Şimdi Ara

Görüntü kalitesine Önem Verenler İçin 'Pot Player' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
3
Favori
1.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Pot Player ile karşılaştırabilir misin hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • anime izlemekten en zevk aldığım eski galaxy s telefonum ile eski lg crt monitörümdü. birisi amoled ekranlı olmasından, diğerinde ise kendi özel önayarından dolayı renkler doygun oluyordu.

    şimdi laptoptan izliyorum lcd ekranda anime izlemek pek hoş olmuyor. o kadar ayarlarıyla oynadım ya görüntü aşırı karanlıklaşıyor, ya da üstünde toz varmış gibi aşırı parlaklaşıyor.

    programlar animenin detayını kaybettiriyor az veya çok. güzel bir monitör alıp izlemek ve ortam ışığını iyi ayarlamak gerekli.
  • maxmania kullanıcısına yanıt
    Program kullanmak istemiyorsanız bizim evde IPS panel (renkler için) bir Lg tv var flash diski takıp ondan izliyorum bazen gerçekten iyi gösteriyor tavsiye ederim usb'den film oynatan bir lg tv
  • Hatsune Miku kullanıcısına yanıt
    Hocam pot playerda çok fazla ayar var biraz uğraştımda programa aşina olmadığım için kaliteli bir şey çıkmadı ortaya, istersen şu konuya bak ilk mesajda pot player, splash ve mpc karşılaştırması yapmışlarhttps://forum.donanimhaber.com/daum-pot-player-multimedya-oynaticisi-guncelleme-17-10-2013--44676553



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Eiyuu -- 11 Ağustos 2017; 14:2:59 >
  • maxmania kullanıcısına yanıt
    Yok hocam özel önayar falan değil onun sebebi. Şoyle ki bu LCD'lerde butun ekranı ayni isik aydinlattigi için koyu renkler, özellikle siyahlar kotu gozukur. O da goruntuyu soluklastirir. CRT'lerde mantik projektore daha yakin oldugu için öyle isik sizmasi olmaz. Renkler oldugu gibi gozukur. Calisma mantigini bilmiyorum ama IPS panelli ekranlarda renkler çok daha canli ve koyu gozukuyor ama tam siyah yine yok. Samsungun da kullandigi OLED ekranlarda her pikselin ayri bir aydinlaticisi var, bu sayede hem renkler çok canli hem de gerçek siyah var. Ha o nerden kaydediyor, OLED ekranlarda olu pikseller daha yaygin ve genel olarak daha kisa omurluler.



    Sonucta hala mevzu renk doygunlugu oldugunda guzel bir tuplu ekrandan iyisi yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kiralik kettle -- 11 Ağustos 2017; 18:14:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.