Şimdi Ara

Google Chrom Donup Kalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Facebook girdğimde donup kalıyor bidahda gelmiyor.

• bendede bu sorun vardı sadece facebooktamı oluyor
  • Yazılımla alakalı bence banada arada oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hrd.Stark

Yazılımla alakalı bence banada arada oldu

kesinlikle yazılım. bazen chrome kararsızlaşıyor. ben yeniden başlatıyorum düzeliyor
  • bende arada olunca ne yaparsam yapim hiç düzelmiyor.
  • spanyol12 kullanıcısına yanıt
    Evet. Şuan yandex kurdum bi sorun yok. chorm'da oluo
  • Chrome iyice bozdu. Siz de OPERA KULLANIN ARKADAŞLARIM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google Chrome yarım ekran sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lil-W-Tunechi

Chrome iyice bozdu. Siz de OPERA KULLANIN ARKADAŞLARIM

Opera denemedim hiç hızı iyimi
  • Chromede Sorun Yok Yani Tek sorun Chrome Editörlerinin Zırt Pırt Port atlamaları Bence Biri buna dur demeli Port Sayesinde para kazanıyorlar fakat Chrome Kullanıcılarını Düşünmüyolar Bi zaman Bendede Aynı Sorun Vardı Önceki gün Port : 81 iken port :78 Oldu Ve Şifreleme Aygıtı Değişti Bence Mozilla Kurun :) Optimized ilen Hem Hızlı internet Hem iyi bir Video Keyfi :)
  • explorer işinize yaramıyor mu stabil olması için işletim sisteminizin internet programını kullanın.
  • açıklayayım:eğer donma kısa süreli ise 2- ila 30 snye arası felan ise chrom sisteminize ağır geliyor olabilir daha hafif bir tarayıcı kurun veya ramlerinizde sorun olabilir eğer donma 30 snye ile 2 dk arası felan sa yazılımsal olabiliyor şundan ötürü diyorum bunu ben , formattan sonra donanımları bir programla güncelllememiştim ve bir sorun yoktu ,sonra sürücü güncelleme programları kullandım örn slimdriver, böyle programları kullandıktan sonra takılmalar donmalar vb olmaya başladı sorun bundan da olabilir veya sürücülerinizi güncelleyip biosunuz eski kalıyorsa bundan da olabilir ve bir çok şey olabilir ama en önemli nedenler bunlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hokkabaz06

quote:

Orijinalden alıntı: Lil-W-Tunechi

Chrome iyice bozdu. Siz de OPERA KULLANIN ARKADAŞLARIM

Opera denemedim hiç hızı iyimi

İnternetim gitseydi bu yazıyı görmeyeydim.
    Opera hız kralıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerdesouza -- 28 Eylül 2013; 19:15:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun vardı bendede hatta plash playerde hata veriyordu daha sonra chromeyi silip yeniden yükledim jet gibi oldu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: peer16401

explorer işinize yaramıyor mu stabil olması için işletim sisteminizin internet programını kullanın.

Exploer ONDAN beter.
  • Bende de bir tek facebook'u açarken hafif bir donma oluyordu.Ama sonra sorunsuz devam ediyordu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.