Şimdi Ara

Göz kuruluğu problemi yaşayan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gözlerim fena halde kuruyor arkadaşlar. bulanık görmeye başladım ve görüş açım daraldı. geçen sene aynı sıkıntıdan dolayı gitmiştim. eyestil diye bi göz damlası ve pc başında kullanmak üzere gözlük vermişti doktor. göz damlasını kullandım 20 gün kadar, düzelmişti. 6-7 ay falan iyi oldu ancak tekrar başladı. şu an tekrar aldım kullanıyorum 1 aydır ancak iyileşme yok. bugün tavan yaptı. aynı sıkıntıdan muzdarip olan var mı ? nasıl çözdünüz ?

• Bunun en iyi çözümünün yaşam şartlarını değiştirmek olduğunu okumuştum. Yani bilgisayar telefon vs. kullanımını azaltmak lazım; bendede var ama çok rahatsızlık vermiyor. Ve göz damlasını uzun süre kullanmak tavsiye edilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiz1i -- 8 Mayıs 2016; 13:39:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Goz kurulugu derken gozlerin mi kizariyor ?

• hocam bende şöyle bi durum oluyor. mesela 1 saat pc kullanınca gözlerimde ışıga aşırı hassasiyet vede sürekli göz kırpma istegi oluyor. yani 5 sn kırmadan dursam gözüm yanıyor. bu göz kurulugumudur acaba?
    eyestill bende kullandımıştım ama bana bi faide etmedi açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gereksizzz111

Goz kurulugu derken gozlerin mi kizariyor ?

evet hocam hafif kızarıyor içi, yanma ve batma hissi oluyor, görüş kalitem de olumsuz etkileniyor haliyle.
  • Benimkisi kuruluk mu bilmiyorum ama benimde gozlerim cok cabuk kizarir ve kizardiginda isiktan kacarim sana onerim bilgisayari birak ben bilgisayar oyunlarini biraktim ve cok rahatladim bu konuda

• PC falan bırakmak düzeltir.

Birde bilgisayar için verilen gözlük paralı mı hocam yoksa devlet karşılıyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİLEK AĞRISI YAŞAYAN VAR MI?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla arkadaşlar bilgisayarı bırakamıyorum çünkü işim bilgisayarda çizim, araştırma , modelleme vs herşeyi bilgisayar ile yapmak zorundayım.

gözlüğü standart camlar ve çerçeve ile devlet karşılıyor. daha kaliteli cam ve çerçeve istediğinizde ise fark ödüyorsunuz.
  • Keske biraz erken biraksaydim bilgisayari, bu kuruluga ulasmazdi heralde.Hocam bilgisayari birakmadikca gecmiyor, biraktigim halde onceden cok girdigimden dolayi su an hala cozume ulastigi soylenemez, damlaya ragmen var kuruluk.İlerlemeden birakin bilgisayari derim.Gecmis olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.