Şimdi Ara

Google play uygulamamı indexlemiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşalar 22 nisanda uygulamam yayınlandı fakat hala indexlenmedi. İsmiyle arattığımda çıkmıyor anca paket adıyla örneğin com.xxxx.uygulama yazarak ulaşılabiliyor. Ne yapmam gerekir maksimum kaç günde indexlenir? Biraz araştırdım ve uygulamaları hiç index alamayanlar var. Bundan önceki 3 uygulamam yayınlandıktan sonra 2 gün içerisinde ismiyle arayınca direk çıkıyordu.



  • Kaç indirmesi ve puanı var? Çok rekabeti olan bir isim mi? Güncelleme attınız mı?

    Zombie Survival diye bir oyun yayınlamıştım indexlenmemişti. O isimde bir oyun olmadığı halde milyonlarca indirilmiş uygulamarın keywordu aynıydı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanix -- 3 Mayıs 2020; 20:36:17 >
  • Hayır rekabeti yok neredeyse aynı isimde başka uygulama yok. 25 indirme 15 adet 5 yıldız ve 6 adet yorum vardı. 4 adet sürüm güncellemesi 2 kerede mağaza girişi güncellemesi yükledim. Google Ads den reklm çıkacaktım fakat indexlenmeyince 3 mayısta yani dün uygulamayı yayından kaldırdım. Paket adını kendi adıyla aynı şekilde yazarak tekrardan yükledim belki paket adından dolayı indexlenmiyordur diye. Bir tavsiyeniz var mı? Çok tuhaf indexlenmemesi rekabet yok , aynı isimde başka uygulama yok. Bundan önce yüklediğim uygulamalar maksimum 2 günde indexlenirdi.
  • Güncel arkadaşlar tekrardan paket adını değiştirerek yükledim yine index almadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.