Şimdi Ara

Google, ücretli Android oyunları için deneme sürümü sunacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google, ücretli Android oyunları için deneme sürümü sunacak
    Günümüzde çoğu mobil oyun, kozmetik ve oyun geliştirmeleri için uygulama içi satın alımlarla para kazanıyor. Oyun deneyiminin tamamını tek seferlik satın almayla sunan nadir oyun var. Bu, hem avantaj hem de bir dezavantaj çünkü; kullanıcılar para harcamadan önce oyunu deneme şansına sahip olamıyor. Google, Play Store’daki bu sorunu çözecek yeni bir özelliği test ediyor.



    Ayrıca Bkz.Android 17, kilitli uygulamaların bildirimlerini gizleyecek



    Google Play Store oyunlarına "Satın almadan önce dene" seçeneği geliyor



    Google Play Store 49.6.19-29 sürüm kodlarında “Satın almadan önce dene” özelliğinin geleceğine dair işaretlere rastlandı. Bu, Google’ın yakında kullanıcıların premium oyunların tam sürümlerini ödeme yapmadan oynamalarına izin vereceği anlamına geliyor. Ancak, ücretsiz deneme sürümünü sunup sunmamak geliştiricinin isteğine bağlı olacak.



    Bu yeni özellik ile kullanıcılar, oyunu açarak ücretsiz deneme sürümünü başlatabilecek. Deneme süresi oyun geliştiricisi tarafından belirlenecek. Bu süre zarfında kullanıcılar, sınırlı demo sürümüne değil, oyunun tam deneyimine erişebilecek. Deneme süresi sona erdiğinde, oyunculardan oynamaya devam etmeleri için oyunu satın almaları istenecek. En iyi yanı ise tüm oyun ilerlemesinin kaydedilecek olması; böylece kullanıcılar kaldıkları yerden devam edebilecek. Her kullanıcıya oyun başına muhtemelen yalnızca bir ücretsiz deneme hakkı tanınacak.



    Google henüz bu özelliği resmi olarak duyurmadı. Ayrıca ücretsiz deneme seçeneğinin oyunlara özel olacağı, uygulamaları içermeyeceği söyleniyor.




    Kaynak:https://www.androidauthority.com/google-play-store-try-before-you-buy-apk-teardown-3630383/







  • birçok oyunda oyun içi ss bşle yok. oyun nasıl birşey göstermemek için ne gerekiyorsa yapıyorlar. tabi böyle oyunları indirmiyorum. iyi birşeyse gözümüze sokarlardı zaten.

  • Taa başından beri sunulabilecek bir özellik bu devre kadar uygulanmaması yazık olmuş.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    _____________________________
    Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu
  • Olması gereken bu zaten. Böyle bir şeyin 2026 yılında henüz geliyor olması düşündürücü. Bu arada oyununa güvenen geliştirici bu demoya izin verir. Oyun iyiyse zaten satar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Denemelik diye indirilir bir yolunu bulup kalıcı oynamaya devam ederler.

  • Güzel haber, geliştiricilere baya iş düşecektir. Belli bir noktada kesmesi gerektirecek şekilde demo olmayacağı için ne kadar ilerleneceğine ve varsa uygulama içi alışverişe ne kadar düzenleme yapacağına karar vermelidir.

    _____________________________
  • O değilde görseldeki telefon ne, sapık gibi ekranın ortasına kamera gömülmemiş cihazlara hasret kaldık.

    _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanki bu fire fire ile bir oyunda daha vardı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.