Şimdi Ara

Google’dan yeni bir “Phone X” paylaşımı daha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Geçtiğimiz hafta Google’ın pazarlama yöneticisi Marvin Chow, Twitter hesabından “Phone X” ve Pixel 3 modellerini karşılaştıran bir reklam görseli paylaşmıştı. iPhone XS ile çekildiği belirtilen fotoğraf oldukça karanlıkken, Pixel 3 modelinin çektiği fotoğrafta her şey net olarak görülebiliyordu. Bugün benzeri bir paylaşım Google’a ait resmi Twitter hesabından geldi.

    Cihazların çekim anındaki fotoğrafları da paylaşıldı


    Hazırlanan fotoğraflar için bu sefer göl kenarında bir ev seçilmiş. Gif şekline getirilen görsel önce “Phone X” modelinin sonra Pixel 3 modelinin çektiği fotoğrafı gösteriyor. Phone X ismi verilen cihazın iPhone XS olduğu küçük bir yazıyla belirtilmiş. Google’ın geliştirdiği Night Sight gece çekim özelliği yine iyi bir iş çıkarmayı başarmış. iPhone XS’in çektiği fotoğraf ise oldukça karanlık gözüküyor.


    Ayrıca Bkz.Xiaomi Black Shark 3 geliyor

    Bu paylaşımın ardından bir süre geçtikten sonra aynı Tweet’in altına iPhone XS ve Pixel 3 modellerinin çekim sırasındaki fotoğrafları da paylaşıldı. Google, akıllardaki şüpheleri azaltmak için bu sefer bu fotoğrafı da eklemiş gibi. Yapılan Twitter paylaşımını aşağıdan inceleyebilirsiniz.










  • Bende işlenmediğine bahse girerim. Night sight uzun pozlama ile çalışan bir teknik değil araştırmanızı tavsiye ederim. LG V30 telefonumda yüklü gcam ile benzer fotoğraflar çekilebiliyor, öyle photoshop veya uzun pozlama falan yok. DXomark puanı fotoğraf kalitesini direk olarak belirleyecek diye bir kural da yok. Oradaki puanlama pek çok özellikten gelen puanların toplamı ile belirleniyor. örneğin kamerada optik zoom olması artı puan getiriyorsa bunun optik zoom olmayan kamera ile çekilmiş bir fotoğrafın kalitesi için etkisi sıfırdır.
  • Oha

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Night Sight gerçekten başarılı.

  • google geriden geliyor x 2017'de çıktı :) oneplus 6 bile x'den iyi çeker

  • İnanılmaz.

  • Ayrıca lg g4 telefonum bile iso ayarı yaparak rahatlıkla x'den iyi çeker google'nin verdiği referans x fotoğrafına bakarsak. Baya sallamış

  • Pixel 4 iyi bi tasarımla gelse kesinlikle alacağım cihaz olucak ama umarım 3xl deki gibi ucube bir tasarımla gelmez

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • renega kullanıcısına yanıt
    X ile değil, XS ile çekilmiş.
  • Inandim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Huawei gibi uzuuunnnn pozlama ile yapmiyor :) Huawei in yaptigi manuel ayarlari otomatik gibi tanitmasidir yillardir da boyle. Hareketli gorseller gece cekimlerinde Huawei de tam bir fiyasko hayalet gibi gorsel efektler cikartiyor. Baska olumsuz yanlari da elbette vardir ozellikle kamerasinda ...

  • pixel 3 ün çektiği fotoğrafın photoshop vb bir program ile işlendiğine bahse girerim. Dxomark puanı iphone dan düşük olan bir cihazla bu kadar fark yaratacaksınız. günümüzde bütün amiral gemisi cihazlar aşağı yukarı aynı derece de fotoğraf çekiyor. Bu kadar farkı DSL makina ile bile yaratamazsınız.ancak tripot üstünde çok iyi bir Dslr makina ve lensle uzun pozlama yaparak belki.

  • Çeşitli kamera değerleriyle oynamayı kamera kalitesiymiş gibi göstererek reklam yapmak, tam bunlara yakışacak cinsten 😂



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 4 Şubat 2019; 22:26:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Mesele iso değil. Farklı pozlamalardaki hdr kareleri çok hızlı işleyen bir yazılım geliştirmiş olmaları. Öyle 10 sn uzun pozlama yapsın diye beklemiyorsun. Sensör - lens kalitesi değil belki ama sonuç ortada. Night sight tartışmasız başarılı bir geliştirme bence.

  • m_keskin kullanıcısına yanıt
    Bende işlenmediğine bahse girerim. Night sight uzun pozlama ile çalışan bir teknik değil araştırmanızı tavsiye ederim. LG V30 telefonumda yüklü gcam ile benzer fotoğraflar çekilebiliyor, öyle photoshop veya uzun pozlama falan yok. DXomark puanı fotoğraf kalitesini direk olarak belirleyecek diye bir kural da yok. Oradaki puanlama pek çok özellikten gelen puanların toplamı ile belirleniyor. örneğin kamerada optik zoom olması artı puan getiriyorsa bunun optik zoom olmayan kamera ile çekilmiş bir fotoğrafın kalitesi için etkisi sıfırdır.
  • İlk önce tipini düzeltsinler bence.
  • vertas V kullanıcısına yanıt
    Bir şekilde telefonda da olsa işleyerek yapıyor. bu tarz fotoları pc ye atıp bakmak lazım. dağ gökyüzü su hepsi aynı renk tonunda çıkmış. Göz boyamak amaçlı yapay zeka yazılımla basmış maviliği. İphone x ve tasarım özürlü pixel kıyaslanacak cihazlar değil. huawei samsung deseniz hadi neyse.

  • CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    Pixel 3 olmayan bir telefonla herhangi bir uygulamanın yazılımıyla karanlıkta böyle fotoğraf çekilebilir demek oluyor. Yaptıkları reklam sanki salt olarak karanlıkta diğerlerinden daha iyi bir çekim yapabilecekleri gibi gösterilmesi komik bu bakımdan, bunu belirttim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ğeğeğeeğğeğeeğeğeğe ver 10 kağıt ğeğeğeeğğeğeeğe

  • rakibinin çentikli tasarımını kullanıp ve program yardımıyla kamerada onlardan iyiyiz demek :d.d.a.sdasdasd

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.