Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (1446. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33.912
Cevap
149
Favori
1.066.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14441445144614471448
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Baba Naber kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun acaba sorunun kaynağını tahmin ediyormusunuz ben d2tw den şüpheleriniyorum bazen dokunmatik çalışmıyor restart yapıyorum düzeliyor
    Ayarlar > telefon hakkında > derleme numarasına 5-10 kez tıklayın geliştirici Seçenekleri açılır. Orada isaretçi konumunu açın ve ekranın heryerinde gezin böylece varsa ölü kısmı görürsünüz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • foz54 kullanıcısına yanıt
    Merhaba. İşaretçilerden açip baktim. Alt tuslarin oldugu kismin bir bölümu islemiyor....

    Kafasina göre bazen çalisiyor, bazen ise tik yok. Anlamadiğim, telefon ne darbe aldi nede başka bir sey. Millet essek niyetine bakar, bir şey olmaz... Bizde patlar. Şimdi ekran degistirmeye kalksam haybeye 400tl gidecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Baba Naber

    https://store.donanimhaber.com/ff/2c/a8/FF2CA840BA29D2FB5D875E59BED524AD.jpg

    En alttaki tuşlar calismiyor. ROM attim, karnel attim, söküp soketleri kontrol ettim... Banamisin demedi. Customa döndüm şuan. Ekrani yan yatirmadan kullanamiyorum.
    Yapacak bizi var mi ? İşaretçiler vaktim alt kisin işlemiyor. Ekranmi değişecek ??

    Gravitybox yükleyip Pie Control'le kullanmayı deneyin bir de.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ali_0017


    quote:

    Orijinalden alıntı: Cave Johnson

    Telefonunda ghosting sorunu yasayan oldu mu? Facebookta biraz dolasip sonra chrome'u acinca farkettim facebook simgeleri artifact gibi arkada ekranin. Garantiye vermeyi dusunuyorum

    Bana yazilimsalmis gibi geldi ama pekde bilemedim cunku telefonun ekranini kapatip acinca eskiye donuyor bende..

    Benzer bir durumu bir çok defa yaşadım. Özellikle durağan uygulamadan zıt renkli başka bir uygulamaya geçince önceki uygulamanın bir kısmı hala ekranda seçilebiliyor.
    Bu durumla beraber ayrıca ekrandaki dokunmatik sensörlerin açıkça görülebilmesi nedeniyle de Nexus 4'ün ekranının kalitesiz olduğu sonucuna vardım.

    Şimdi farklı bir konuya değinip sizin de fikirlerinizi almak istiyorum. Bu durum hem bir eleştiri hem bu telefonu ya da bu platformu tercih edeceklere bir fikir vermesi hem de deneyim paylaşımı bakımından güzel yerlere gidebilir. Eminim ki klasik fanboyluk durumları yaşanmayacaktır.

    1 yıldan uzun süredir bu telefonu kullanıyorum. Çevremde de farklı Android ve iphone kullananlar gördüm. Telefonlarını defalarca elime aldım saatlerce kullandıklarım da oldu. Açıkçası kalite bakımından iphone baya bir önde gidiyor. Özellikle stabilite, basitlik ve kolay kullanım açısından Android'in baya bir önünde. Fakat tüm sistemlerde çalışabilmesi(her bilgisayara bağlayıp fotoğraf-müzik-dosya transferi gibi bir çok işlemi yapabilme), kişiselleştirme ve erişim bakımından Android önde. Ben yine de bir sonraki telefonumu iphone olarak tercih edecek gibiyim. Kendimce şöyle sebepler biriktirdim;

    1 - Sanırım sadece Nexus 4'e özgün bir durum bu, zira telefonu masaya bıraktıktan kısa bir süre sonra telefonu kapalı halde bulabiliyorum. Açmaya çalışınca da güç tuşuna 10 sn basmak gerekiyor önce. Fakat bu durum wifi bağlantısı olduğunda oluyor. Örneğin askerdeyken 3g, edge ya da internetsiz halde bu durumu hatırladığım kadarıyla hiç yaşamadım. Bu durum beni telefondan soğutan en büyük etkenlerden biri.

    2 - Yine sadece bu telefona özel meşgul sesinin olmaması. Çok sinir edici bir durum gerçekten. Bir çok defa telefonu kulağıma götürmeden önce bir süre elimde tutarak çağrının sonlanıp sonlanmama durumunu kontrol etmek zorunda kalıyorum.

    3 - Yine bu telefona özgü bir durum gibi görünen 2.5/3/3.5 saatte tam şarj olması. Özellikle askerdeyken beni çok zor durumda bıraktı bu durum. Arkadaşımın iphone 5'i 65/70 dk gibi bir sürede şarj olurken benimkini 3 saat(iklim özellikleri nedeniyle 14-15 C'lik sıcaklıklarda) şarjda bırakmak beni telefonu kullanmaktan epey mahrum bıraktı.

    4 - Yine kullanım süresi bakımından iphone 5 ile karşılaştırırsam iki telefonda da film izleme durumunda iphone 5 daha uzun pil süresi veriyor. Aynı ranzada aylarca karşılaştırma imkanı buldum ve arkadaşım iphone 5 ile benden daha uzun süre dizi izleyebiliyordu. Genelde ikimizin de telefonu %100 dolu olarak ranzaya geçtiğimizde ben yaklaşık 20-25 dk kadar daha erken kalkıp şarja takıyordum telefonu(iki telefonda %5-10 arası pil durumuna düştüğünde şarja takılıyordu).

    5 - Aynı ranzada olduğumuz halde arkadaşım 3G ile bağlantıyı kolaylıkla sağlarken(iphone5) ben bazen koğuştan ayrılıp üst kata çıkıp sinyal yakalamaya çalışıyordum. Sinyali yakaladıktan sonra geri yatağa dönüyor ve keyfime bakıyordum. Tabi sinyal gücü düşük olduğu için(iki telefon da Turkcell hatta sahip) telefonların yatay ya da dikey pozisyonu bazen daha iyi sinyal almamıza yardımcı oluyordu. Diyeceğim şu ki iphone 5'in çekim kalitesi Nexus 4'ten ve Note 2'den daha iyi(yan ranzada Turkcell hatta sahip Note 2 vardı). Şehir merkezinde anlaşılamayan bu durum kırsal bölgede açıkça görülüyor.

    6 - Nexus 4 bazı uygulamalarda takılırken, lag durumları, 2-3 saniyelelik donmalar yaşatırken iphone 5 böyle bir durum yaşatmadı hiç. Özellikle internet kullanımında da bu durum açıkça görülebiliyor. Hem iphone 5 hem Nexus 4 hem de Note 2'den karnaval radyo uygulamasını açtığımda iphone 5 stream için en fazla 2 saniye beklerken Nexus 4 ve Note 2 stream için 7-10 saniye kadar bekleyebiliyordu. Hatta bazen stream bile olmuyordu ve ancak iphone 5 ile müzik dinleyebiliyorduk. Bu durum genel olarak Android'e özgü diyebilirim.

    7 - Gece dışarıdan farkedilmemek için ekran parlaklığını en düşük seviyeye alıyorduk, ortamda sadece telefonların ve Ay'ın ışık kaynağı olduğunu belirtmeliyim. Nexus 4'ün ekranına bakarken 2-3 metrelik mesafede yüzüm kabak gibi ortadayken iphone 5 ekranı en ufak bir yüz aydınlatma durumu sergilemiyordu. Bu durum iki telefon arasındaki ekran kalitesiyle doğrudan ilgili.

    8 - Genel olarak Android ortamı da Ios'un gerisinde kalıyor. Daha akışkan, lagsız, hızlı ve stabil olması bakımından Ios önde gidiyor. Ayrıca fotoğraf çekimindeki odaklama durumu Nexus 4'ün en büyük handikaplarından biri. İphone 5 ile çok seri şekilde ve kaliteli fotoğraflar elde edilebilirken Nexus 4 resmen kağnı gibi bekletiyor ve çoğunlukla da yetersiz kalitede çekim yapıyor(odaklama, çekim hızı, renkler, kontrast vs). Telefon karşılaştırması üzerinden diğer medya konularından hoparlör konumu ve ses kalitesi gibi konulara girmiyorum. Zira bunlar da oldukça geride kalıyor.

    9 - Bir diğer konu yedek parça. Bilenler bilir, Nexus 4 ekran değişimi 450 tl gibi bir ücret etrafında dönüyor. İphone 4 ekran değişimi 150 tl'ye yapıldı Doğu Anadolu'da. Bu fiyat İstanbul'da İphone 4 için 120 tl, İphone 5 için 150 tl'ymiş. Bu bilgiyi hem iphone 4 hem de iphone 5 ekranı değiştirmek zorunda kalan arkadaşımdan aldım. Hatta Samsung S3 çıktıktan bir kaç ay sonra ekran değişimi gereken bir S3 görmüştüm. Değişim fiyatı 600-650 tl arası olduğu için ekranı değiştiremeyen arkadaşım vardı. Bu karşılaştırmalardan yola çıkarsak ve değerlendirmeye günümüz koşullarında artık büyük ekranların baskınlığını katarsak ekran kırılma/çatlama durumlarının yaşanma sıklıklarının arttığını da kabul edebiliriz. Bu durumda yedek parça bakımından hem ucuz hem de bir çok yerde parçası bulunabilen(Van-Erciş'te iphone 4 ekran değişimi 150 tl'ye yapıldı) İphone telefonların daha alınabilesi olduğu ortaya çıkıyor. Bu bahsettiğim ücret farkı büyük ekranlı İphone çıktığında azalacaktır eminim.

    10 - Başka bir konu ise 2. el fiyatları. Herkesin bildiği üzere neredeyse bütün Android telefonların 2. eli ölü durumda denebilir. Tabi bazen Discovery gibi istisnalar da olabiliyor. İphone telefonlar ise genelde Android kadar değer kaybetmiyor. Bu da bir diğer İphone üstünlüğü bana göre.

    11 - Güncelleme zaten herkesin malumu. Özellikle Android kullanıcıları güncellemeye koşullanmış vaziyetteler. Nexus serisi haricinde diğer telefon sahipleri aylarca üreticinin güncelleme vermesini beklemek zorunda kalıyor her zaman. Ve çoğunlukla da güncelleme gelmiyor 1 yılı aşmış telefonlara. Yani Android ekosisteminde telefon güncelliği ortalama 1 yıl diyebiliriz. Nexus serisinde bile güncelleme durumu dert olabiliyor. Güncellemeyi günlerce bekleyen Nexus sahipleri var. Oysa ios güncellemesi aynı anda dağıtılıyor.

    İOS ve İphone üstünlüğünden bu kadar bahsettim fakat şunu da belirtmeden geçemeyeceğim. Akıllı telefonların, mobil uygulamaların ve mobil teknolojinin bu kadar gelişmiş olması bence Apple'dan çok Android'in eseri. Evet stadyuma elinde olimpiyat ateşiyle giren Apple'dı. Fakat o meşaleyi devralan Android oldu. Çünkü bir çok üreticiye hitap etmesi, bir çok teknoloji ve fikrin gelişmesi ve ücret uygunluğu bakımından daha fazla insana hitap etmesi açısından Android mobil teknolojiyi(özellikle donanım boyutunda) esas geliştiren ekosistem bence. Apple katı ve tekelci görüşüyle bir ekosistem(İOS) sunarken Google özgürlükçü ve katılımcı bir ekosistem(Android) sundu dünyaya. Bu açıdan Google kesinlikle takdiri hakeden bir şirket. Ürünlerini ve servislerini de zevkle ve kolaylıkla üstelik ücretsiz kullanıyor bir çok kullanıcı. Fakat kapitalist sistemde ve yukarıda sıraladığım durumlardan yola çıkarak şunu söylemek istiyorum özellikle. Bir çok Android telefon, İphone'dan daha pahalı olabiliyor fakat ben bir Nexus 4 kullanıcısı olarak İphone'dan daha ucuza aldığım halde pek memnun olduğumu söyleyemem. Aldığım fiyatın üstüne 500 tl koyup İphone 5 almak daha mantıklı bir seçim olurdu benim için. Fakat bu durumda da yukarıda bahsettiğim konuları tecrübe etmemiş olurdum. Bu benim için yaşantı açısından bir tecrübe oldu. Bir sonraki telefon seçimimde bu durumları göz önünde bulunduracağım ve muhtemelen İphone alacağım.




  • canocan_07 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yazacaklarımın kendi deneyim ve fikirlerim olduğunu belirtmek isterim. Emek vererek uzun bir yazı yazmışsınız. Yaşadığınız sorunları da tarafsız bir şekilde paylaştığınız için teşekkürler. Kıyasladığınız telefon fiyat olarak baz alırsak nexus 4 ün rakibi olan bir telefon değil, kıyaslamayı kendi fiyatındaki telefonlarla yapmak daha doğru olur ancak yine de maddelerinizi bir de kendi açımdan düşünecek olursam;

    1) Yaşadığınız bu sorunu ben hiç yaşamadım, sizin telefona özgü bir durum olabilir.

    2) Belirgin bir meşgul sesi evet yok, benim için bir sorun teşkil etmiyor ancak kişinin beklentilerine göre bu durum değişebilir.

    3) Ortalama 2buçuk saatte şarj oluyor, daha kısa olabilirdi ancak çok kötü olduğunu düşünmüyorum.

    4) Şarj konusunda kağıt üzerindeki kadar iyi değil.

    5) Çekim gücü denemesi yapmadım ancak 2g çekimi eski nokia telefonumdan bazen iyi bazen kötü :)

    6) Bu durum uygulamanın tam anlamıyla optimize olmamasından kaynaklanıyor, androidde işlemci telefon vb. çeşit çok fazla olduğu için durum da böyle ne yazıkki.

    7) Bu durum ekran kalitesi ile kıyaslamak yanlış olur çünkü iphone 4 inç bir ekrana sahipken nexus 4,7. Daha büyük ekran daha fazla ışık yayacaktır hali ile.

    8) Nexus multimedya konusunda geride kalıyor, stabilite apple ın en büyük silahı.

    9) Bahsettiğiniz ücret servis ücreti. Apple servislerinde de ekran fiyatları farklı değil. Yurt dışından getirip kendiniz takarsanız veya bir telefoncuya taktırırsanız düşük maliyete halledebilirsiniz.

    10) Bir müddet kullandıktan sonra telefonu satacaksanız iphone da zararınız daha az olacaktır.

    11) Apple da ancak donanımın el verdiği ölçüde güncelleme verebiliyor. Örneğin iphone 4 ios 7 güncellemesi ile oldukça takılmaya başladı. Ancak androidde donanım yetmediğinden değil üreticiler bir süre sonra desteğini çktiğinden güncelleme almıyor. Tabi bu konu da apple ın önemli avantajlarından.

    Herkes kendi kullanım şekine göre telefonu almalı. Ben telefonumdan çok memnunum, şubat 2013den beri kullanıyorum, hiçbir pişmanlık olmadı içimde. Tam bir f/p telefonu olduğunu düşünüyorum. Ayrıca iphonedaki kısıtlamalar beni telefondan uzak tutan şey. En basitinden; Bir arkadaşımın 5s inden fotoğraf detaylarına bakalım dedik, izin vermiyor sistem. Ekstra program yüklemen gerekiyor fotoğraf detaylarına bakmak için. Fotoğrafı mail ile atmaya çalışıyorsun boyutunu kırpıyor, bluetooth zaten transfer için kullanılmıyor, whatsapp desen o da fotoları kırpıyor, yani fotoları başkasına tam kalite ile atamıyorsun telefonda. İsterse kuş yakalasın telefon, bu bahsettiğim gibi basit şeyleri yapamıyorsam ben o telefonu almam :). Alana da tabiki de birşey demem çünkü herkesin beklentisi farklı :).




  • bu sarj ederken ac ve usb sorunu yasayan arkadaslar,sorun basta bende de vardi donanimsal zannettim ama yazilimsal sanirsam.Stock romda surekli,telefonu her sarja takdigimda yasiyordum sorunu ama simdi paranoid beta 6 ve hellscore kernel t4 b46 yuklu.Bu romda hic boyle bir sorun yasadim.
    Telefonun yavas sarj oldugunu soyleyen arkadaslarda da yuksek ihtimal bu sorun var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.4.3 ün gememesi iyi oldu.Direk 4.5 gelsin temmuzda daha iyi olur ^^
  • canocan_07 kullanıcısına yanıt
    Size tek bir soru sormak istiyorum telefonu aldığınız gibi stock halde mi kullandınız yoksa root izni alıp özelleştirme camiasına girdiniz mi?
    Android bir telefon özellikle nexus aldıysanız bunları yapmak zorundasınız çünkü google sadece saf android sistemini yapıyor gerisine hiç dokunmuyor. Bunlarla ugrasmak istemeyen veya yapamayanlar daha fazla para verip iphone almalı çünkü Apple kullanıcıya hiçbir şey bırakmadan herşeyi yapıyor

    1,2,3,4, 6,7 yazılım ile çözülen sorunlar.
    Ekran fiyatı ise tamamen yetkili servis kazığıdır ebaydan 100 liraya ekran alabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dun gece telefonuma purity ROM ve hells core kernel kurdum.
    1.5 senedir niye kurmadigima pismanim. Cift tiklama ile acilmayi yaptim. Cover uygulamasini kurdum. Settings menusunude soldan asagi cekince acilir hale getirdim. Ayrica greenify dan anlik bildirim almak istemedigim butun programlari kapattim. Pil omru belirgin sekilde iyi, telefon cayir cayir yanmiyor gozukuyor.
    Bu arada kurmayanlarin "cover" i denemesini tavsiye ederim. Program degistirme sekli icin bile deger.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Luigi

    Dun gece telefonuma purity ROM ve hells core kernel kurdum.
    1.5 senedir niye kurmadigima pismanim. Cift tiklama ile acilmayi yaptim. Cover uygulamasini kurdum. Settings menusunude soldan asagi cekince acilir hale getirdim. Ayrica greenify dan anlik bildirim almak istemedigim butun programlari kapattim. Pil omru belirgin sekilde iyi, telefon cayir cayir yanmiyor gozukuyor.
    Bu arada kurmayanlarin "cover" i denemesini tavsiye ederim. Program degistirme sekli icin bile deger.


    Söylediklerin baya iştah açıcı :D
    Ben de böyle şeyler yapmak istiyorum ama şimdi değil. Garanti sürem dolunca artık :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Luigi kullanıcısına yanıt
    Hellscore Kernel manager de kurun. Max core online : 2 ve max gpu frekans 320mhz yapın performans farkını hissetmeden daha az ısınma ve daha uzun batarya süresi alın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xpress_


    quote:

    Orijinalden alıntı: Luigi

    Dun gece telefonuma purity ROM ve hells core kernel kurdum.
    1.5 senedir niye kurmadigima pismanim. Cift tiklama ile acilmayi yaptim. Cover uygulamasini kurdum. Settings menusunude soldan asagi cekince acilir hale getirdim. Ayrica greenify dan anlik bildirim almak istemedigim butun programlari kapattim. Pil omru belirgin sekilde iyi, telefon cayir cayir yanmiyor gozukuyor.
    Bu arada kurmayanlarin "cover" i denemesini tavsiye ederim. Program degistirme sekli icin bile deger.


    Söylediklerin baya iştah açıcı :D
    Ben de böyle şeyler yapmak istiyorum ama şimdi değil. Garanti sürem dolunca artık :)

    Benim telefon da 4 aylık.. Stock Rom harici rom yüklemedim ama. Root, Gravitybox, Kernel hepsini yükledim.. Dayanamıyorum Ideos X5'den kalma alışkanlık :)




  • Merhaba arkadaslar bir muddet once nexus 4mu izmir servisine power tusundaki basma probleminden dolayi verdim ve bugun 21. Is gunu doldu musteri hizmetleri ile gorustum parca temin edilememis yenisi ile degisim yapilacak saniyorum ellerinde nexus 4 yok nexus 5 verecekler benzer problem yasayan arkadaslar bence versinler servise en kotu tlfonlarini yenilemis olurlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lionheart1905 -- 31 Mayıs 2014; 21:06:34 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lionheart1905

    Merhaba arkadaslar bir muddet once nexus 4mu izmir servisine power tusundaki basma probleminden dolayi verdim ve bugun 21. Is gunu doldu musteri hizmetleri ile gorustum parca temin edilememis yenisi ile degisim yapilacak saniyorum ellerinde nexus 4 yok nexus 5 verecekler benzer problem yasayan arkadaslar bence versinler servise en kotu tlfonlarini yenilemis olurlar.

    valla güzel haber. basmama veya çift basma sorunu çok can sıkıcı olabiliyor. istanbuldaki servisete yedek parça var mıdır acaba :D yakın zamanda veren varsa bi aydınlatsa fena olmaz :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lionheart1905

    Merhaba arkadaslar bir muddet once nexus 4mu izmir servisine power tusundaki basma probleminden dolayi verdim ve bugun 21. Is gunu doldu musteri hizmetleri ile gorustum parca temin edilememis yenisi ile degisim yapilacak saniyorum ellerinde nexus 4 yok nexus 5 verecekler benzer problem yasayan arkadaslar bence versinler servise en kotu tlfonlarini yenilemis olurlar.

    Benim arkadaşta iPhone 2G Vermişti tamire ellerinde yokmuş iPhone 6 vermişler Önceden tanıt eşe dosta reklam olsun diye şanslıymışsınız hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xraicon

    quote:

    Orijinalden alıntı: lionheart1905

    Merhaba arkadaslar bir muddet once nexus 4mu izmir servisine power tusundaki basma probleminden dolayi verdim ve bugun 21. Is gunu doldu musteri hizmetleri ile gorustum parca temin edilememis yenisi ile degisim yapilacak saniyorum ellerinde nexus 4 yok nexus 5 verecekler benzer problem yasayan arkadaslar bence versinler servise en kotu tlfonlarini yenilemis olurlar.

    valla güzel haber. basmama veya çift basma sorunu çok can sıkıcı olabiliyor. istanbuldaki servisete yedek parça var mıdır acaba :D yakın zamanda veren varsa bi aydınlatsa fena olmaz :D


    Parçaları yurt dışından temin ediyorlar hatta bir ara ankara servis gümrük sıkıntısı nedeniyle bir hayli bekletmişti. İzmir servis bildiğim kadarıyla en kötü lg servisi olarak anılıyor, arkadaş iyi anlarına denk gelmiş.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: vahocan

    quote:

    Orijinalden alıntı: lionheart1905

    Merhaba arkadaslar bir muddet once nexus 4mu izmir servisine power tusundaki basma probleminden dolayi verdim ve bugun 21. Is gunu doldu musteri hizmetleri ile gorustum parca temin edilememis yenisi ile degisim yapilacak saniyorum ellerinde nexus 4 yok nexus 5 verecekler benzer problem yasayan arkadaslar bence versinler servise en kotu tlfonlarini yenilemis olurlar.

    Benim arkadaşta iPhone 2G Vermişti tamire ellerinde yokmuş iPhone 6 vermişler Önceden tanıt eşe dosta reklam olsun diye şanslıymışsınız hocam

    iPhone 6




  • quote:

    Orijinalden alıntı: vahocan

    quote:

    Orijinalden alıntı: lionheart1905

    Merhaba arkadaslar bir muddet once nexus 4mu izmir servisine power tusundaki basma probleminden dolayi verdim ve bugun 21. Is gunu doldu musteri hizmetleri ile gorustum parca temin edilememis yenisi ile degisim yapilacak saniyorum ellerinde nexus 4 yok nexus 5 verecekler benzer problem yasayan arkadaslar bence versinler servise en kotu tlfonlarini yenilemis olurlar.

    Benim arkadaşta iPhone 2G Vermişti tamire ellerinde yokmuş iPhone 6 vermişler Önceden tanıt eşe dosta reklam olsun diye şanslıymışsınız hocam

    Dostum burda bir şey diyorsam işkembeden sallamiyorum nexus4 umde degisim cihazi 3d max cihazimi yapamaislardi o sira ellerinde de yoktu lg de bana nexus 4 verdi ve bugun piyasaya bakinca nexus 4 yok olanlarda tehsir urunu 3d max 900 liralik cihaza 1400 liralik nexus 4 veren lg nexus4 yerine eger ellerinde yoksa nexus 5 her turlu verir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

    quote:

    Orijinalden alıntı: xraicon

    quote:

    Orijinalden alıntı: lionheart1905

    Merhaba arkadaslar bir muddet once nexus 4mu izmir servisine power tusundaki basma probleminden dolayi verdim ve bugun 21. Is gunu doldu musteri hizmetleri ile gorustum parca temin edilememis yenisi ile degisim yapilacak saniyorum ellerinde nexus 4 yok nexus 5 verecekler benzer problem yasayan arkadaslar bence versinler servise en kotu tlfonlarini yenilemis olurlar.

    valla güzel haber. basmama veya çift basma sorunu çok can sıkıcı olabiliyor. istanbuldaki servisete yedek parça var mıdır acaba :D yakın zamanda veren varsa bi aydınlatsa fena olmaz :D


    Parçaları yurt dışından temin ediyorlar hatta bir ara ankara servis gümrük sıkıntısı nedeniyle bir hayli bekletmişti. İzmir servis bildiğim kadarıyla en kötü lg servisi olarak anılıyor, arkadaş iyi anlarına denk gelmiş.

    Hocam lg nin butun illerdeki servisleri kotu lg yi tamamem zarara ugratiyorlar istanbul servisinin izmirdekinden farki yok bence, aynı sıkintidan muzdarip arkadaslar versinler servise tlfonlarini yapilmassa yenisini alirlar en kotu lg turkiye zamaninda fahis fiyatlara kakaladi bu telefonu abd de 300 dolarken nexus 4.




  • 
Sayfa: önceki 14441445144614471448
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.