Bildirim
görüntü biosu!!
Xiaomi Mijia Elbise Tüy ve Tiftik Toplama Cihazı (Xiaomi Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B082VD839K
geçen ay paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
EKRAN KARTI BİOSUMU ?? 10 DOLARA YAPIYORLAR.. -
çok gerekli bişi değil.kurcalama bence.ama ekran kartın nvidia ise şu linkde biosları mevcut.
http://whitebunny.demon.nl/hardware/chipset_nvidia.html
bi de sana nvflash programı lazım. msdostan biosu update edebilirsin. -
sağolun arkadaşlar. ama aslında benim sormak istediğim şuydu. nasıl msdos üzerinden komut vereceğimi biliyorum. ama hangi dosyaları kullanacağımı bilmiyorum. -
Siteden indirdiğin uptade bios dosyalarını kullanacaksın.Sitede yardımcı açıklama vardır sanırım. -
az önce bir kaç sitede bununla ilgili açıklamalar gördüm. insanlar pek bir fark olmadığını söylüyorlar. bende riske girmeyerek şimdilik rafa kaldırdım. Napayım abi bitane agp ekran kartım var. onuda yakmak istemem. ama acaba gerçektende hiç fark etmiyormu? ediyorsa ne kadar ediyor merak ediyorum. -
Valla arkadaşım genellik oc yapanlar flashlıyor.Bencede pek bir farkı olmuyor eğer oc yapmıycaksan. -
quote:
Orjinalden alıntı: strongholdman
az önce bir kaç sitede bununla ilgili açıklamalar gördüm. insanlar pek bir fark olmadığını söylüyorlar. bende riske girmeyerek şimdilik rafa kaldırdım. Napayım abi bitane agp ekran kartım var. onuda yakmak istemem. ama acaba gerçektende hiç fark etmiyormu? ediyorsa ne kadar ediyor merak ediyorum.
ekran kartın ne?! vga bios flashlamanın çok bir esprisi yok aslında... -
kartım gülünç ama altta yazan sistemle oynamadığım oyun yok:
amd athlon 800mhz mmx 3dnow! 512 cache
390 mb sd pc100 ram
40 gb 7200rpm maxtor 2mb tampon
sony 52-32-52-16 combo
p4 kasa egzost sistem toplam 7 fan
geforce 2 mx400 64 mb ekran kartı
agp 4x gigabyte anakart
kx133 chipset
trabi bunların hepsi emin olabilirsinizki en son driverlarına sahip. Bios dahil. işte bir tek display bios u flashlamak kaldı.
opynadığım oyunlar: most wanted,call of duty2, nsf ug 2. age of empires3.. gta san andreas.....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X