Şimdi Ara

'GOOMASS EĞİTİM KİTİ' İLE PARA KAZANMA TEKNİKLERİ !!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
2
Favori
13.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar aşağıda vermiş olduğum linkten reklam ortaklık programına katılarak sistemin içindeki bannerları sitenize eklediğinizde
    işlem başına ve Demo üyelik basına 5 lira kazanacaksınız.. bol kazanclar

    http://www.gcmforex.com...JoinT2&AffiliateID=4734

    Herkeze Tavsiye ederim selamlar

    www.lotpara.com
  • Goomass kazançları gerçek mi? detaylar için >> Goomass Gerçekleri
  • quote:

    Orijinalden alıntı: demirel1804


    Merhaba arkadaşlar öncelikle benimde kullandığım bir kazanç sistemini anlatıcam. Aslında ilgilenenler bilirler. Ama bazı kişiler intenetten para kazanma konularını bilmeden yorum yaparlar . Yani ağızı olan konuşur. Ben yoruldum. Artık harcadığım bu vakitleri paraya çeviriyorum.

    Nasıl derseniz ?
    Facebook veya diğer paylaşım platformlarında her gün saatlerimi geçiriyordum. Bazı ilanlar, duyurular, reklamlar dikkatimi çekti. Daha önceden internette para kazanmak için araştırmalarım ve deneyimlerim olsa da hep hüsranla sonuçlanmıştı. Bu yeni yöntem farklıydı. Biraz araştırdım ve işin nasıl yapıldığını profesyonellerden bire bir öğrendim.

    GooMass Eğitim Kiti arkadaşlar!!

    İnternetin, bugünün ve geleceğin en büyük iş platformlarından biri olduğunu ve size ne kadar çok para kazandırabileceğinin farkında mısınız bilmiyorum ? Ama şuan çok acemiyim internetten anlamayan biriydim işin aslı.. Ama bu eğitim kiti aldıkdan sonra gerçekten internete bakış açım değişti. Artık herşey bana kazanç getiricekmiş gibi geliyor.

    Ben fazla sözü uzatmayayım sizi ürünün sitesine yönlendireyim. Yoksa, ne ben anlatabilirim. Nede siz anlarsınız dediklerimden en iyisi yakından birebir inceleyin derim. Yalan yanlış bilgiler vermek istemiyorum.

    ÜRÜN ANASAYFASINA BURAYA TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ.


     'GOOMASS EĞİTİM KİTİ' İLE PARA KAZANMA TEKNİKLERİ !!!!


     'GOOMASS EĞİTİM KİTİ' İLE PARA KAZANMA TEKNİKLERİ !!!!


    ya kardes ille para verip kitab almam sart mi yani bu nasil is anlamadim ki is neeeeeeeeeeee isi?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: rec82

    Goomass eğitim kiti ile para kazananlardanım. Şimdiye kadar internetten para kazanmak adına bir çok yöntemi denedim. Fakat en sonunda doğru yolu buldum. Kesinlikle sizlere goomass eğitim kitini tavsiye ederim. Goomass eğitim kiti hakkında araştırmayıwww.onlineiskazanclari.com adresinden yapabilirsiniz. Sitedeki videolarıda izlemenizi tavsiye ederim. Hepinize bol kazançlar diliyorum.

    tam reklam yapmisin kardesim bu is gercek mi sen onu söyle




  • Yazımız Anket Doldurarak Para Kazanılır mı? Kazanılırsa güvenli anket doldurma adreslerini nerden edinebileceğimiz hakkında olacaktır.


    Her Arkadaşımız az çok anket doldurma hakkında az çok şey duymuştur burada bizim için önemli olan yalan dolan olan bazı yöntemlerden sizi kurtarıp doğru anket adreslerine nasıl ulaşacağınız hakkında yardımcı olmaktır. Nitekim piyasa da bir sürü boş şeyler söylenmekte ve milletin para kazanma umutlarını tüketilmektedir. Gerçekten internetten anket doldurarak para kazanmak istiyorsanız Doğru yöntemlerle uğraşmalısınız. Tecrübe edilmiş dört tane anket doldurma adresi vereceğim bunlardan hangisi ile çalışırsanız çalışın zararlı çıkmazsınız ama bizim tercihimizi soracak olursanız en çok tercih ettiğimiz ilk sırada olacak şekilde aşağı doğru sıralanmıştır.


    1-) Anket Doldur Para Kazan = Anket Doldurarak Para Kazanma
    2-) Anket Param = Anket Param
    3-) Anket Listesi = Anket Listesi
    4-) Anket Kazançları = Anket Kazançarı

    Daha fazla bilgi almak ve kafanızdaki sorulara geniş çaplı cevap bulabilmeniz için Anket doldurarak para kazanmak isteyenlere rehber amaçlı hazırlanmış olanhttp://www.anketsepetim.com/ adresini tavsiye ederim dikkat ederseniz burada da size tavsiye ettiğim anketler yer almaktadır. Bol kazançlı günler diliyorum.




  • GOOMASS IN YALAN OLDUĞUNU DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR BUYRUN!

    http://goomassyalan.blogspot.com/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdgnx

    GOOMASS IN YALAN OLDUĞUNU DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR BUYRUN!

    http://goomassyalan.blogspot.com/

    Neden bilmiyorum ama hiç inandırıcı gelmiyor!
  • Goomass'ın verdigi ücretsiz kursa katılabilirsiniz >> http://www.goomass.com/ucretsiz-kurs.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black1914 -- 10 Ocak 2014; 13:43:49 >
  • Satış ortaklığı sistemini öğrenerek çok ciddi kazançlar elde edebilirsiniz. Satış ortaklığı sisteminin püf noktalarını öğrenmeniz ve başarılı olabilmeniz için bende sizlere goomass eğitim kitini tavsiye ederim. Bu eğitim kiti sayesinde sizlerde internetten çok ciddi kazançlar elde edebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rec82

    Satış ortaklığı sistemini öğrenerek çok ciddi kazançlar elde edebilirsiniz. Satış ortaklığı sisteminin püf noktalarını öğrenmeniz ve başarılı olabilmeniz için bende sizlere goomass eğitim kitini tavsiye ederim. Bu eğitim kiti sayesinde sizlerde internetten çok ciddi kazançlar elde edebilirsiniz.

    goomass eğitim setini sen aldın mı çoğu kişi olumlu ve güzel yorumlar yapmış
  • goomass eğitim setini aldıktan sonra e postana mail geliyormuş ona tıklayınca indiriyormuşsun istediğin zaman tekrar indiriyormuşsun goomass eğitim setini alanlar e postasına gelen indirme linkini biri banada gönderebilir mi lütfen
  • Bu seti satın alıp inceledikten sonra gerçekten bizlerin internet satış tekniklerini bilmediğimiz ortaya çıkıyor.Gerçekten de bu taktiklerle kazanç sağlamak mümkün.
    Buraya tıklayarak İncelemenizi tavsiye ederim.Fikir sahibi olmanıza yardımcı olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mlo -- 12 Eylül 2014; 15:57:33 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mlo

    Bu seti satın alıp inceledikten sonra gerçekten bizlerin internet satış tekniklerini bilmediğimiz ortaya çıkıyor.Gerçekten de bu taktiklerle kazanç sağlamak mümkün.
    Buraya tıklayarak İncelemenizi tavsiye ederim.Fikir sahibi olmanıza yardımcı olacaktır.

    sen bu eğitim setini aldın mı goomass eğitim setini alanların mailine indirme linki geliyormuş oradan indiriyorlarmış sen aldıysan mailine gelen linki banada atabilir misin lütfen




  • Goomass eğitim kiti satış ortaklığı sistemini en iyi şekilde öğreten eğitim setidir.Satış ortaklığı yaparak başkalarına ait ürünü satıp komisyon kazanabilirsiniz.Sizde satış ortaklığı ile para kazanmak istiyorsanız.Buradanhttp://www.goomassdijitalegitimkiti.com Goomass eğitim kiti hakkında daha fazla bilgiye ulaşabilir araştırabilirsiniz.
  • 1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan528 -- 12 Kasım 2016; 0:43:36 >
  • Arkadaşlar 4 yıldır internetten para kazanma yolundayım. Anket kitabı bile aldım. Fakat üye olmadan üye yapmadan referans vermeden kazanacağınız site yok. Ben de ilk başladığımda saçma gibi geldi fakat forum sitelerine üye olup verilen sitelerden üye toplamak yeterli. Vakit kaybı da değil. Kazanmaz diye birşey yok. Biiraz emek biraz takip etmek. Özelliklehttps://www.qassa.com.tr/7641 sitesi çok güzel. Oyun oyna,ücretsiz piyangoya katıl,alışveriş yap, mail oku gayet güzel kazanıyorsun. Bence denemeye değer.
    https://www.qassa.com.tr/7641
    http://VisitsToMoney.com/index.php?refId=570152
    Make Money Taking Surveys, Earn Free Cash Online, Paid Per Click Advertising | ClixSense
    https://www.myiyo.com/?ref=271123839
    https://netlioo.com/register/taratkr...com?ref=banner
    https://benderimki.com/yeni_uye.aspx...AH1VoQ4Nc10w==
    http://www.napolyon.com/Uye/Kayit-Fo...9-32d9c85df949




  • Bu blog "Eğitim kiti" ne yeni başlamış, ve başlangıçtan itibaren bilgiler tanımlar vermeye başlamış. Bakmakta fayda var.http://goomass-ile-para-kazanma.blogspot.com.tr/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racher -- 8 Şubat 2015; 14:59:01 >
  • GooMass Eğitim Kitini kullanan bir kişi olarak şunu söyleyebilirim bu bir devrim niteliğinde bir üründür bu sistemi uzun araştırmalar sonucunca aldım tabiki almadan önce çok tedirgindim sebebi hiç bir bilgimin olmadığı bir sistem ve ne ile karşılaşacağımı bilmiyordum fakat arkadaşlar sistem çok kaliteli profesyonel bir ekip tarafından hazırlandığı çok belli.

    Başta söylediğim gibi devrim niteliğinde bir ürün sebebi şudur GooMass Eğitim Kiti avrupadaki satış ortaklığı sistemlerinin Türkçe halidir ve Türkiyede buna benzer bir ürün yok,içerik olarak sizleri bilgilendirecek çok fazla şey var internetten para kazanmak isteyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum ama şunu unutmayalım arkadaşlar hiç bir zaman yatarak para kazanmak mümkün değil, GooMass Eğitim Kitindede size balık tutmayı değil, balığı nasıl tutmanız gerektiğini gösteriyor yani bir süre ciddi anlamda çalışmanız gerekiyor.

    Benim söyleyeceklerim bu kadar arkadaşlar sizlere sorularınız olursa nacizane yardımcı olmak isterim, zaten bende öğreniyorum uzun zamandır, faydalı bir link vereceğim size daha geniş bir biçimde anlatılmış http://www.goomass.co

     'GOOMASS EĞİTİM KİTİ' İLE PARA KAZANMA TEKNİKLERİ !!!!




  • Öncelikle, PTC; Paid to Click yani Tıklama ile Kazanma anlamına gelmektedir. Ziyaret edilen site sonucunda belirtilen ücreti kazanma manasına gelir.

    PTC olarak genel adlandırılan bu sitelerde nasıl para kazanacağınızı nelere dikkat edeceğinizi açıklayan aşağıda örnekli olarak açıklayacağım.


    Tavsiye site için buraya tıkla

     'GOOMASS EĞİTİM KİTİ' İLE PARA KAZANMA TEKNİKLERİ !!!!


    Peki neden tavsiye ediliyor ?

    1) Mayıs 2014 yılında açılmış ve PTC sitelerinde devrim yaratmış gelmiş geçmiş en iyi PTC sitesidir. Neden mi ? Alttaki maddeleri okuyabilirsiniz.

    2) Diğer PTC siteleri gibi aylarca hesapta para biriktiricem ve referans kiralıcam diye uğraşmazsınız. Çünkü Paidverts'de referans kiralama yoktur. Puan biriktirir ve puanına göre reklam çıkmasını sağlarsınız. Ne kadar çok puanınız varsa o kadar büyük meblalı reklamlar çıkar. 1 ay sonunda 0.25$, 0.45$, 0.85$'lık reklamlar çıkabilmektedir. Ayrıca diğer PTC sitelerinde referans kiraladığınızda referanslarınızın bazıları tıklama yapmayabilir veya istendiği oranda tıklamaz bu da para kaybetmenize neden olur. Paidverts'de böyle bir dert yoktur. Hak edip kazandığınız puanları biriktirir ve puanınıza göre seviyelere girersiniz ve hangi seviyedeyseniz o seviyenin rakamlarını kazanırsınız. Yani emeğiniz boşa kesinlikle gitmez.

    3) Paidverts sitesinin sahibi Joel William Cook PTC dünyasında en dürüst admin olarak tanınır ve kendisinden dahi olarak bahsedilir. Bunu da araştırabilirsiniz.

    4) Site hazır PTC scripti değildir. Tamamen özel olarak kodlanmıştır ve alt yapısı çok sağlam algoritma kullanılarak hazırlanmış eşi benzeri olmayan bir sitedir. Siteyi incelerseniz zaten bunu siz de anlayacaksınız. Jo'nun diğer sitesi MyTrafficValue 2011 yılından beri açık ve hizmet vermektedir. Şirketi bellidir. Admini bellidir. Facebook'u bellidir. Şeffaftır. Diğer adminler gibi gizli saklı işler yapmamaktadır.

    5) Referansınız olursa puan kazanmak için yapmış olduğu yatırımlardan %10 izlemiş olduğu reklamlardan ise %5 kazanırsınız. Mesela referansınız 0.1$'lık reklam izlemiş ise sizin balance'ınıza direk 0.05$'lık bir para yansır. İleride bu referansınız puan olarak yükseklere çıktığında ve 20$'lık bir reklam izlediğinde sizin hesabınıza direk 1$ yansıyacaktır.

    6) Sitenin forumu sürekli açıktır ve Jo site ile ilgili tüm bilgileri paylaşmaktadır. Hatta bir önceki gün hangi puanda olan kişiler ortalama ne kadar kazanmış onların bilgilerini düzenli olarak paylaşmaktadır. Bu paylaşımlardan hangi puanda kimler kazanıyor görebilirsiniz. Siz hangi puanlarda ne gibi rakamlar kazanacaksınız görebilir ve ona göre yatırımlar da yapabilirsiniz. Örneğin 100$ yatırsam şu puana ulaşırım (310.000 puan yapar ve 6.grupta yer alırsınız) ve 1 ayda geri çıkartırım sonra kazanmaya başlarım şeklinde..

    7) Mini ve Mega Upgrade seçenekleri sayesinde 2.99$ veya 19.99$ vererek siteye yapılan yatırımlardan 1 hafta boyunca %1 komisyon almanız mümkün. Şayet siteye yatırımlar çoksa size dönecek olan komisyonlar da o kadar çok olur. 2.99$ veya 19.99$ verip fazlasını almanız mümkün tabii yatırımları takip etmeniz önemli.

    8) Hesabınızı tatil moduna alabilir ve dondurabilirsiniz. Tatilden döndüğünüzde kalmış olduğunuz yerden devam edebilirsiniz.

    9) Siteye cebinizden para yatırarak puanınızı bir anda arttırabilir ve yüksek mebladaki reklamların çıkmasını sağlayabilirsiniz. Örnek : 1.600.000 puanı olan bir kişi 10 Kasım'da 56$ kazanmıştır. Bir tane 35$'lık reklam çıkmıştır. Şayet bu kişi referansınız olsaydı sadece o reklamı izleyerek size de yaklaşık 1.5$ kazandırmış olcaktı.

    10) Site şeffaftır. Site istatistiklerini, üyelerin istatistiklerini, kimin kaç puanı olduğunu, kimin reklamdan ne kadar referanslarından ne kadar kazandığını, siteye yapılan yatırımları.. Herşeyi görebilir ve takip edebilirsiniz.

    11) Para çekmek istediğinizde hesabınızdaki para 2 gün içinde paypal hesabına geçer. Her yerde araştırabilirsiniz. Paidverts ödememi yapmadı diyen 1 kişi bile bulamazsınız çünkü düzenli olarak ödemeleri yapar.

    12) Daha iyisi varsa zaten kesinlikle oraya üye olunuz. Şayet hergün düzenli puanlara ve reklamlara tıklarsanız 1-2 ay içinde çok iyi kazançlara ulaşabilirsiniz. Deneyin ve görün.
    Not: Konu alıntılarla derlenmiş konudur.

    Tavsiye site için buraya tıkla




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.