Şimdi Ara

görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bilgisayarı topladığmdan beri bu hatayı alıyorum monitor kararıp tekrar açılıyor ve görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan başarıyla kurtuldu yazıyor ilk önce format attım win10 kurdum olmadı sonra win 7 yaptım tekrar olmadı vga kablosunu deiştirdim yine olmadı bu sefer ekran kartı deiştirdim gt420 idi gt 1030 aldım yine olmadı aynı hataya devam bu sefer de iyice sinir oldum benim işlmcim apu a8 5600k bunun ekran kartını kullanmaya başladım uzun sure yoktu ama 5-10 dk önce bu sefer amd görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti dedi anlaşılan ekran kartı girişi bozuk değilmiş psu da yeterli olduna eminim 450w +80 deil ama CE damgası var tx marka zaten yetmeseydi 75 wat yakan gt 420 de patlardı çünkü şuan sadece işlemci var ekran kartı yok ben bios la alakalı olduğunu düşünüyorum bi fikri olan var mı lütfen yardım etsin!!







  • Driver problemi bence.
  • coolman06 C kullanıcısına yanıt
    3 ünüde en az abartmıyorum 7-8 kere yapmışımdır teşekür ederim yardım ınız için ama olmuyor
  • hocam ciddi nmisiniz format attım diyorum kaç kere driverlarda indirmedi mi sizce ekran kartı deiştirmeden önce hepsini yaptım hadi nvidia da hata var amd driveları da mı bozuk ?
  • Anlattığınız şeylere göre anakarttan başka bir şey kalmıyor. Biosa reset atın bios menüsünden, olmadı anakarttaki jumperdan sıfırlayın. Olmadı ramler çift ise tek tek deneyin. Donanımsal görünüyor. Anakart sürücülerinide yenilemeyi deneyin.

    Bendede aynı hata vardı tüm yolları denemiştim en son ekran kartını söküp temizleyip taktım düzelmişti. ama siz ekran kartı seçeneklerini denemişsiniz zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 21 Kasım 2017; 16:43:41 >
  • coolman06 C kullanıcısına yanıt
    haklısınız bu kadar gıcık bir hata görmedim beyfendi biri format attım oldu diyor diyeri psu deiştirdim oldu diyor biri ekran kartı diiştirdim diyor ne saçma hata bu bir çok seçenek var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.