< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wollnir -- 15 Mart 2023; 2:52:4 > |
Gothic Türkçe Yama Çalışması (Beta Başladı)

-
-
Kolay gelsin başkan. Takibe aldık. Remake sürümü çıkınca portlarsınız umarım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeverTime -- 27 Kasım 2022; 16:54:32 > -
Elinize sağlık 👍 -
Portlamak maalesef mümkün olmayacak, teknik imkanlar sağlanırsa onun da çevirisine girişebilirim.
İyi dilekler için teşekkürler.
-
Elinize sağlık -
Efsanevi oyunun cevirisi yapiliyor demek , ilk görünce şok gecirdim , Remakesi cevrilirse yer yerinden oynar )) Muhteşem bir işe giriyorsun.
Dragon age origins Büyük DLC'sine el atman bile muhteşemdir.. TAKİPDEYİZ :)
-
Dragon Age Awakening yamanızı keyifle oynamıştım, tekrar sahalara dönmeniz çok güzel.
Fakat keşke Remake sürümünü bekleyip emeğinizi öyle harcasaydınız, oyun gerçekten çok eskidi.
Kolay gelsin, emeğinize sağlık şimdiden...
-
Dragon Age çevirisini beğenmenize çok sevindim. Açıkçası, Remake sürümü çevirmeye değer bir yapım olur mu bilemiyorum. Oyunun bu sürümü aynı Dragon Age gibi, klasiklerden biri olduğu için eskise de oynanmaya devam edecek bir yapım. Olur da Remake sürümü çok iyi bir çıkış yapar, teknik olarak çeviri yapmaya elverişli olursa ona da girişmek isterim.
Ek olarak, çeviriyi tamamladıktan sonra Gothic'in DX11 desteği ile grafiklerinin güncellenmiş halini de paylaşacağım. Oyuna sahipseniz, paylaştığım dosyayı indirip oyunu tamamen yenilenmiş grafiklerle oynayabileceksiniz.
İyi dilekler için herkese teşekkürler.
-
Elinize sağlık hocam, efsane bir konu olacak ilk sayfadan yerimi alayım ben de
-
Ben bile oyuna para verip alıyorsam , bu oyun yapımcılarının artık her oyuna en azından türkçe dil desteği vermesi lazım zaten ,abudik gubudik dillerde dil desteği verilirken ,tr dil desteği verilmemesi sıkandaldan başka bir şey , emeği geçen tüm çevirmenlere teşekkürler.
-
Evet, gelecek olan Remake'te de Türkçe dil desteği olması gerekirdi. Ne yazık ki mail atıp dilimizin eklenmesini istemekten başka bir şey yapamıyoruz.
Herkese teşekkürler.
-
Nickiniz bir yerden tanıdık geliyor diyordum. Mesajları okuyunca hatırladım. Kolaylıklar diliyorum. Oyuna sahipmişim, her hangi bir destek için yazabilirsiniz.
-
elinize sağlık
-
tahmini kaç ay sürer bu yama bir de çok zor mu kontroller görevleri bulmak vesaire?
-
1.5 - 2 ay kadar sürer diye tahmin ediyorum. Teknik konuda yardımcı olan arkadaşların durumuna göre bu zaman uzayabilir ya da kısalabilir.
Hayır, Gothic zor bir oyun değil. Alışmanız uzun sürmez.
-
Oyun alınır mı nasıl güzel mi?
Witcher tüm serileri bitirdim hatta favorim Witcher 1
-
Gothic benim en sevdiğim RPG'dir ama tabii ki zevk meselesi. Youtube'dan oyuna göz attıktan sonra karar vermek en iyisi.
-
Gothic 2'yin de çevirisi gelir mi başkan ? Zamanın da Türkçe Yaması çıktı ama tüm linkler kırık bulunmuyor artık.
https://www.harbiforum.net/konu/gothic-ii-turkce-yama.122490/
Arkadaşlar yama Beta aşamasında geçti. İndirme linklerini ilk sayfada bulabilirsiniz. İlginiz için teşekkürler. Edit: Intro videosunun altyazılı halini Youtube'a ekledim. İlk sayfadan linki alabilirsiniz. İlerleyen dönemde oyun içine de ekleyeceğim. |
Ana görevler tamamen çevrildi, yalnızca bazı yan görevler kaldı. Türkçe karakterleri oyuna eklemeleri için yabancı arkadaşları bekliyoruz. Fakat bundan daha önemlisi, ben birkaç gün içinde afet bölgesinde görev alacağım. Dolayısıyla kesin bir tarih vermem mümkün değil maalesef. |
Çeviri oranı %100 olarak güncellendi. Gothic artık tamamen Türkçe. Türkçe karakterleri oyuna eklemek biraz problem yarattı. Sorunu çözdükten hemen sonra yamayı paylaşacağım ve Beta'ya geçeceğiz. |
Yama %100 tamamlandıktan sonra Beta olarak çıkış yapacak. Eğer olursa ufak yazım ve çeviri hataları tamamen giderildikten sonra da Final versiyonunu çıkartacağım. Edit: Çeviriyi %90 olarak güncelledim. Yamayı bu ay bitmeden hazır hale getirmeye çalışacağız. |
elinize sağlık hocam 2. oyun da gelirse bunun üstüne yavaş yavaş efso olur |
Beta'nın ardından bir sorun yaşanmazsa yama büyük ihtimalle resmi yama olarak oyunun yapımcısı THQ tarafından Steam'de de paylaşılacak arkadaşlar. Yani Gothic resmi olarak Türkçe dil desteğine kavuşmuş olacak. Umarım bu adım Gothic Remake için de bir başlangıç olur. |
Benzer içerikler
- dragon age 2 türkçe yama
- zelda breath of the wild türkçe yama
- driver san francisco türkçe yama
- rdr2 türkçe yama epic games
- hitman 3 türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X