Şimdi Ara

Google, Chromecast Audio üretimini sonlandırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Chromecast’i herhangi bir ekrana bağlayarak akıllı telefonunuz veya bilgisayarınızdan kablosuz olarak görüntü aktarımı yapabiliyorsunuz. Chromecast Audio ise isminden de anlaşılabileceği üzere Chromecast’in ses aktarımı yapan versiyonu. Google’dan gelen son açıklamalara göre Chromecast Audio üretimi sonlandırılmış.

    Diğer ses çözümlerine yönelebilirler


    Chromecast Audio’yu evinizdeki tüm hoparlörlere 3.5mm jack yardımıyla bağlayabiliyorsunuz. Bu sayede ucuz hoparlörlerden, pahalı ses sistemlerine kadar pek çok cihaz kablosuz ses aktarımına uygun hale geliyor. Ürün 15 dolar gibi uygun fiyata da sahip olunca kullanıcıların oldukça beğenisini kazanmıştı. Google, ürün çeşitlerinin fazla olduğunu ve kullanıcıların diğer ses çözümlerine yönelebileceklerini belirtmiş. Akıllı hoparlörlerin hızla büyümesi de Chromecast Audio’nun sonlandırılma sebeplerinden biri olarak gözüküyor. Şu an Google’a ait en ucuz akıllı hoparlör çözümü 29 dolar fiyatıyla Google Home Mini.


    Ayrıca Bkz.Redmi Note 7 aslında sugeçirmez (biraz)

    Çoğu akıllı hoparlör diğer normal hoparlörlere bağlanabiliyor. Bu sayede kablosuz ses aktarım işlemi yine yapılabilir. Ayrıca sesli asistanla birlikte geldikleri için daha kolay bir kullanım sunacaklardır. Ancak sadece kablosuz ses aktarımı yapmak isteyen ve uygun fiyatlı çözüm arayan kişiler için akıllı hoparlörler mantıklı olmayabilir.








  • Akıllı hoparlör ile bunun boyutu bir mı ya nasıl bir kafa bu. Bu ufacık bir şey tak unut.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.