Şimdi Ara

Google : Günde aktive edilen Androidli cihaz sayısı 1.3 milyona ulaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

• Android platformunun yükselişe geçmeye başladığı dönemden bu yana Google, günde aktive edilen cihaz sayısını periyodik olarak kamuoyu ile paylaşıyor.

Motorola'nın Droid Razr HD ve Maxx HD modellerini tanıttığı etkinlikte konuşan Google eski CEO'su Eric Schmidt, yeni istatistikleri katılımcılarla paylaştı.

Schmidt'in verdiği bilgilere göre günde aktive edilen Androidli cihaz sayısı 1.3 milyona ulaşırken bunların 70 000'ini tabletler oluşturuyor. Belirli bir ivme de artan akıllı telefonların yanında Android tabletlerin de artık ivme kazanmaya başladığı görülüyor.

Bugüne kadar global olarak satılan Android mobil cihaz sayısı ise 480 milyon olarak gerçekleşti. Son iki ayda ise 80 milyon yeni cihaz ekosisteme katıldı. Android platformunun neredeyse yarım milyar rakamına ulaşmış olması önemli bir başarı.

Geçen yılın sonunda yapılan tahminler Android cihazlarının bu yıl sonunda 500 milyon adet civarına çıkacağı konusunda yoğunlaşıyordu. Ancak bu hızla yıl sonunda tahminlerin çok çok üzerine çıkılabilir.

• Daha da çok olacak inş , bi de şu sanal makinadan kurtarsalar sistemi

• 200 liralık telefon bile android kullanıyor. kontrolsüz güç güç değildir. android markete el at google.

• quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

200 liralık telefon bile android kullanıyor. kontrolsüz güç güç değildir. android markete el at google.

yazından bir şey anlamadım

• bu arada anasayfadan girince mesajlar görünmüyor yönetimcim.

• Numaralari silmek icin bile 0.99$lik program satin almak zorunda kalacagimiza tabiki Android'i tercih edcez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Statistik -- 6 Eylül 2012; 5:56:24 >

Android telefon kullanan birisi olarak doğru düzgün Android tablet bulamadığım için yeni IPAD almıştım. Umarım telefonda elde ettiği başarıyı tablette de elde ederler.

Android'in esnekliği ve özelleştirilebilme özelliği hiçbir şeyde yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • masallah rakama bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

UMBRELLA CORPORATION
  • Tamam tablet işini de cözerseniz android standart hale gelir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Android, ios denilen çocuk oyuncağını mahvetti ve ilerleyen zamanlarda bakarsınız iphone bile android e döner ne de olsa apple inanılmaz dönek bir marka olduğunu gösteren olaylar yaşanmıştı. Google apple yazılımlarından desteğini ve uygulamalarınıda çekmeye başladı bakalım kim daha büyük.

• quote:

Orijinalden alıntı: nurettinaz

Android, ios denilen çocuk oyuncağını mahvetti ve ilerleyen zamanlarda bakarsınız iphone bile android e döner ne de olsa apple inanılmaz dönek bir marka olduğunu gösteren olaylar yaşanmıştı. Google apple yazılımlarından desteğini ve uygulamalarınıda çekmeye başladı bakalım kim daha büyük.

Fan man değilim ama bana Apple Google'dan vazgeçmiş gibi geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Statistik

Numaralari silmek icin bile 0.99$lik program satin almak zorunda kalacagimiza tabiki Android'i tercih edcez

Orijinalden alıntı: mert1907

quote:

Android, ios denilen çocuk oyuncağını mahvetti ve ilerleyen zamanlarda bakarsınız iphone bile android e döner ne de olsa apple inanılmaz dönek bir marka olduğunu gösteren olaylar yaşanmıştı. Google apple yazılımlarından desteğini ve uygulamalarınıda çekmeye başladı bakalım kim daha büyük.

Fare dağa küsmüş, dağın haberi olmamış misali; apple google dan vazgeçse ne olacak ki yine kaybeden apple olacak.

quote:

quote:

Fare dağa küsmüş, dağın haberi olmamış misali; apple google dan vazgeçse ne olacak ki yine kaybeden apple olacak.

Neden kaybetsin ki ne gibi ihtiyacı var apple'ın google'a?

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

quote:

quote:

Bence bütün markaların birbirlerine ihtiyacı var. Öncelikle rekabet her zaman ileriye götürücü etkisi olan bir unsur. İkinci olarak apple zaten ipohe ve ipad te google haritaları kullanıyor. Google bu desteği çekme düşüncesinde ki haberleri zaten yapıldı. Öte yandan google search özelliğini apple garip politikası yüzünden ios dan çekti ve bunlar daha başlangıç. Şimdi belki sizi google pek kullanmıyorsunuz ama bazı internet kullanıcıları için google internetin ta kendisi olduğundan bu saydıklarım önemsiz gibi gözükse de aslında bir çok insan için önemli. Bence kaybeden en azından ios barındıran cihazlarda kaybeden apple olur. Şimdi bir örnek vereceğim. Zamanında hatırlarsınız apple ve microsoft resmen kanlı bıçaklıydı. Ve ikisi de aynı ölçüde kendilerince misillemeler yaptılar birbirlerine. Apple microsoft yazılımlarını ya da microsoft ortaklığı olan hiçbir şeyi bilgisayarlarına dahil etmedi. İntel işlemci kullanmadı, kendi office programını yazmaya çalıştı falan falan. Sonra baktı intel işlemci olmazsa amd olsun çünkü kendi işlemciler g serisi hatırlarsınız performans olarak iyi ama resmen işlevsellik bakımından sıfırdı. Çift işletim sistemi yok ram desteği sıkıntılı bazı ısınma sıkıntısı ve daha birçok şey. Sonra amd ile anlaşayım dedi hala microsoft istemiyor bakınız. Ancak amd intel kadar büyük değil yani söyle amd resmen aile içi işlemci üretiyır. Çok büyük siparişler de yetersiz kalıyor ve apple da sıkıntı yaşamamak için intele dönmek zorunda kaldı bunlar yaşandı geçmişte ve apple dönen kısım oldu. Apple gelmese de intel zaten inteldi. Veya office içinde aynı şeyler söz konusu. Tarihte hep artistlik yapan apple oldu ve sonra geri dönen apple oldu. Hadi öncede steve jobs cidden kafası çalışarak hareket ettiğinden bir çok sıkıntıdan az zararla döndürebildi ancak şu an steve jobs ta yok. Google sadece türkiyeden bile ekmek yese adamlara yeterki ingilizce artık internetten bir şey arama anlamında google diye bir fiil var. Yani demem o ki apple geçmişte benim sözylediklerimi destekleyecek bir çok şey yaptı. Ve steve jobs olmamasına rağmen şimdi daha da beterlerinin yaianacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurettinaz -- 9 Eylül 2012; 17:29:38 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bence bütün markaların birbirlerine ihtiyacı var. Öncelikle rekabet her zaman ileriye götürücü etkisi olan bir unsur. İkinci olarak apple zaten ipohe ve ipad te google haritaları kullanıyor. Google bu desteği çekme düşüncesinde ki haberleri zaten yapıldı. Öte yandan google search özelliğini apple garip politikası yüzünden ios dan çekti ve bunlar daha başlangıç. Şimdi belki sizi google pek kullanmıyorsunuz ama bazı internet kullanıcıları için google internetin ta kendisi olduğundan bu saydıklarım önemsiz gibi gözükse de aslında bir çok insan için önemli. Bence kaybeden en azından ios barındıran cihazlarda kaybeden apple olur. Şimdi bir örnek vereceğim. Zamanında hatırlarsınız apple ve microsoft resmen kanlı bıçaklıydı. Ve ikisi de aynı ölçüde kendilerince misillemeler yaptılar birbirlerine. Apple microsoft yazılımlarını ya da microsoft ortaklığı olan hiçbir şeyi bilgisayarlarına dahil etmedi. İntel işlemci kullanmadı, kendi office programını yazmaya çalıştı falan falan. Sonra baktı intel işlemci olmazsa amd olsun çünkü kendi işlemciler g serisi hatırlarsınız performans olarak iyi ama resmen işlevsellik bakımından sıfırdı. Çift işletim sistemi yok ram desteği sıkıntılı bazı ısınma sıkıntısı ve daha birçok şey. Sonra amd ile anlaşayım dedi hala microsoft istemiyor bakınız. Ancak amd intel kadar büyük değil yani söyle amd resmen aile içi işlemci üretiyır. Çok büyük siparişler de yetersiz kalıyor ve apple da sıkıntı yaşamamak için intele dönmek zorunda kaldı bunlar yaşandı geçmişte ve apple dönen kısım oldu. Apple gelmese de intel zaten inteldi. Veya office içinde aynı şeyler söz konusu. Tarihte hep artistlik yapan apple oldu ve sonra geri dönen apple oldu. Hadi öncede steve jobs cidden kafası çalışarak hareket ettiğinden bir çok sıkıntıdan az zararla döndürebildi ancak şu an steve jobs ta yok. Google sadece türkiyeden bile ekmek yese adamlara yeterki ingilizce artık internetten bir şey arama anlamında google diye bir fiil var. Yani demem o ki apple geçmişte benim sözylediklerimi destekleyecek bir çok şey yaptı. Ve steve jobs olmasına rağmen şimdi daha da beterlerinin yaianacağını düşünüyorum.

ilk 3-4 cümleyi okuyabildim.

Şunları bil ilk önce rekabet teknolojiyi ileri götürmez android işletim sistemini ve telefonlarını ileriye götürür, apple'ın ortada rekabet etmek istediği bir firma yok. Kendi geliştiriyor google taklid edip geliştirmeye çalışıyor. Bakınız siri çıktı aynı sene içinde google geliştirilmesi gerekli diye açıklama yaptı ve şimdi s voice diye bir yazılım geliştirdi. Apple ios 6'da 3d haritalar kullandı, aa aa bi baktınız ki google maps 3d güncellemesi geldi.

Ayrıca google desteğini çekiceğine, google destek vericek diye haber gündeme geldi. Yanlışınız var orada. Ha çekse apple'da ne değişir? Hiçbir şey değişmez. Apple'ın muhtaç olduğu tek şey donanımdır. Samsung'dan ekran alır başka bir firmadan sistem donanımlarını alır vs. vs. . Ha samsung satmadı mı? LG'den alır LG satmadı mı? Sony'den alır mutlaka alır bunları yapmak apple'ın işi değil çünkü. Mobil sektörde de google'ın işi yoktur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bence bütün markaların birbirlerine ihtiyacı var. Öncelikle rekabet her zaman ileriye götürücü etkisi olan bir unsur. İkinci olarak apple zaten ipohe ve ipad te google haritaları kullanıyor. Google bu desteği çekme düşüncesinde ki haberleri zaten yapıldı. Öte yandan google search özelliğini apple garip politikası yüzünden ios dan çekti ve bunlar daha başlangıç. Şimdi belki sizi google pek kullanmıyorsunuz ama bazı internet kullanıcıları için google internetin ta kendisi olduğundan bu saydıklarım önemsiz gibi gözükse de aslında bir çok insan için önemli. Bence kaybeden en azından ios barındıran cihazlarda kaybeden apple olur. Şimdi bir örnek vereceğim. Zamanında hatırlarsınız apple ve microsoft resmen kanlı bıçaklıydı. Ve ikisi de aynı ölçüde kendilerince misillemeler yaptılar birbirlerine. Apple microsoft yazılımlarını ya da microsoft ortaklığı olan hiçbir şeyi bilgisayarlarına dahil etmedi. İntel işlemci kullanmadı, kendi office programını yazmaya çalıştı falan falan. Sonra baktı intel işlemci olmazsa amd olsun çünkü kendi işlemciler g serisi hatırlarsınız performans olarak iyi ama resmen işlevsellik bakımından sıfırdı. Çift işletim sistemi yok ram desteği sıkıntılı bazı ısınma sıkıntısı ve daha birçok şey. Sonra amd ile anlaşayım dedi hala microsoft istemiyor bakınız. Ancak amd intel kadar büyük değil yani söyle amd resmen aile içi işlemci üretiyır. Çok büyük siparişler de yetersiz kalıyor ve apple da sıkıntı yaşamamak için intele dönmek zorunda kaldı bunlar yaşandı geçmişte ve apple dönen kısım oldu. Apple gelmese de intel zaten inteldi. Veya office içinde aynı şeyler söz konusu. Tarihte hep artistlik yapan apple oldu ve sonra geri dönen apple oldu. Hadi öncede steve jobs cidden kafası çalışarak hareket ettiğinden bir çok sıkıntıdan az zararla döndürebildi ancak şu an steve jobs ta yok. Google sadece türkiyeden bile ekmek yese adamlara yeterki ingilizce artık internetten bir şey arama anlamında google diye bir fiil var. Yani demem o ki apple geçmişte benim sözylediklerimi destekleyecek bir çok şey yaptı. Ve steve jobs olmasına rağmen şimdi daha da beterlerinin yaianacağını düşünüyorum.

ilk 3-4 cümleyi okuyabildim.

Şunları bil ilk önce rekabet teknolojiyi ileri götürmez android işletim sistemini ve telefonlarını ileriye götürür, apple'ın ortada rekabet etmek istediği bir firma yok. Kendi geliştiriyor google taklid edip geliştirmeye çalışıyor. Bakınız siri çıktı aynı sene içinde google geliştirilmesi gerekli diye açıklama yaptı ve şimdi s voice diye bir yazılım geliştirdi. Apple ios 6'da 3d haritalar kullandı, aa aa bi baktınız ki google maps 3d güncellemesi geldi.

Ayrıca google desteğini çekiceğine, google destek vericek diye haber gündeme geldi. Yanlışınız var orada. Ha çekse apple'da ne değişir? Hiçbir şey değişmez. Apple'ın muhtaç olduğu tek şey donanımdır. Samsung'dan ekran alır başka bir firmadan sistem donanımlarını alır vs. vs. . Ha samsung satmadı mı? LG'den alır LG satmadı mı? Sony'den alır mutlaka alır bunları yapmak apple'ın işi değil çünkü. Mobil sektörde de google'ın işi yoktur.

Siz ciddi anlamda fan olmuşsunuz. Eğer benim sizinle tatışma durumum söz konusu olması için ilk önce insan olmanız ve o sekilde davranmanız gerekir. Ha yazdıklarımı okumdan sallamışsınız. Samsungtan alır bilmem nereden alır. Bak şimdi sana ilkokul seviyesinde anlatıyorum office proramını kendimi yazdı ha yazdı bi tane de adamlar baktı berbat oldu resmen apple ın en büyük saçmalığı oldu microsoft ile masaya oturmak zorunda kaldı. Ha şimdi haritalardan bahsetmişsin ya o 3d özelliğini ilk kim yapmış bir araştır apple mı başkası mı sence ilk tableti de apple yaptı di mi aga bi git ya cidden iyice inciye döndü buralar orada hadi liseli var burada millet daha anaokulu terk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurettinaz -- 9 Eylül 2012; 17:39:15 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.