Şimdi Ara

Google Play Strore'u İndirebileceğim En Güvenli Adres?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Telefonumu fabrika ayarlarına sıfırladım. Telefonun android sürümü 2.3.5. Haliyle şu anda telefonda güncel Google Play Store yerine eski "Market" var.
    Normalde kendi kendine Market'i güncellemesi gerekirken, Market'i Google Play Store'a güncellemiyor. ("Birkaç gün bekle günceller" demeyin, çünkü daha öncede fabrika ayarlarına alıp çok beklediğim oldu)

    Bu yüzden virüs vesaire var mı diye şüphe etmeden Google Play Store'u indirebileceğim en güvenli adresi öğrenmek istiyorum. İnternette birçok sitede bağlantı var ama ben güvenlik kaygısı nedeniyle, ilk kaynağından yahut ona en yakın kaynaktan indirmek istiyorum.




  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben kendi cihazımdan orjinal apk yı yandex e upload ediyim istersen
  • Google playa gir ordan ayarlara gir en altta derleme surumu var 1 defa tikla eger google play son surumune guncellenecek diye uyari vermesse 10 defa falan tikla 5 dk falan bekle o kendini gunceller

    Edit:haa bide ilk bas internete google play hizmetleri yaz google play linkine tikla google play hizmetini guncelle sonra dediklerimi yap



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcht38 -- 5 Mart 2015; 22:08:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlgin için teşekkür ederim. Aslında internette apk olarak indirebileceğim, hatta isim yapmış birçok site var. Fakat bunun telefon üzerinden güncelleme yapmadan direkt google'ın resmi indirme kaynağını araştırıyorum.
  • mcht38 kullanıcısına yanıt
    Google play hizmetlerini indirmiştim. Hatta market önbelleğini silip yeniden denediğim de oldu ama hala güncellemedi. Ayrıca bahsetmiş olduğun derleme sürümüne 5-10 defa tıklayıp bekleme olayını da denedim. Bir değişiklik olmadı.
  • kardeş aynı sorun benim U8800 Ideos X5 cihazımda da var ama şöyle :
    google play android 5 çıktıktan sonra güncellendi ya
    böyle üst çubuk felanda koyu mavi-yeşil gibi bi renk oldu. işte telefonu sıfırlayınca marketin en eski sürümü geliyor ve güncellesem bile en yeni sürüm olmuyor gingerbread zamanındaki markette takılıyor. bende buna çözüm olarak marketin ICS zamanındaki sürümünü yüklüyorum sonra kendisi güncelliyo son sürüme :D
  • Aynı cihazı kullanıyoruz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya çok fazla takılma böyle şeylere. Eğer kredi kartıyla alışveriş yapmıyosan google den sıkıntı çıkmaz hangi uygulamayı nerden yüklersen yükle. Ama kredi kartı bilgilerini verdiysen play store a orjinal bi apk bul.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.