Şimdi Ara

Google Chome Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler birkaç gündür sürekli yanıt vermiyor hatası alıyorum herhangi bir videoyu tam ekran yapınca ses gelmeye devam ediyor ama video donuyor tıklayıncada yanıt vermiyor hatası alıyorum, bir resmi farklı kaydet diyincede aynı hatayı alıyorum.

ekle kaldırdan kaldırmaya çalışıyorum tepki vermiyor tekrar deneyincede işlem devam ederken birşey yapamazsın diyor görev yöneticisinde açık kalıyor

özetle hiçbirşey indiremiyorum videoları tam ekran açamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: BlueDevil2

Chrome yi tekrar kur Flash Player ında bir sıkıntı olabilir eğer masa üstünde gezerkende aynı sorun oluyorsa format at

masaüstü derken ? sadece chrome da oluyor explorer düzgün ama bi kaç gün önce adobe flash indirdim ondan olabilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueDevil2

Chrome yi tekrar kur Flash Player ında bir sıkıntı olabilir eğer masa üstünde gezerkende aynı sorun oluyorsa format at

• aynı sorunu zamanında 10 yıllık bigisayarımda yaşıyordum, muhtemelen işlemcinin eski veya kötü olmasından kaynaklanıyor
    opera tarayıcı youtube sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.