Şimdi Ara

Google Pixel 3 Lite XL, Snapdragon 710 ve 6 GB RAM’le gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Geçtiğimiz haftalarda, Google’ın iki uygun fiyatlı akıllı telefon çıkarmayı planladığını ortaya koyan bazı haberler yayınlanmıştı. Google Pixel 3 Lite ve Pixel 3 XL Lite olarak adlandırılması beklenen cihazların her ikisinin de bütçe dostu bir fiyatla piyasaya sürülmesi bekleniyor. Son olarak Google Pixel 3 XL Lite'ın benchmark sonucunun sızdırılması cihazın bazı özelliklerini açığa çıkardı.

     

    Ayrıca Bkz.Oppo yeni markasını duyurdu: Zhimei
    Geekbench veritabanında “Foxconn Pixel 3 XL” adıyla listelenen telefonun 6 GB RAM ile güçlendirildiği görülüyor. Bu da akıllı telefonun premium Pixel 3 XL'den 2 GB daha fazla RAM'e sahip olduğu anlamına geliyor. RAM kapasitesindeki bu artış bazı kullanıcıların Pixel 3 ve 3 XL'de yaşadıkları bellek yönetimi sorunlarını ortadan kaldırmaya yönelik olabilir.

     


    Foxconn tarafından üretilebilir


    Her ne kadar firma sorunları gidermek için güncellemeler yapsa da, ucuz versiyonlarda RAM miktarının artırılması, benzer sıkıntıların yaşanmaması için alınmış bir önlem olarak kabul edilebilir. Geekbench listesine bakılırsa Pixel 3 Lite XL, Android Pie işletim sistemi ve Snapdragon 710 yonga seti ile piyasaya sürülecek.
     
    Benchmark sonucu ayrıca akıllı telefonun, aynı zamanda Pixel 3 ve Pixel 3 XL'in de üreticisi olan Foxconn tarafından üretilebileceğini ortaya koyuyor. Her zaman olduğu gibi bu bilgilerin gerçek olup olmadığını ilerleyen zamanlarda hep birlikte göreceğiz.







  • mkbhd, pixel 2 de olduğu gibi pixel 3 ü de tıkanma ve uygulama çökmeleri yüzünden kullanmayı bıraktığını söyledi. sd845 ile böyle olan telefon sd710 ile kim bilir ne olur.

  • asdf_13 kullanıcısına yanıt
    S845 den dolayı tıkanmıyordur. Ram den olabilir. Android bir cihazda 6gb ram cihazı rahatlatır. Zaten bir Sony inat etti 4gb ramde bir de Google..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 675 ile gelmesi daha iyi olurdu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Pixel 3 Lite XL" nedir ya?

    Oldu olacak "Pixel 3 Lite XL Pro Plus Max Duo" yapsalarmış... Lite'ın XL'ini çıkarmak nedir?

  • Pixel 2 XL 128 sahibiyim ve Pixel 3 XL ayni RAM li olmasi ile hayal kirikligi oldu. Pixel 4 XL hazirliklari da baslanmistir anlasilan 6 veya 8 GB RAM ile gelebilir ... Pixel 3 Lite modeli 6 GB RAM li olursa olacagi da budur derim :)


    Lite modeli herhalde Adroid One cihazlarin yerini de alabilir belki de bir TIK ustu de olabilir ...

    Bekleyip gorecegiz. Vazgecilebilir de ...

  • DODANLI kullanıcısına yanıt
    Oldu olacak 8 GB koysunlar. 4GB ile sistem mi şişiyor abartmayın. Uygulama açılışlarında milisaniyelik farklar oluyor.

  • intel7mix kullanıcısına yanıt
    Mesajda uygulamanın açılış bilmem kaç milisaniyesinden mi bahsetmişim. ;) Yanlış anlamışsınız. Hafızada tutamamasından bahsettim. 4gb ile 6gb lı bir android cihazın hafızada tutma becerisinden bahsettim. Umarım anlatabilmişimdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DODANLI kullanıcısına yanıt
    6GB daha iyide gerek var mı önemli olan o. Arka planda açık tutması pil yiyor.zaten bu gidişle 6GB dan başlıcak. Bu sene tanıtılan cihazlar 6GB koyarlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'ye gelseydi iyi olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.