Şimdi Ara

Google One - Yıllık Üyelik Uzatma Yöntemi (Sona Erdi) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
700
Cevap
122
Favori
102.722
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2025 e kadar almıştım. pro yu deneyeyim diye ücretsize bastım. 3 yıl gitti geçmiş olsun ben yaptım siz yapmayım. ama google one alacağın olsun haram zıkkım olsun böyle şey mi olur ?

• Google One - Yıllık Üyelik Uzatma Yöntemi (Sona Erdi)

2.049,99 tl nedir ya çok fazla zamlanmış tavsiyesi olan var mı ?

• bymuto kullanıcısına yanıt

benimde değiştirmem gerekiyor

• sanerdk kullanıcısına yanıt

Çözüm bulursan beni bilgilendir bende alternatif yolu bakıyorum bende yazarım

• benim de 200 gb üyeliğim 800 lira olmuş, çözüm bulabilirseniz burdan bilgilendirirseniz sevinirim.

• Zoombye kullanıcısına yanıt

Sayende 200 gb olanını aldım baya araştirdim en uygunu google drive bana 200 gb yetiyor sanada yetiyorsa hiç düşünme al geç derım

• quote:

Orijinalden alıntı: albati

Google Play / Ödeme ve abonelikler / abonelikler

teşekkürler ben de bunu arıyordum.

• fiyat zammından etkilenmemek için ilk sayfadaki yöntem halen geçerli mi

12 haziranda zaten zam gelmiş

geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksnake03 -- 22 Haziran 2025; 14:13:22 >
  • Bugun son günüm uzatmam gerekyor var mı alternatifi olan yada indirim vs

• Süre dolunca dosyalar silinecek mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halilcc kullanıcısına yanıt

Süre bittikten iki yıl sonra. O zamana kadar durur.

• Google One - Yıllık Üyelik Uzatma Yöntemi (Sona Erdi)

18 ay 11 dolar yandex disk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilcc -- 26 Haziran 2025; 21:53:41 >
  • halilcc kullanıcısına yanıt
    cok da ucuz değil gibi 200 gb için, mega mi kullansak bilemedim ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssbrutality -- 27 Haziran 2025; 22:48:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gemini için yükseltme yapınca eski google drive süresi uçuyor mu?

• Gmail e mail de gelmeyecek depo dolu diye

• Keşke burayı okusaydım, 2 TB aboneliğimin daha 6 ayı vardı, ama yapay zekayı deneyeyim diye plus üyesi olunca, eski üyelik gitti :/

• 2028'e kadar aboneliğim var fakat bu zamlar ve 2 TB alanımın dolmasından ötürü 'benim kumarım burada biter' diyip NAS sisteme geçiş yaptım.

Kendine ait, tüm kontrolün sende olduğu bir sistem cidden çok keyifliymiş. Evet baştan söyleyeyim, iyi bir sistem maliyetli ama bu zamlarla giderse (ki usd fiyatlarına hala çok uzak türkiye, eğer steam gibi eşitlerlerse zaten sistem 4-5 senede parasını çıkaracak neredeyse)

• PCkopat065 kullanıcısına yanıt

Bende takeout yapıp verileri hem hdd hem ssd'ye klonladım. 200GB için 800 lira akıldışı. Bulursam ucuza tam anlamıyla bi nas sistem bende kurucam. Bu fiyatlarla yaklaşık 3 yıla parasını çıkarır.

Acil durumlar içinde 2 Google hesabım var. Toplam 30GB aktif sistem yedeklerinide oraya alırım artık.

• BlackGhost12 kullanıcısına yanıt

İşin kötüsü Google karadelik gibi. Şimdi benim 2 TB datam var ve transfer etmek cidden zor iş. (Fotoğrafların exif bilgilerini bile ayırıp ayrı bir json dosyasında teslim ediyor, onları birleştirmek bile iş)

Ama gün geçtikçe bu data, telefon kameralarının iyileşmesiyle 4tb-8 tb olacak ve artık dönülmez bir noktaya gelecek. İşte o noktada aylık 100 dolar da verse ya mecbur vereceksin ya da foto ve videolarının birçoğuyla vedalaşacaksın. O sebeple yol yakınken döneyim dedim.

Synology 423+ modelini tercih ettim. daha uygun fiyatlı modeller de mevcut ama yazılım olarak synology baya iyi.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.