Şimdi Ara

Google’ın Android Oreo Sürümü Hakkındaki Bütün Detaylar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google yeni Android sürümü, güneş tutulmasının gerçekleştiği gün eğlenceli bir tanıtımla açıklandı. İşte Android Oreo hakkındaki bütün detaylar;

    Google’ın Android Oreo Sürümü Hakkındaki Bütün Detaylar!


    Android; Jelly Bean, KitKat, Lollipop, Marshmallow ve Nougat’tan sonra, şimdi de Oreo ile karşımızda! Önce Android O, olarak ipucu verilen yeni sürümün ismi hakkında çeşitli dedikodular dolaşmaya başlamıştı.

    Google ise Android O’nun tam adını güneş tutulmasıyla birlikte açıklayacağını belirtmişti. Dediği gibi de oldu ve Android Oreo, eğlenceli bir tanıtım filmiyle dünyaya tanıtıldı. Android 8.0 güncellemesi olan Oreo hakkındaki bütün detayları huzurlarınıza getiriyoruz.

    Android Oreo’nun Beraberinde Getireceği Yenilikler
    https://youtu.be/twZggnNbFqo

    Android’in yeni Oreo sürümü tamamıyla kullanıcı dostu olacak gibi görünüyor. Güncellemenin beraberinde getireceği belirgin yeniliklerden bir tanesi olan “Picture-in-Picture”, masaüstündeki kolay pencere kullanımını mobil ekrana taşıyarak aynı anda birden fazla işi yapabilmenize olanak tanıyacak.

    Android emojinlerinin ise bütünüyle yenilendiği Android Oreo güncellemesi ile birlikte 60’dan fazla yeni emoji geliyor. Aynı zamanda da gelişmiş bildirim yönetimin özelliğine de sahip olacak olan bu güncelleme, iOS ile de bazı benzer yenilikleri bünyesinde barındıracak. Android Oreo aynı zamanda Rescue Pary özelliğiyle Bootloop olarak bilinen; güncelleme sırasında gerçekleşen döngü sorununa da son verecek.

    Oreo’nun iOS ile Benzer Özellikleri

    Google’ın Android Oreo Sürümü Hakkındaki Bütün Detaylar!


    Yeni Android Oreo’nun başlıca yenilikleri arasında yer alan Uygulama Rozeti, iOS’un 3D Touch özelliği ile büyük benzerlikler taşıyor. Uygulama simgesine bir süre basılı tutarak, uygulama widgetlarına ve son bildirimlere ulaşabileceğini bu özelliğin yanı sıra arka plan yürütme sınırlaması da iOS ve Oreo arasındaki belirgin benzerliklerden bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor.

    Android Oreo Güncellemesi Pixel ve Nexus Modelleri ile Buluştu!

    Google’ın Android Oreo Sürümü Hakkındaki Bütün Detaylar!


    Uzun süredir merakla beklenen Google’ın yeni Android güncellemesinin nihayet adı ve detayları açıklandı. Fakat Android Oreo’nun akıllı telefon modellerine gelmesinin 3 haftayı bulacağı tahmin ediliyordu ki Google’dan beklenmedik hızda bir hamle geldi. Android sürümünün adını açıklar açıklamaz Oreo sürümünü Pixel ve Nexus kullanıcılarıyla buluşturdu.

    Android 8.0 Oreo Hangi Modellere Gelecek?

    Google’ın Android Oreo Sürümü Hakkındaki Bütün Detaylar!


    Önceki sürümlere göre daha güvenli ve daha kullanışlı olacağı belirtilen Android Oreo, ayrıca gelişmiş ses kalitesi ve daha uzun pil ömrü sunarak da dikkatleri üzerine çekecek gibi görünüyor. Nexus Player ve Pixel modelleri için kullanılabilir hale gelen bu yeni Android sürümü; Samsung Galaxy Note FE, A8, A5 ve diğer üst modeller ile uyumluluk gösterecek.

    Nokia’nın 3, 5, 6, 8 modellerinde de kullanılabilecek olan bu sürüm, Xperia X, XZ, XA1’in yanı sıra HTC U11, OnePlus 3, 3T ve 5 modellerine de gelecek. Peki, sizce Google, Android Oreo sürümüyle iOS’un önüne geçebilir mi?


    Kaynak: https://paratic.com/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.