Şimdi Ara

Google Haritalara etkinlik ekleme özelliği geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Google’ın Haritalar uygulaması kullanıcıları da işin içine dahil etme ve daha akıcı bir navigasyon tecrübesi sunma adına pek çok düzenleme seçeneğini hayata geçirmişti. Şimdi de halka açık etkinlik ekleme özelliği geliyor.


     


    Daha fazla etkileşim


     


    Bazı yerel rehberlerin erişimine açılan ve uygulamanın yardım sitesine eklenen yeni özellik halka açık olarak yapılacak etkinliklerin haritaya eklenmesini sağlıyor. Böylece kullanıcılar yakınlarında gerçekleşen etkinlikleri haritada görebiliyor. Etkinlik sayfasında adres, saat, fotoğraf gibi bilgileri girmeniz bekleniyor.


     


    Ayrıca Bkz.Apple News+ entegre iOS 12.2 yayınlandı

    Normalde çevrenizde veya şehrinizde olan biten etkinlikleri görebilmek için farklı uygulamalar ve platformlar mevcut. Google ise en çok kullanılan uygulamalarından birisine bunu entegre ederek etkileşimi arttırmaya karar vermiş gibi görünüyor.


     


    Henüz özellik deneme aşamasında ve Katkılarınız menüsüne girdiğiniz zaman üst kısımdaki sekmeler arasına eklenmiş olarak görüyorsunuz. Hangi ülkelerde ve kaçıncı seviye rehberlerde bu özellik kullanılabilir olacak bilinmiyor.


     



  • Bizim millete fazla bu

  • Güzel özellik ama arkadaşın dediği gibi fazla. Adam daha doğru foto yüklemiyor. Yüklemek olsun diye saçma sapan fotolar yüklüyor. Adam tuvalete girecektir onu bile etkinlik yapar. Herkese açmasalar bari :) iş yeri sahiplerine ve belli bir puana ulaşmış yerel rehberlere açsınlar.

  • Google haritaları 5 yıldır etkin kullanıyorum. Bu süre içinde çok fazla geliştirme vs oldu ancak bu defaki seviye atlatıyor.

  • Ooo TR'de çok suistimal edilir bu.

    Zaten bir yerel rehber olarak yeteri kadar edit yapıyorum.

    Adam çevreyoluna sırf reklam olsun diye kendi dükkanını koymuş. Şaka gibi görünüyordu.
  • Düğün etkinlikleri ve mevlütler is loading :D

  • Yıllardır olmayan yerleri kaldırmıyorlar yerel rehberim seviyem 7 ama adamlar galiba bunu bile yeterli bulmuyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.