Şimdi Ara

Görüyorsunuz, Birlikten Kuvvet Doğuyor.. Organize Olalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu forumun cılkı çıktı, adminlerin umrunda değiliz hiç birimiz.Forumu kullanan biziz, çok hit alıp reklam almalarını sağlayan biziz, bu kadar ünlü olmasında ki en büyük pay bizim.

Bize sormadan fikrimizi almadan forumda anlamsız radikal değişiklikler yapıyorlar, hergün bağlantıda sorun yaşıyoruz, kazandıkları parayla adam akıllı bi siteye de çevirmiyorlar burayı.

Bizi ve fikirlerimizi bu kadar önemsiz gören bu siteyi neden hâla bu denli destekliyoruz anlamıyorum !

Bu tarz bi site yokmu beyler orada toplansak ya da yeni forum kursak ??

Elde edilen reklam vs gelirler ile de ihtiyacı olanlara yardım yaparız, zirve-parti vs düzenleriz iyi olmaz mı ?

edit: Tepkiler yoğunlaşınca yorumlar eski sırasına döndü beyler, görüyorsunuz birlikten kuvvet doğuyor.Farklı bi foruma gitmesekte bi yerde organize olmamız lazım, facebookta olmuyor başka bi yer lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bi Fikrim Var -- 3 Eylül 2012; 23:37:42 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _____________________________
    Deepweb, internetin karanlık yüzü..
  • Daha önce vardı, pm yoluyla gizli bir organize kurdular bi sitede, oraya üye girişi kapalıydı DH rütbesi olan girebiliyordu, burdan oraya çağrılanlara verildi ama bazı yalaka arkadaşlar adminlere ordaki konuşmaları gösterdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CapoRegime

Daha önce vardı, pm yoluyla gizli bir organize kurdular bi sitede, oraya üye girişi kapalıydı DH rütbesi olan girebiliyordu, burdan oraya çağrılanlara verildi ama bazı yalaka arkadaşlar adminlere ordaki konuşmaları gösterdi.

Anlamadım ne oldu sonra?
    AMD Ryzen 7 5800X3D // NZXT Kraken X62 // ASUS Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II // MSI RTX 5080 16G VANGUARD SOC LAUNCH EDITION // G.SKILL RIPJAWS DDR4 3200 Mhz CL16 2x16 GB // Corsair HX850i // Phanteks Enthoo Evolv ATX TG // WD_BLACK SN850 1TB // LG Ultragear 27GN880-B // Lenovo Legion R27qe // XPG Summoner Cherry MX Blue // Logitech G903 // Edifier M3200 2.1

Ibanez RG370AHMZ-BMT // Behringer U-PHORIA UMC204HD // BIAS FX 2 Professional
  • Sonuna kadar haklısın koskoca forumu oyuncak ettiler güzel günlerimiz oldu şurada birbirimizi tanımasakta saçma sapan işler yapanları derhal işten çıkartırmalı yeter artık 2 gündür forum bakımda forum giriyorum saçma sapan mesajların yerleri değişmiş karışmış

Orijinalden alıntı: frkndgr

quote:

Orijinalden alıntı: CapoRegime

Daha önce vardı, pm yoluyla gizli bir organize kurdular bi sitede, oraya üye girişi kapalıydı DH rütbesi olan girebiliyordu, burdan oraya çağrılanlara verildi ama bazı yalaka arkadaşlar adminlere ordaki konuşmaları gösterdi.

Anlamadım ne oldu sonra?

Oradaki konuşmaları yapılacakları, yapılanları tüm konuşmaları ss almış adminlere göndermiş, gizlilik için başka siteye taşındılar. :::SpYNeT::: - AnekdoT falan vardı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paranormal Adam -- 3 Eylül 2012; 23:52:45 >

The world is a book, and those that do not travel read only one page.
  • Yukarı!

Bu arada birlik olacaksanız ALAK__ adlı arkadaşımızın başarısız olan 30-31 ağustos ayaklanmasını tekrar ettirin belki bu sefer başarılı olunur.
    Samsung Galaxy S24 Plus 256 GB Sarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaZooM

remember remember the fifth of november

Bu nickin altında bir veritabanından daha fazlası var.Bu nickin altında bir fikir var, ve fikirlere ban işlemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fullmetal Chemist -- 4 Eylül 2012; 0:23:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Hee ya öyle diyorlardı. APTAL yerine koyulduk ALAK_ denen kullanıcının olmayan allah bin belasını versin. Şerefimizi de iki paralık etmedikleri kalmıştı. O da oldu. Bu forum sayesinde çok şey öğrendim ben ya valla, mahallede öğrenemeyeceğim şeyler gördüm. Ne sapıklıklar, ne ucubeler, ne manyak insanların arasında yaşadığımı gördüm tiksindim. Böyle derin engin bir deniz gibi. Açıldıkça bazen sığlaşıyor bazen de çok derinleşiyor. Ama genelde sığ yani odun bildiğin odun kayalık taş sert yani. Taşa vursan ses çıkar bunlara vursan ses çıkmaz öyle. Ve de BULANIK. Evet açıldıkça bulanıyor su.

Midem bulanıyor bazen içimden -genelde dışımdan- gemide filmindeki malum repliği söylemek geliyor o kadar geliyor ki dayanamıyorum yani. Kaç 5-6 kere defalarca bölüm uzaklaştırması aldım ben ya inanabiliyor musunuz? Suçum da konuyu yanlış yere açmak.

Nasıl?

Ee değiş bi zahmet ya da sen yapamıyorsan bana söyle ben yapayım yani tutayım kenarından kaldırayım ne bileyim. Zabıta bile gelip tezgahı dağıtmıyor alıp toplayıp taşıyorlar başka yere. İfadeni veriyorsun hatta çoğu zaman o bile yok.

Çok tembeliz ya ondan demek ki..

Ben daha bu forumda kimseye inanıp güvenip bir organizasyonmuş zasyonmuş yonmuş hiiiç gelemem aga.

• En sonki organizasyonda, agzimizin payini aldik.(şu 30-31 agustos olayi masallah herkez forumdaydi.)
    Artik burdan cikacak, bu denli organizasyonlarin, basarisiz olacagini dusunmekteyim.

Orijinalden alıntı: 3Korner1Penaltı

Birlikten mi kuvvet doğar?

Hee ya öyle diyorlardı. APTAL yerine koyulduk ALAK_ denen kullanıcının olmayan allah bin belasını versin. Şerefimizi de iki paralık etmedikleri kalmıştı. O da oldu. Bu forum sayesinde çok şey öğrendim ben ya valla, mahallede öğrenemeyeceğim şeyler gördüm. Ne sapıklıklar, ne ucubeler, ne manyak insanların arasında yaşadığımı gördüm tiksindim. Böyle derin engin bir deniz gibi. Açıldıkça bazen sığlaşıyor bazen de çok derinleşiyor. Ama genelde sığ yani odun bildiğin odun kayalık taş sert yani. Taşa vursan ses çıkar bunlara vursan ses çıkmaz öyle. Ve de BULANIK. Evet açıldıkça bulanıyor su.

Midem bulanıyor bazen içimden -genelde dışımdan- gemide filmindeki malum repliği söylemek geliyor o kadar geliyor ki dayanamıyorum yani. Kaç 5-6 kere defalarca bölüm uzaklaştırması aldım ben ya inanabiliyor musunuz? Suçum da konuyu yanlış yere açmak.

Nasıl?

Ee değiş bi zahmet ya da sen yapamıyorsan bana söyle ben yapayım yani tutayım kenarından kaldırayım ne bileyim. Zabıta bile gelip tezgahı dağıtmıyor alıp toplayıp taşıyorlar başka yere. İfadeni veriyorsun hatta çoğu zaman o bile yok.

Çok tembeliz ya ondan demek ki..

Ben daha bu forumda kimseye inanıp güvenip bir organizasyonmuş zasyonmuş yonmuş hiiiç gelemem aga.

Beyler

Haklısın mayk..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.