Şimdi Ara

Gopro Hero4 Plastik Kasa Su geçiriyormu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar vatandan 1400 TL ye gopro hero4 black kamera aldım, bu kamerayla standart olarak gelen plastik dış kasa sadece darbeler içinmi yoksa su geçirmezlikde sağlıyormu, yada su geçirmezlik için ayrı bir setmi almamız gerekiyor ?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: KanKoKan

    Arkadaşlar vatandan 1400 TL ye gopro hero4 black kamera aldım, bu kamerayla standart olarak gelen plastik dış kasa sadece darbeler içinmi yoksa su geçirmezlikde sağlıyormu, yada su geçirmezlik için ayrı bir setmi almamız gerekiyor ?

    Selamlar,
    Muhtemelen çözmüşsündür fakat konu cevapsız kalmasın;
    Evet kamera ile gelen housing i 40 metre su altına kadar kullanabilrsin fakat iyice kapandığından emin ol.
  • Sağolun, evet cevabı bulmuştum geçirmiyor ama bu seferde başka bir konuyu merak ettim, bu suya dayanıklı dış kutunun sağlamlığı ne derecedir, yani malum kutusundan sıklıkla tak çıkar yapılıyor, kutudaki sızdırmazlığı sağlayan contalar yahut menteşe ne oranda eskiyor, şimdi onu merak ettim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KanKoKan

    Sağolun, evet cevabı bulmuştum geçirmiyor ama bu seferde başka bir konuyu merak ettim, bu suya dayanıklı dış kutunun sağlamlığı ne derecedir, yani malum kutusundan sıklıkla tak çıkar yapılıyor, kutudaki sızdırmazlığı sağlayan contalar yahut menteşe ne oranda eskiyor, şimdi onu merak ettim.

    Merhabalar;
    Her canlının ölümü tadacak olması gibi her Gopro bir gün su alır fakat;
    Bu yıpranma durumu paranoyak olacak kadar hızlı gerçekleşmez, hele ki kamerayı scuba da sürekli derin su da kullanmıyorsanız,
    Çok göz önünde bulundurmanız gereken bir durum değil.
    Fakat housingi darbeden korumakta fayda var; tevekkeli değil harici olarak housing satılıyor olması :)http://www.providyo.com/Su-Gecirmez-Housing,PR-5371.html




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.