Şimdi Ara

'GOOMASS EĞİTİM KİTİ' İLE PARA KAZANMA TEKNİKLERİ !!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
2
Favori
13.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Valla arkadaslar bence bu sistemi bir deneyin sermaye gerektirmiyor , kaybedilecek birsey de yok. İşlem yasal ve site sahibinin yeri yurdu belli ticari kaydi sitede verilmiş, ben bir deneyin derim , detayli bilgi isteyenler
    Linke girip 2 dakikada uye olabilir , ve bilgi alabilir. Diger tum sorulariniz icin bana mail adresimden bana mail ulaşabilirsiniz
    yasocan_81@hotmail.com

    Ulusal Mâli Yardımlaşma Sistemi'ne katılın hesabınıza her gün yüzlerce havale gelsin. Hem de öyle 1'er 2'şer lira değil 5'er 10'ar 15'er lira hesabınıza yatsın. Merak ettiğiniz tüm detaylar burada:
    http://umys.org/?ref=cerkez59

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yukarida yorum yazan arkadaslarin tamami gomass egitim setini satmaya calisiyor sanirim :-)

    Satis ortakligi guzel bir kazanc kapisi, ama sadece gomass satarak olmaz.

    Internetten para kazanma konusunda bir site yapiyorum, hicbir urun satmiyorum - bilgilerin tamami ucretsiz... Dilerseniz bir goz atin:http://www.InternettenParaKazanilirMi.com

    Yukaridaki forum mesajlarinda da bircok site adresi gordum, ama hemen hemen tamami gomass vs. turu urun satisi icin kurulmus sanki. Benim amacim sadece bilgi paylasimi. Umarim begenirsiniz.

    Selamlar...
  • SATIŞ ORTAĞIMIZ OLUN, HEMEN PARA KAZANMAYA BAŞLAYIN!
    Sahip olduğunuz potansiyel blogunuzu, sitenizi, forumunuzu veya e-mail listenizi kullanarak GooMass satış ortaklığı programı ile 50 gibi yüksek oranlarda komisyon kazanabilirsiniz.

    Tüm zamanların Türkçe en iyi satış ortaklığı programı ile %50 komisyon kazanın!


    GooMass
    Değerli Satış Ortakları ve Girişimciler,

    Bir müşteri portföyünüz mü var, ya da bir blog, haber sitesi, forum, e-zine, bültene mi sahip siniz? Bir reklam kampanyası mı yürütüyorsunuz? Satış ortaklığı programlarına mı dahilsiniz? Güncel bir e-mail listeniz mi var?

    Sahip olduğunuz potansiyel blogunuzu, sitenizi, forumunuzu veya e-mail listenizi kullanarak GooMass satış ortaklığı programı ile %50 gibi yüksek oranlarda komisyon kazanabilirsiniz.

    İster yeni bir satış ortağı olun, ister deneyimli bir kullanıcı ya da sadece internetten para kazanmak isteyen herhangi biri. GooMass satış ortaklığı programıwww.Xticaret.com aracılığıyla sizlere yüksek kaliteli dijital ürünümüz olan eğitim setimizi online pazarlayarak yüksek oranda komisyon elde ederek para kazanmanızı sağlıyor.

    Detaylı bilgi içinhttp://www.xticaret.com/xticaret/?1267_1482_=&ref=dh sayfamızı ziyaret edin.




  • Goomass nedir, kazançları gerçek mi? detaylar için buyrun tıklayın okuyun >>Goomass Gerçekleri

    Ayrıca Goomass'ın verdigi ücretsiz kursa katılabilirsiniz >> http://www.goomass.com/ucretsiz-kurs.html

    Online Satış Ortaklığı işini gerçekten yapmak istiyorsanız XTicaret'e üye olmanızı öneririm. zaten goomass egitim kitinde de xticaretten para kazanma egitimi veriliyor... Türkiyede satış ortaklığı sistemi en çok XTicaret üzerinden yapılıyor.. bu linkten xticaretin resmi sayfasına girip üye olabilirsiniz >> http://www.xticaret.com/




  • Merhaba! Bir GooMass kullanıcısı olarak bu eğitim kitinin profesyonelliğine ve kapsamlılığına dikkatinizi çekmek istiyorum.

    GooMass ile Satış Ortaklığı( Affiliate Marketing)'nı profesyonel bir meslek olarak öğreneceksiniz. Tabii ki bu eğitim kitindeki bilgilerle günlük bir saat çalışarak para kazanmayı da tercih edebilirsiniz. Fakat bu şekilde sürekli olarak yüksek kazanç elde edemezsiniz. Tam tersine asgari olarak bir ek gelire sahip olabilirsiniz. Eğer böyle bir amaca sahipseniz 98 TL ücret ödeyerek GooMass'ı satın almanızı kesinlikle tavsiye etmem. Burada Google Kazançları'nı satın almanızı tavsiye ediyorum. Çünkü Google Kazançları'yla kapsamlı olmayan profesyonel eğitim alarak kısa sürede kazanç sağlayabilirsiniz. Üstelik indirimli olarak 45 TL fiyatla satıldığını da haber vermek istiyorum. Google Kazançları Nedir? başlıklı makalemi okuyarak detaylı bilgilerime sahip olabilirsiniz. İnternet üzerinde Satış Ortaklığı'nın kolay para kazandırdığı yanlış bir biçimde anlatılmaktadır. Satış Ortaklığı, sadece fare ve klavye kullanarak kolayca para kazanmanızı sağlamaktadır. Buna rağmen başarılı bir şekilde araştırma, düşünme, planlama, tasarlama ve uygulama faaliyetleri gerçekleştirmelisiniz.

    Eğer GooMass'ı satın alırsanız profesyonel ve kapsamlı bir biçimde Satış Ortaklığı'nı öğrenerek kendi işinizi kurabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MKESREFOGLU -- 7 Ağustos 2015; 11:11:47 >




  • Herkes para kazanma peşinde, birşeyler satma derdindeler. Böyle bir sektör olabilir ama "para kazanmak hiç te anlatıldığı gibi kolay değil".
  • MERHABA ARKADAŞLAR GOOMASS İLE PARA KAZANMA HAKKINDA BİRÇOK ARAŞTIRMALAR YAPTIM.BU ARAŞTIRMALAR SONUCUNDA GAYET ANLAŞILIR BİR BLOG HAZIRLADIM.

    http://setigoomass.blogspot.com.tr/ GAYET NET


    EĞER GOOMASS BİLGİLERİNİZİ EDİNDİKTEN SONRA ONU GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE ALMAK İSTİYORSANIZ http://www.xticaret.com/xticaret/?1267_92946




  • MERHABA ARAKADAŞLAR GOOMASS İLE PARA NASIL KAZANILIR BU KONUDA BİRÇOK ARAŞTIRMALAR YAPTIM.SİZİN İÇİN BİR BLOG HAZIRLADIM ÇÜNKÜ HER KAFADAN BİR SES ÇIKIYORDU HERKES BİR ŞEY SÖYLÜYORDU SİZİN İÇİN HAZIRLAMAMDAKİ SEBEP

    http://setigoomass.blogspot.com.tr/


    EĞER GOOMASSI ALIP GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE HEMEN PARA KAZANMAYA BAŞLAMAK İSTİYORSANIZ

    http://www.xticaret.com/xticaret/?1267_92946
    ( BENCE BAŞLAYIN )

     'GOOMASS EĞİTİM KİTİ' İLE PARA KAZANMA TEKNİKLERİ !!!!
    Bu mesaja eklenen görseller:

     'GOOMASS EĞİTİM KİTİ' İLE PARA KAZANMA TEKNİKLERİ !!!!




  • MERHABA ARKADAŞLAR

    Belki bazılarınız internetten para kazanma konusu ile ilgili bana güvenmeyebilir.Bunu bir para tuzağı olarak düşünerek bu konuya ön yargılı davranır.Size yemin ederim internetten para kazanılıyor. Size bunu ispatlayabilirim.

    İŞTE BAKANLIK ONAYLI BelGELERhttp://evdenkazananlar....inin-bakanlk-onayl.html

    Yukarıda verdiğim linkte bu eğitim setinin bakanlık onaylı tescil belgesi vardır.Gİrip bakabilirsiniz.

    BU KONU İLE AYRINTILI BİLGİ ALMAK İSTİYORSANIZhttp://gommasslakazan.b...azanmaya-mahkumsun.html

    EĞER HEMEN GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE PARA KAZANMAYA BAŞLAMAK VE GELİR ELDE ETMEK İSTİYORSANIZhttp://www.xticaret.com/xticaret/?1267_92946




  • goomass eğitim kiti indirme hakkında buraya bakın arkadaşlarhttp://goomassegitimkitisetiindirbedava.blogspot.com
  • Merhaba Arkadaşlar ,

    Öncelikle kimseyi yanlış yönlendirmek istemem. Sizlere bu konuda en doğru bilgiyi vermeye çalışacağım.

    http://www.xticaret.com/xticaret/?1267_95128 Dilerseniz bu adresten goomass hakkında tüm detaylı bilgiyi alabilirsiniz.

    Ürünü satın alan arkadaşlar için söylüyorum. Günde belirli bir zamanınızı bu işe ayırmazsanız kazanç elde edemezsiniz. Ancak eğitimdeki adımları uygular ve birazda sabırlı olursanız bir kaç haftadan sonra kazanç elde etmeye başlarsınız.

    Ben tam zamanlı çalışan olduğumdan bu işe haftada 6-7 saatimi ayırabiliyorum. Aylık kazancım ise 160-350 TL arasında değişiklik gösteriyor. Hepinize hayırlı kazançlar.




  • en son mesaj 2015 yılında atılmış ama olsun. Gomass cılgınlıgından bende bahsetmek isterim. öncelikle bir rehberiniz yoksa bu işi anlamanız, sizi güldürecek miktarlar kazanmanız mümkün değil. tabi illaki kazanırsınız lakin bu uzun zaman alır. ve baslarda hevesinizi kırabilir cunku bu işler sabır istiyor arkadaşlar. bu işle ugrasan tanıdıklarınız varsa ne ala. bol bol yardım alın. ama yoksa (benim gibi) bu eğitim kitine muhtacız! Arkadaslar 8 eğitim kitabı veriyor içinde xticaret olsun google adwords olsun clickbank olsun ne ararsanız var. videolarla beraber. yani ben sunu anlamadım şurada kafam karıstı deme imkanınız yok! kitabı alan kavrıyor. aslında zaten sistem basit lakin basta kafa karıstırıcı. bilmemek değil ögrenmemek ayıp tabi..

    ayrıca 2 tane uzman deneyimli bu işe yıllarını vermiş abilerimiz kalkmış bu eğitim kitini oluşturmuş. fiyatı 98 lira. acımayın arkadaşlar. çünkü işi kavradığınızda kazandığınız paraları görünce şok olacaksınız. başta durdum 98 lira verilir mi lan buna diye bi sordum kendime ama almasaydım içim rahat etmeyecekti. bu şansı kaçıramazdım iyikide almışım..
    şimdi sizi linke yönlendiriyorum. tanıtıcı videoları izleyin dinleyin uzman abilerimizden. ha bu arada başka ucuza satış ortaklıgı kitabı bulamaz mıyım soruları duyuyorum. tabiki bulabilirsiniz. ama %95 i çöp arkadaşlar. uzun zamandır araştırıyorum en kapsamlı kitap budur. adamlar yapmış!!

    buyrun buda link
    http://www.xticaret.com/xticaret/?1267_100855_=&ref=blog

    bu eğitim setini alırsanız çoğu aşamayı geçmiş olacaksınız arkadaşlar. işte işin eglenceli kısmı o zaman başlayacak.
    BOL ŞANSLAR..




  • Merhaba goomass eğitim kazanç setini alan herkese 150 tl değerinde işinizi tanıtacağınız web sitesi hediye.

     'GOOMASS EĞİTİM KİTİ' İLE PARA KAZANMA TEKNİKLERİ !!!!



    www.netmilyoneri.com

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ya burada hepiniz kendi ref kodunuz olan linkleri paylaşıp bişeyler kazanma peşindesiniz. Bari daha samimi, daha gerçekçi yazın. Herkes aynı yazıları copy/paste ediyor. Gerçekten kullanan, kazanan ve ref kodu olmadan link paylaşan bi adam daha görmedik. Geçin bu işleri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Goomass nedir, kazançları gerçek mi? detaylar için buyrun tıklayın okuyun >>Goomass Gerçekleri

    Goomass'ın verdigi ücretsiz kursa da katılabilirsiniz >> http://www.goomass.com/ucretsiz-kurs.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black1914 -- 18 Şubat 2018; 23:14:7 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.