Şimdi Ara

Google, Pixel 3 ve Pixel 3 XL satışlarını sonlandırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Teknoloji sektörünün güvenilir kaynaklarından biri olan Android Police'in haberine göre, Google bundan böyle Pixel 3 ve Pixel 3 XL akıllı telefonların satışını sonlandırdı.



    Ayrıca Bkz.Huawei P40 Pro, 80 bin ön sipariş rakamına ulaştı



    Kullanıcılar için cazip cihazlardı



    Şirketin satış web sitesinde, Pixel 3 ve 3 XL modellerinin stokta olmadığı belirtilirken, bir Google sözcüsü ise sızan bu haberi doğrulamış durumda. Şirket sitesinden sipariş verilebilecek Google akıllı telefonların ise 799 dolar fiyatla satılan 5.7 inç Pixel 4 ve 899 dolardan başlayan Pixel 4 XL olduğu beliriliyor. Pixel 3 ve Pixel 3 XL modelleri Ekim 2018'de satışa çıkmıştı ve cihazlar Qualcomm Snapdragon 845 işlemci, 4GB RAM ve 64/128GB dahili depolama özelliklerine sahiplerdi.





    Öte yandan söz konusu cihazların performansları, birçok görev için yeterli olduğundan, piyasadaki yeni Google amiral gemileri kadar cazip konumda oldukları söylenebilir. Satışın sonlandırılması durumunun Google çevrimiçi mağazası için geçerli olduğunu, perakendecilerin ise stokları tükenene kadar satışlara devam edeceklerini de belirtelim.








  • Google, Pixel'i tam tutturamadi hala. Aslinda güzel cihazlar ama hep bir eksigi oluyor rakiplerinden

  • Fiyat konusunda bu kadar ısrarcı olmasaydılar güzel olabilirdi. Şahsen sonlandırması taraftarı değilim.

  • 3 XL in rezil ve anlamsiz centigi ile anilacaktir. Onun disinda fena degildi. Gerci diger satis kanallarinda da ellerinde kalmissa alinabilir. Bakalim 5 XL ve 5 ler nasil olacak ?

  • bize gelmedikten sonra :(

  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    3 xl gibi nasıl çirkin bi tasarım yaparız diye düşünüyorlardır daha iyisini yapmak zor olduğundan işleri çok zor :D

  • Alperk87 A kullanıcısına yanıt
    Apple gibi sensorleri oraya dolsursalarsa ses cikarmazdim lakin abarti centik ve tersine o kadar bos alana pek te birsey doldurulmamasi kumelenmemesi ile Iphone X ozentisi oldugu apacik ortada idi .. Pixel 4Xl de ise hatalarini anladilar ve eskisine donduler ama bol sensorleri bir gozel dosediler o ust cerceveye ...

    Pixel serisi Android cihazlari arasinda genel manada sunduklari ve paket olarak herseye ragmen ustunlerdir...
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Bende aynı şekilde düşünüyorum o kötü tasarımına rağmen kullanmak istiyorum ama gelmiyor yada pahalı kaçıyor :S
  • Yaklaşık bir senedir kullaniyorum daha öncesinde s7 edge kullaniyordum çentik konusu hiç dikkatimi bile çekmiyor artik kameram muhteşem google fotograflarda sınırsız yedekleme imkanim var ayrica diger andriodlerde instagram fotosu yuklediginde kameran ne kadar guzel olursa olsun bozulma oluyor videoda dahil bunda boyle bir sorun yok guncellemeleri günü gününe aliyorum oyle samsung gibi iki guncelleme verip geri cekilmiyor cihazin arka tasarimi benim icin benzersiz guzellikte yani andridde devam edeceksem google cihazi kullanmaya devam ederim kesinlikle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.