Şimdi Ara

Google Pixel Buds Pro'nun satışa çıkacağı tarih belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google Pixel Buds Pro'nun satışa çıkacağı tarih belli oldu



    Google Pixel Buds ProMayıs ayında gerçekleşen Google IO 2022 konferansında duyurulmuştu. Goole Pixel Buds'ın halefi olarak piyasaya sürülen Pixel Buds Pro'nun satışa sunulacağı tarih belli oldu.



    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Buds 2 Pro'nun görselleri sızdırıldı



    Google Pixel Buds Pro, 21 Temmuz'da ön siparişe açılıyor



    Şimdilik ABD, Kanada, Birleşik Krallık, Avustralya, Japonya, Fransa, Almanya, İrlanda, İspanya, İtalya, Tayvan, Singapur ve Hindistan olmak üzere 13 ülkede satışa sunulacak olan Google Pixel Buds Pro, yakında satışa sunulacak. Madebygoogle tarafından yapılan açıklamaya göre Pixel Buds Pro, 21 Temmuz'da Google Store'da ön siparişe açılacak. 28 Temmuz'da da satışa çıkacak. 



    Google Pixel Buds Pro'nun satışa çıkacağı tarih belli oldu



    Tek bir şarjla Pixel Buds Pro, ANC olmadan 11 saate kadar ve ANC açıkken 7 saate kadar dayanmakta. Birlikte verilen kılıf ile bu kulaklıklar 31 saate kadar dayanmakta. Ayrıca, bunlar ayrıca yerleşik Google Asistan ile birlikte gelmekte ve ayrıca 40 dilde gerçek zamanlı çeviri özelliğiyle geliyor. Diğer özellikler arasında şeffaflık modu, kablosuz şarj, mikrofon olma, çok noktalı bağlantı, ses seviyesi EQ ve dokunmatik kontrol yer alıyor.





  • Google gibi bir firma için uluslararası kargo çok zor olmasa gerek. 20 ülkeye satış yaparak istediği yere gelemez.

  • Clusive kullanıcısına yanıt
    Bir çok sattığı cihaz sanki demo cihazı gibi bunu birazcıkta bilerek yapıyorlar özellikle diğer firmalara rakip olmak istemiyorlar çünkü çok fazla iş yapıyorlar birlikte bu yüzden bu konularda eksik kalmamak adına bir şeyler yapıp çok fazla devamını getirmiyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • marsk35 kullanıcısına yanıt
    Aslında Google telefonlar dahil Android işletim sistemini geliştirmek için deneysel birer donanım platformu olarak kullanıyor zaten. Aldığınız her cihaz adamların işine yarıyor. Nerede Nexus serisindeki cihazlar nerede şimdiki pixel telefonları. O günleri özlüyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.