Şimdi Ara

★★GOOGLE GALAXY NEXUS KULLANICILAR KLÜBÜ (JB 4.3) (SSS)(334 ÜYE)(İLK SAYFAYI OKUYUP-SORUNUZ)★★ (1026. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
20.922
Cevap
88
Favori
699.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10241025102610271028
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ALBIEL A kullanıcısına yanıt
    Günlük kullanımda sorun çıkartır mı? Sadece özelliği denemek için uğraşmayayım şimdi o kadar işle
  • brhndrn kullanıcısına yanıt
    Son sizintilar bu sekilde... 5,9 die bir iddiada var ama benchmark testlerinde ortaya cikan shamu isimli telefon 5,2inc.ayrica ben pek ihtimal vermiyorum 5,9a, belkide bi kucuk bi buyuk cikar ama o da pek olacak gibi degil sanki. 5,2 olur bence. Benim en cok merak ettigim kismi fiyati aslinda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brhndrn

    Günlük kullanımda sorun çıkartır mı? Sadece özelliği denemek için uğraşmayayım şimdi o kadar işle

    @brhndrn o özelliği kullanmasanızda gayet güzel ben bi sorunla karşılaşmadım genede siz bilirsiniz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonumu 2 senedir kullanıyorum. Hiç oyun oynamadığım için fazla ısınmıyor ve takılmıyor bana yetiyor ama arayüzden falan çok fena sıkıldım artık. Ayrıca pili hiç dayanmıyor. Değiştirmek istedim ama takasta 300 hatta 200 tl veren telefoncular oldu, bütçemiz yetmedi. Şimdiye kadar hiç root falan yap(a)madım. 1 kez Galaxy Nexus Toolkit ten bir şeyler yapıp 4.3 'e yükseltmiştim. G2 arayüzü falan yükleyebilir miyim arkadaşlar telefona? Oluyorsa bile forumdaki root anlatımlarından bir şey anlayamıyorum var mı omuz atacak birileri ya da dikkatli izleyip takip edebileceğimiz video falan. Bakınıyorum sağa sola.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5burak5 -- 2 Ekim 2014; 20:36:33 >
  • cemee kullanıcısına yanıt
    Yeni cikan fotograflara gore nexus 5.9 Inc olacak gibi... Tanitsalrda kurtulsak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısını banggood'dan 6 küsür dolara aldım, bir ayda elime ulaştı. Geçen haftadan bu yana kullanıyorum ve rahatlıkla söylüyorum: Sabah 7'de şarjdan alıp, gün içinde yoğun kullanmama rağmen, akşam 7'de eve döndüğümde %40 civarı enerjisi kalıyor. Ama ne kadar süre bu seviyesini korur bilmiyorum. Önceden orjinal batarya diye 1750mah'lık bir batarya almıştım, bir kaç ay içinde ölmüştü.
  • Arkadaşlar bu arada mahdi romu kurdum çok iyi deneyebilirsiniz bi hata ile karşılaşmadım
  • Arkadaşlar bir sorum olucaktı whatsappla ilgili çok ilginç birşey Whatsapp'ta mesela gizlilik ayarlarında benim profil fotom sadece kişilerime yani rehberimdekilere açık diyelim ama benim rehberimde olmayan bir numara teline bir program indirip benim profil fotomu görebiliyomuş bundan eminim. bende kayıtlı olmayan bir numarada benim profil fotom gözükmemesi gerekirken gözüküyodu programı indirip. Ben bu programın adını merak ettim biliyormusunuz acaba





  • Burası pek akmıyor artık, bizim telefon miladını doldurdu sanırım
    Stabil kitkat romu kullanan veya rom tavsiyesi verebilecek olan var mı? Telefonu değiştiremiyoruz, rom değiştirelim bari
  • sorcerer kullanıcısına yanıt
    Paranoid kullanıyorum son 2 aydır gayet memnunum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cyanogenmod ve carbon harici rom kullanmadım. 4.4.4 den sonra cihaz kasılıyor. Daily flashlama rağmen gelen çağrı ekranında gecikme sorunum hala çözülmedi. Başka rom önerilerini alabilir miyim? Hazır tatilken biraz kurcalayayım telefonu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jelly Bean versiyonları kadar akıcı ve sorunsuz KitKat romuna daha rastlamadım ben. 1 aydır 4.3 Cataclysm kullanıyorum fancy kernel ile birlikte inanılmaz memnunum.
    @Zeytinbey; Eğer Kitkat'ta ısrarcı değilsen denemeni öneririm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: agritux

    Son resmi rom 4.3
    servis noktaları ücretsiz günceller 1 2 saate de verir
    servis ile uğraşamam diyorsanız google açın "google factory images" yazın ilk linki açın.
    açılan sayfada maguro yu aratın ve 4.3 ü indirin
    kurulum içerisinde readme de yazar. ama ileri düzey bilgisayar bilgisi de ister.


    bu telpanın nexuslarında olmuyo mu yazılım güncelleme?adamlar son sürüm 4.1.1 dir diye yazmış utanmadan.ben güncellemeden anlamıyorum.nereye servise güncelleme için gönderebilirim,bir adres ya da telefon numarası verebilir misiniz arkadaşlar?bıktım valla anlasam güncellicem ama anlamıyorum yardın edin lütfen.(hala 4.1.1 deyim)
  • Geçen hafta çarşamba günü telefonu şarz olduğu plastik komidinin üzerinden alırken telefonum elimden kaydı ve şarz aletinin kablosunda sarkaç misali plastik komidine çarptı. Ekran sağ üstten kırıldı. Fakat dokunmatiği çalışıyordu. 40 TL gibi ücretle sadece camı satılıyordu. Bir ön cam almaya karar verdim ve bir satıcı ile görüştüm. Perşembe sabahında ise bu seferde yerden sadece 40 cm yüksekten yere düştü . Bu sefer ekranı tamamen kapandı. Ekran için istenilen rakam 250 TL :) 350 TL ye satabileceğim bir telefon için 250 TL çok yüksek olduğundan yeni bir telefon almaya karar verdim. Fakat yüksek modelli bir cihaz düşünmüyorum. Wifi si güçlü android bir cihaz arıyorum. Neyse arkadaşlar bu telefonu bu forum sayesinde çok sevdim. Emeği geçen tüm dostlara teşekkür etmek istiyorum.
  • beyler ekranı kırık dokunmatıgı bozuk 200 tl ye satıyorum nasıl?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun esim bana supruz yapip telefon almaya karar vermis. Lumia 820 ile baslayip lumia 1320 ye oradan xperia z ye oradan g2 derken sonunda nexus 5 aldim yine. Sanki telefonu hic degistirmemis gibiyim.
    Ekranini kirdigim icin kendi telefonumu parca olarak satacagim. Yedek parcaya ihtiyaci olan bana ulassin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sancos S kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Nexus 5 alarak bence iyi bir karar vermişsiniz. Ben de yeni bir cihaz alacak olsam ya Nexus 5 yada G3 alırdım onun dışında model bakmazdım bile. Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
  • Sah!n kullanıcısına yanıt
    @ Sah!n Bey iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Fakat şuanda Nexus 5 benim için hayal kırıklığı. Kendimi eski model nokia kullanıyor gibiyim. Menüsü vs. galaxy nexus ile aynı. Hatta custom rom kullandığım için galaxy nexus daha iyiydi. Bu cihaza hemen rom kurmayacağım. Şimdilik bir süre böyle kullanacağım.

    G2 almadığım için pişmanlık bile duydum diyebilirim. Umarım ilerleyen zamanlarda fikrim değişir :)

    Bu arada Ankarada telefonu bulmak çok zor olduğu için kılıf vs aksesuar bulamadım. Bu gün toptancılara bir göz atacağım artık..
  • merhaba arkadaşlar uzun zamandan beri slimkat kullanıyorum artık bıktım yeni bişeyler varmı takip edemedim güzel şarj konusunda he bide format nasıl atabilirim herşeyi silmek istiyorum telefon donmaya başladı 100mb yer var yardımcı olursana sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 10241025102610271028
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.