Şimdi Ara

Google Oyun Streaming Servisi Stadia'yı Duyurdu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
2.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ülkemizde olası bir siyasi ve ekonomik gelişme olmadığı sürece her daim bizden uzak kalacak güzel düşünülmüş bir proje.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sistem cok başarılı olur Netflix gibi servis satıp oyun oynamak ilerleyen yıllarda güzel olabilir. Türkiye şartlarında çoğu kişi nasiplenmesi zor olur ama donanıma parasi yetmeyecek insanlar için güzel alternatif.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir donanıma muhtaç olmamamız açısından çok faydalı bir platform olacağını düşünüyorum.Yaptıkları demoda Ac:Oddysey lagsız olarak oynanıyordu.Görüntü kalitesi iyiydi.Bizim ülkede lag daha yüksek olur muhtemelen.Youtube'de 4k60hz görüntü için 35mbps hız ucu ucuna yetiyor.Google'ın bitrate oranını görüntü kalitesi açısından daha yüksek tutması gerek.Bunun için de ortalama 50mbps internete sahip olmak gerek.Kafamda tek soru işareti var şu an.Aylık ücret mi ödenecek bu sistem için yoksa oyun başı falan mı ? Eğer oyun başıysa on numara olur.Bir oyunu seviyorumdur.Yeni çıkmıştır.Parasını veririm oynayıp bitiririm.Ne ekran kartına para gider ne oyuna.Hepsi tek paket işte.
  • Bilgisayar donanımı üreten firmaların işine gelmeyecek bir durum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Hellknight69

    Türkiye de tutma şansı %0.1


    Türkiye hele kendi bi tutunsunda :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Youtube'dan 720p video zorla doluyor da, oyun akışıyla oyun oynayacaz...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kruezberq

    Bilgisayar donanımı üreten firmaların işine gelmeyecek bir durum <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/bye.gif" align="middle" border="0" alt="">


    serverlar opucukle mi acicak o oyunlari ?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 300 mbps limitsiz var, ping olmazsa yeni sistem toplamak yerine direk buna gecerim. Server lokasyonlari onemli.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 4K oynamanıza gerek yok ki 1080p 60 fps de iş görür bence. 35 mbit ister en az tabii.

    Görmek ve denemek lazım, işin başında Google var. Rekabetçi oyunlar yerine gecikme değeri düşük arcade/macera oyunları oynamak keyifli olabilir. Fiyatlandırma da iyi olursa alternatif bir oyun hizmeti rekabeti arttırır. Tabii TR'ye gelmesi 2 seneyi bulabilir o zamana kadar internet belki biraz daha hızlanır. Hayaller hayaller. :)
  • Google yargı dagıtmaya geliryor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaymonD7 -- 20 Mart 2019; 8:3:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alsndnz A kullanıcısına yanıt
    Yanlışın var oyunları tablet de oynayabilecegiz, yayını izledinizmi bilmiyorum tablet+gamepad tanıttı.

    Burada tek sıkıntı internet hızları ülkemizde,30mb yeterli diye söylemişlerdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaymonD7 -- 20 Mart 2019; 8:4:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bişey cıkmıcak bundan buraya yazıyorum izleyin görün konsollara baş edilemez ne stream falan bırakın bunları hahahahah
  • Koyunuzde 8 mbit internet var diye turkiyede hizli internet yok sanmayin. Bunu daha once de yazdim 50mbit intle nvidianin geforce now i bile akiyorken google in cloud gaming i hayli hayli akar. Geforce now da league of legends bile (tam rahat olmasa da) oynuyordum 50mbit ttnet internetiyle. Cok uzun zaman black desert oynadim yine bu servis ile. Arkadaslarim ile bir cok defa payday2 oynadim. Input lag neredeyse yok gibiydi. Fareyle bile zor anlasilirken controllerla farkina bile varmazsiniz. Betadaki, server i isvicrede olan nvidia bunu yapiyor iken google hayli hayli fazlasini yapar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiziksel olarakta gelse ya? İki versiyonu olsun işte, bir fiziksel, Xbox, PlayStation gibi, bir de Streaming servisi. Böyle yapmaları daha mantıklı değil mi?
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt
    İnternetin iyiyse, zaten hazırda çalışan sistemlerde güçlü :) mantık süper pc ile oynamak tabiki en iyisi olacak ama malum net hızıyla ne verebilecek düşünmek lazım. Geleceğin teknelojisi zira microsoft ciddi yatırımlar yapıyor, şimdi google girdi ama önemli olan veri trafiği. Bizler evde oyun oynarken sadece veri ve konum bilgisi taşıyor net buna rağmen kastığı zamanlar oluyor. Şimdi hem veri göndereceksin hemde yüksek çözünürlüklü veriyi göreceksin. Nasıl olacak bilemedim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Burada bunu ancak rüyada oynarsınız yada hayallerde her yerde fiber olmayan fiberin birazda sans işi olduğu bir yerde stream ederek oyun oynamak mı bünyeye fazla gelir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4k 60 fps HDR için 200 mbit'e yakın internet istediği söylenmiş. Ayrıca tam kalitede dahi bir xbox one x'in doğrudan bağlı olması kadar net görseller veremediği söyleniyor (bir stream teknolojisine göre çok çok etkileyici olmasına rağmen).

    En az 5-10 yılı var. Kanada, ABD'nin ensesi kalın eyaletleri, İngiltere pilot bölgeler. Bizim böyle bir şeye tamamen bel bağlayabilecek kadar rahvan bir ortama erişmemizin bir 100 yılı var, sıkın dişinizi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yeni bir konsol alip eve getirip kutusunu acmanin hazzini buna hicbir zaman degismem.Herseyi de dijitize etmeyin be arkadas.Insan para verdigi seyle bir dokunsal bag kurmak da istiyor.Hissi varliklariz sonucta.

    Onun disinda vr balonu gibi bu teknolojiyi gelecegin oyun trendi olarak yutturmaya calisacaklar.Halbuki oyun sektorunun en buyuk sorunu bu mu.Bitmemis alfa seviyesinde oyunlar ,sogusleme ,oyun bagimliligini korukleme mantigiyla isleyen mikro odeme dayatmalari,kaliteli oyunlarin az ve uzun vadede gelmesi gibi sorunlar var.Ac odseyyi vs yi stream oynasan ne oynamasan ne.Adam zaten cerez parsina bi ps4 alir 1080 30 fps input lagsiz oynar gecer ustune konsola ozel oyunalri da deneyimler.Ya da 500 dolara guzel pc toplar 4k da oynar yine sisteminide gonlunce kurar.Ha google bu sisteme ozel oyunlar yaptirir onlar da A+ kalitede cikar o zaman sisteme bakis acisi degisir.Ama o da oyle kolay degil.Sony bile yillarca 1. Parti oyunlara yatirim yapti ve bunun meyvesini ps4 de aldi.Ms yillardir o noktada bocladi daha yeni yatirim.yapti gelcek nesilde ancak gelecek oyunlar.Bu ciddi bir zaman gerektiren surec.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.