Şimdi Ara

Göz Çizdirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , gözlerim 2.50/2.75 miyop. Bir noktada çizdirip gözlük ve lenslerden kurtulmak istiyorum. Ancak bu işlemin maliyetini bilmiyorum. İnternette bu tarz konularda fiyat paylaşımı yapmıyorlar. Yakın zamanda ya da 2026 yılında bu işlemi yaptıran veya bir yerlerden fiyat alan var mı ? Elbette kurumdan kuruma fiyatlar değişiyordur ancak merdiven altı da değil piyasanın en pahalı göz hastanesi de değil ortalama yerlerde bu işlemin yaklaşık güncel fiyatından haberiniz var ise paylaşabilirseniz çok mutlu olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yanıtladığınız için teşekkür ederim , kafamda yaklaşık bir şey oluşmuş oldu. Bu çok şubeli kurumsal yerler hakkında internette sonradan ekstra masraflar çıkarıldığına dair şikayetler okudum. Ama bir yandan süreci sorunsuz tamamlandığına dair yazan yorumlar da var. Göz hassas bir konu olduğu için ve olası bir komplikasyonda tedavi için bir o kadar daha verecek maddi gücüm olmadığı için asla emin olamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.