Şimdi Ara

Göz Altı Işık Dolgusu Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Göz altı Işık dolgusu; göz altında morluk, torbalanma, kırışıklık gibi sorunların giderilmesinde oldukça sıklıkla tercih edilen bir yöntemdir.

    Sadece gözaltı uygulamaları için üretilmiştir ve içeriğinden dolayı göz etrafına gelen ışığı yansıttığı, cildi aydınlattığı ve canlandırdığı için ışık dolgusu adını almıştır.

    Göz altı ışık dolgusu; sekiz tane amino asit, hiyaluronik asit, üç tane anti oksidan, mineral, vitamin ve uygulama sırasında ağrı olmaması için lokal anestezik madde içermektedir. Bu maddeler sayesinde hücresel seviyede yapılanmayı sağladığı için göz çevresinde aydınlanma ve canlanma etkilerine neden olmaktadır.

    Göz Altı Işık Dolgusu Nasıl Uygulanır? Kaç Seansta Uygulanır?

    Işık dolgusu; gözaltında morluk, torbalanma, çukurluk, göz çevresi kırışıklığı oluşmuş her erişkine uygulanabilir. Işık dolgusu; morlukların renginin açılmasını, çukurlukların doldurulmasını, kırışıklıkların açılmasını ve torba görünümünün azalmasını sağlayabilmektedir.

    Genelde tek seans sonunda istenen görüntü elde edilebilmektedir. Ancak gerektiğinde kontrole çağrıldığında ikinci seans da uygulanabilmektedir.

    Göz etrafındaki belirtilerin derecesi, kişinin genetik faktörü, kullanılan miktara bağlı olarak ışık dolgusunun etkisi, 1-1.5 yıl arasında devam edebilmektedir.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.