Şimdi Ara

Google Chrome Tam Ekran Sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar google chrome da bilgisayarımı açtığımda bir önceki gün açık olan sayfaları geri yğklüyordu ne kadar link varsa hepsini açıyordu sorunsuz ancak 2 haftadır ne zaman sayfaları geri yüklesem bazı sayfalarda hatta çoğu sayfada resimdeki gibi açılıyor ekran yani ekranın ufak bölümünde açılıyor gerisi resimde ki gibi çıkıyor her defasında ayarlara girip tam ekran yapmak zorunda kalıyorum acaba bu sorun neden kaynaklanır bilen var mı? Şimdiden çok teşekkürler

Google Chrome Tam Ekran Sorunu!

Orijinalden alıntı: n55s-s1194v

geri yükleme derken hocam? siteleri sıfırdan mı açıyorsunuz yoksa direk kapatığınız için chrome u açtığınızda geri yüklesin seçeneğinden mi bahsediyorsunuz?

Hocam ben bilgisayarı kapatırken direk kapatıyorum sonra açtığımda son sayfalar otomatik yükleniyordu sorunsuz ne olduysa 2 hafta önce oldu artık sayfaların çoğu resimde ki şekilde açılmaya başladı

Orijinalden alıntı: sakgoz79

quote:

Orijinalden alıntı: n55s-s1194v

geri yükleme derken hocam? siteleri sıfırdan mı açıyorsunuz yoksa direk kapatığınız için chrome u açtığınızda geri yüklesin seçeneğinden mi bahsediyorsunuz?

Hocam ben bilgisayarı kapatırken direk kapatıyorum sonra açtığımda son sayfalar otomatik yükleniyordu sorunsuz ne olduysa 2 hafta önce oldu artık sayfaların çoğu resimde ki şekilde açılmaya başladı

çok yanlış yapıyorsunuz hocam. başlattan kapatmanızı öneririm. bu arada chrome un ayarlarından tüm geçmişi ve çerezleri silip tekrar deneyin. olmazsa chrome u kaldırıp tekrar yükleyebilirsiniz

• Yok hocam sanırım yanlış ifade ettim yani bilgisayarı kapatmadan chrome da en sağda x işaretine basıyorum tüm sayfalar kapanıyo daha sonra tabiki başlattan kapatıyorum pc yi:) ben yanlış ifade ettim

Yok hocam sanırım yanlış ifade ettim yani bilgisayarı kapatmadan chrome da en sağda x işaretine basıyorum tüm sayfalar kapanıyo daha sonra tabiki başlattan kapatıyorum pc yi:) ben yanlış ifade ettim

anladım kusura bakmayın :) dediklerimi yaptınız mı?
    Daha Fazla Göster
  • geçmişi ve çerezleri sildim olmadı malesef sorun devam ediyor

geçmişi ve çerezleri sildim olmadı malesef sorun devam ediyor

başka tarayıcılarda deneyin. mesela firefoxda ya da en basitinden internet explore da deneyin. onlarda sıkıntı yoksa chrome u kaldırıp tekrar yükleyin.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.