Şimdi Ara

Google Pixel 7 resmi tanıtım görüntüleri paylaşıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google Pixel 7 resmi tanıtım görüntüleri paylaşıldı



    ABD merkezli teknoloji devi Google, merakla beklenen Pixel 7 serisini duyurmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde paylaşılan bir tanıtım videosu ile Pixel 7 Pro’nun tasarımını izleyiciler ile buluşturan şirket, şimdi de Pixel 7 modelini içeren yeni bir video paylaştı.



    Pixel 7 ve Pixel 7 Pro 6 Ekim'de tanıtılacak



    Google Pixel 7 serisiyle ilgili bugüne dek ortaya çıkan birçok sızıntı, selefine kıyasla çok ciddi değişimlerle gelmeyeceğini gösteriyor. Bununla birlikte paylaşılan video, telefonun Obsidian, Snow ve Lemongrass olarak adlandırılan üç renk seçeneğine ve büyük kardeşiyle neredeyse aynı tasarıma sahip olacağını gösteriyor. 





    İki telefonu birbirinden ayıran en önemli fark ise kamera tarafında yaşanacak gibi görünüyor. Pixel 7 Pro üçlü bir sensör ile gelirken, ana modelde 50MP Samsung GN1 ve 12MP Sony IMX38 geniş açı sensörlerinden oluşan ikili bir tasarım bizleri karşılayacak.



    Ayrıca Bkz.Google Pixel 7 Pro ilk bakış videosu yayınlandı: Ekran, gizemini koruyor



    Google Pixel 7 ve Pixel 7 Pro, nihayet 6 Ekim'de düzenlenecek özel bir Google etkinliğinde kullanıcılar ile buluşacak. Yeni etkinlikte, telefonlara güç verecek Google Tensor G2'den yeni geliştirmelere kadar birçok önemli detayın paylaşılması bekleniyor. 




    Kaynak:https://m.gsmarena.com/googles_new_teaser_video_is_all_about_the_pixel_7s_design-news-55999.php







  • şu cihaz nasıl tr ye gelmez, google senin yapacağın işi...

  • Şu pixel cihazlarının tasarımı neden bu kadar berbat oluyor anlamıyorum. Koskoca Google ne saati, ne kulaklığı ne de telefonu bir türlü yapamadı.

  • Google Pixel serisi için sevdiğim bir özellik varsa o da neredeyse her modelde farklı bir kamera tasarımı denemeleri iyi olanı da var kötü olanı da ama bence Pixel 7nin tasarımı oldukça güzel olmuş keşke Türkiye'ye de gelse

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.