kaçırmış mı oluyorum? çünkü basvurum alındı, aile hekimimin muayene kagıdını falan aldı askerlik şubesi.

2- göz için bu aşamalrdan geçmiş olan varsa perşembe günü ne yapılacağını bilen var mı? dediğim gibi bugün önce normal muayene yapıldı sonra doktor damlayla yeniden muayene yaptı.

cevaplarınız için şimdiden sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vergo -- 28 Ağustos 2014; 20:48:56 >

• Gözlerin kaç numara ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevecen_86

Gözlerin kaç numara ?

ikiside 6 numara miyop. ama yanlış bilmiyosam astiğmatımda var ama numarasını bilmiyorum. bugünkü sonuçlarda kaç çıktı doktor söylemedi.
  • Anladım. Bende 6.50 ye 7.25 miyobumda ondan sordum. Askeri hastaneye gidersem o zaman muaf olurum bende anlaşılan. merak etmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevecen_86

Anladım. Bende 6.50 ye 7.25 miyobumda ondan sordum. Askeri hastaneye gidersem o zaman muaf olurum bende anlaşılan. merak etmiştim.

hocam bugün kesinleşti askere gitmiyorum. miyoplar 5.25 ve 4.75. astiğmatlar ise 2.25 ve 2.75. toplamda 15 oluyo. normal hastanede iki gözümdeki miyoplar 6 ölçülmüştü burda 1 numara falan düşük ölçüldü nasıl olduysa. oradaki diğerleriyle konuştum hepsi düşük ölçüldü dedi. haberin olsun.
  • V.Vergo kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam bilgi için. Adamlara bak göndermek için askere bir numara düşük ölçüyorlar.
  • Geri hizmet olarak askere alırlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Geri hizmet olarak askere alırlar..

arkadaşda astiğmat varsa çürükde olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.