Şimdi Ara

GoPro Hero 9 Black duyuruldu: İşte özellikleri ve fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Aksiyon kameraları denince akla ilk gelen marka durumundaki GoPro yolculuğuna devam ediyor. Bir yıl aradan sonra sevilen GoPro Hero serisi yeni modeliyle aksiyon sevenlerin karşısına çıkıyor.



    GoPro Hero 9 Black özellikleri ve fiyatı



    GoPro Hero 9 Black aksiyon kamerası önceki nesle donanım anlamında önemli yenilikler katıyor ancak eleştirilen bazı konular da yok değil. Özellikle 4K kayıt yeteneğinin 60fps seviyesinde kalması ve ana ekranın dokunmatik olarak tatmin edici olmaması eleştiri konusu.



    Ayrıca Bkz.Galaxy Z Fold 2 resmiyet kazandı: İşte detaylar!



    GoPro Hero 9 Black aksiyon kamerası yine çift ekran ile geliyor ancak bu kez 1.4 inçlik ön ekran renkli bir panele sahip. Böylece kayıt esnasında ön izlemeler daha canlı olacak. Ayrıca arka ekran da 2.27 inç boyutuna yükseliyor. Bununla birlikte dokunmatik hassasiyetin önceki nesle göre biraz geride kaldığı belirtiliyor.





    Seride ilk kez Hero 9 Black kamerası 5K video çözünürlüğü sunuyor. 23.6MP çözünürlüğündeki sensör 5K 30fps kaydın yanında 4K 60fps kayıt da barındırıyor. Ayrıca sabit görüntü çözünürlüğü de 12MP seviyesinden 20MP seviyesine yükselmiş. Yeni sensör daha iyi elektronik sabitleme yapabiliyor. Bununla birlikte pek çok platformda 4K çözünürlüğün 120fps ile sunulmaması eleştiriliyor.



    1720mAh kapasiteli bir bataryaya sahip olan Hero 9 Black modeli ayrıca çıkarılabilir ön lens mekanizmasını geri getirmiş. Ekim ayında daha geniş çerçeve ve yatay seviyelendirme özelliği sunan Max Lens lens modu 99$ fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Su altında 10 metreye kadar dayanıklılık sunan model ayrıca 3 mikrofon dizilimi ile rüzgar gürültüsünü alzatma özelliğine sahip.



    Donanım tarafındaki yükseltmelerle kasa boyutlarının yüzde 10 daha büyüdüğü GoPro Hero 9 Black modeli 450$ fiyat etiketine sahip. Yıllık 50$ gerektiren GoPro aboneliğine dahil olursanız fiyat 350$ oluyor.





     





    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    GoPro Hero 9 Black
    GoPro Hero 9 Black
    GoPro Hero 9 Black
    GoPro Hero 9 Black
    GoPro Hero 9 Black
    GoPro Hero 9 Black
    GoPro Hero 9 Black
    GoPro Hero 9 Black
    GoPro Hero 9 Black
    GoPro Hero 9 Black
    GoPro Hero 9 Black


    Kaynak:https://www.theverge.com/2020/9/16/21438182/gopro-hero-9-black-5k-video-battery-life-color-display-price-release-date



  • Türkiye satış fiyatı 6000’e dayanır. Bence sacmalik.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bir youtuber 4500 TL ye Türkiye'den aldığını söyledi nereden alabiliriz bilginiz var mı?

  • ahoys A kullanıcısına yanıt
    Bende Türkiye'de bulamadım ancak yurtdışından 4500 liraya alınabiliyormuş. https://www.yurtdisifiyati.com/urun/gopro-hero9-black-aksiyon-kamerasi/

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.