Şimdi Ara

Google ve Wikipedia da SOPA protestosuna destek veriyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
5.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aceleciburak

    quote:

    Orijinalden alıntı: Rajeesh
    quote:

    Orijinalden alıntı: aceleciburak Türkiyede internetime dokunma diye protestolar kampanyalar çıkmıştı Güvenli internet olayı gündemdeyken nerede o protestoları yapan insanlar hadi hodri meydan çıkın yiyosa gücünüz yetiyosa SOPA olayını protesto edin dicem ama doğru olayın içinde AK Parti ve Tayyip amca olmayınca yada İrtica Gericilik Şeriat gibi tehlikeler olmadığı için kimse iplemez batılı sandığınız ülkeler böyle yasakları yapıyosa var bi bildikleri der sinersiniz gücünüz yetmez.
    of arkadaşım cahil cahil konuşma. amerikada geçicek yasa için millet türkiye de sokağı mı dökülsün ne mantıksız cümleler kuruyorsunuz? ayrıca türkiyeden bir sürü site bu site karartma eylemine destek vererek sitelerini kapatıyor. hayatında facebook/dh/mynetten başka bir siteye girmediğin için anca atıp tutarsın.
    evet ben cahilim doğru kusura bakma arkadaşım siz cumhuriyetçi takılanlar çok bilgili olduğunuzu unutmuşum ben örümcek kafalıyım siz çağdaşsınız ben şeriat yanlısıyım yobazım siz aydınlık için savaşırsınız biz ülkeyi karartmaya çalışırız doğru sizin bana ve benim gibilere bakış açınızı unutupta yazmışım doğru ben DH/****/zamunda dan başka sitelere takılmam haklısın amerikada çıkacak yasa seni etkilemeyecekmi bu ülkede atatürk yüzünden 4 yıl Youtube kapalı kaldı 2000 li yıllarda çağdaşlığa sıkılan bir kurşundu aslında kimsede benim atama hakaret edilen siteye girmem demedi vtunnel yada dns değiştirerek girdi snçta kısacası bu tarz yasaklar boş ama güvenli internet olayında gördük yaygaraları snç boş oldu diğer konularda olduğu gibi. ve kabul ediyorum ben cahilim çağdaş cumhuriyetçi k.atatürk imzasını heryerde arabada dövme ve benzeri olarak kazıyanlar laiklikleri ile övünenler kendilerini ve bilgili tarif edenler eğer çağdaş ise ben cahil olarak sayıyorum kendimi. Eğer Atatürkü sadece askeri deha olarak görüp allah tarafından sadece görevinin bu ülkeyi kurmak olduğunu düşünüyosam ama ilkelerini benimsemiyorsam cahilim. (benimseyenleride gördük) sizler için tek çağdaşlık göstergesi Atatürk ve ilkeleri.yani medeniyetin beşiği olan avrupanın bi atatürkü yok ama onlar modern ve laik ama ben cahilim ne olcak varsın olsun cahil kalalım elbet bi rolümüz vardır bu dünyada. son sözüm Rutkay Aziz gibi kendini çağdaş sanan biri olacağıma ilelebet cahil kalmayı tercih ederim.


    +1




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.