Şimdi Ara

Google Inbox iptal edildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Google’ın 2014 yılında deneysel olarak kullanıma sunduğu Inbox mail istemcisi beğenilmesine rağmen iptal edildi. Mart 2019 itibariyle Inbox projesi kullanıma kapatılıyor.


     


    Kaynak ayrılmadı


     


    Gmail platformunun yanında tasarım anlamında daha farklı bir çalışmanın ürünü olan Inbox, gönderileri gruplamak, sabitlemek veya ertelemek gibi önemli özelliklerle kullanıma sunulmuştu. Web uygulamasının ardından bir de Android ve iOS uygulaması gelmişti.


     


    Ayrıca Bkz.Alphabear 2 ile İngilizce alıştırmalarına devam

    Google’ın geçen yıl itibariyle Gmail platformuna daha fazla kaynak ayıracağını açıklaması aslında Inbox’un kaderini tayin etmişti. Son bir yıldır hiçbir yenilik görmeyen ve Gelen Kutusuna Kaydet gibi özelliklerini de kaybeden projenin fişi çekilmiş oldu.


     


    Bir istemci olduğu için Inbox kullanıcılarının bir kaybı olmayacak ancak kullanım tarzına alışmış olanlar biraz zorluk yaşayabilir. Google’ın kısa süre içerisinde resmi açıklamayı yapması bekleniyor.


     







  • gmailden çok daha pratikti üzdü

  • Gmail varken gereksizdi...


    İlk yayınlandığında sadece davetiye ile giriyordun, insanlar Inbox by Google için çıldırıyordu falan filan... Ne oldu şimdi bak gördünüz mü.

  • yeni öğrendim

  • quote:

    Orijinalden alıntı: V4LKyR

    Gmail varken gereksizdi...


    İlk yayınlandığında sadece davetiye ile giriyordun, insanlar Inbox by Google için çıldırıyordu falan filan... Ne oldu şimdi bak gördünüz mü.

    Bi süre kapalı davetiyeli beta, sonra açık, test ettiler bazı özellikleri, işe yarayanları gmail'e eklediler. Iş bitti hop çöpe. Valla iyi bedava test grubu oluşturdular helal olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inbox güzel yanı bir bakışta mailler ne gelmiş ne gitmiş anlaşılıyordu tarih vs büyükçe yazması güzeldi ancak gmail de inbox yayınladıktan sonra çok gelişti arayüzü yenilediler felan güzel oldu.

  • Gmail varken tamamen gereksiz zaten . Gmail gibi ana kaynak var ortada . Normaldir .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.