Şimdi Ara

Google Pixel Watch'un Avrupa fiyatı ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google Pixel Watch'un Avrupa fiyatı ortaya çıktı



    Google, 6 Ekim’de büyük bir etkinlik düzenleyecek. Yeni telefonlar Pixel 7 ve Pixel 7 Pro’nun yanında Pixel Watch’un tanıtılacağı kesinleşti.



    Ayrıca Bkz.Pixel 7’in Avrupa fiyatı ortaya çıktı: Google sevindirecek



    Gecenin yıldızı Pixel 7 Pro olacaktır ancak Pixel Watch da Google’ın ilk akıllı saati olmasıyla merakla bekleniyor. Google, şimdiye kadar birçok kez saatin tasarımını ve birkaç özelliğini gösteren tanıtım videoları paylaştı. Teknik özelliklerle birlikte saatin öne çıkan özelliklerini detaylı olarak etkinlik günü göreceğiz. Şu anda tek Google tarafından açıklanmayan detay da belli oldu. Google Pixel Watch fiyatı ne kadar olacak? merak edenler için yeni bir paylaşım geldi.



    Google Pixel Watch Avrupa fiyatı



    Google Pixel Watch’un fiyatı ilk kez paylaşılmıyor; önceden LTE versiyonunun fiyatı paylaşılmıştı. Pixel 7’nin Avrupa fiyatlarını paylaşan Per Roland Quandt, şimdi de Google’ın ilk akıllı saat modelinin fiyatını paylaştı. Quandt, saatin WiFi modelinin 379 Euro, LTE modelinin de 419 Euro olarak fiyatlandırılacağını iddia ediyor. Galaxy Watch 5 ile aynı fiyatlandırma.



    Google Pixel Watch, üç farklı renk seçeneğiyle (kireç taşı rengi, kömür grisi, obisidiyen) gelecek. Yuvarlak tasarımlı saatleri sevenlerin ilgisini çekecek Pixel Watch özellikleri daha önce sızdırılmıştı:



    Ayrıca Bkz.Google, etkinliği bekleyemedi: İşte karşınızda Google Pixel Watch






    Kaynak:https://www.gsmarena.com/the_google_pixel_watch_will_cost_339_and_379_for_the_wifi_model-news-56002.php



  • Çerçeveler biraz fazla kalın değiil mi?

  • 4 sene önceki işlemci, 1 günlük batarya ve kalın çerçeve. Ama 2022 standartlarındaki saat ile (Galaxy Watch 5) aynı fiyat!

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.