Şimdi Ara

Google Assistant artık yerel bir tamirci bulabiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • İnsanların hayatını kolaylaştırmak için geliştirilen dijital asistanlar yavaş yavaş istenen noktaya doğru evriliyor. İlk olarak telefonun genel fonksiyonlarını ele almakla başlayan asistanlar sonrasında internet üzerinde genel işlemleri gerçekleştirmeye başladı. Şimdi ise artık yerel ihtiyaçlara yardım ediyor.


     


    Daha da yerli


     


    Google’ın dijital asistanı Google Assistant, evinizde ihtiyaç duyduğunuz çeşitli tamirat ve destek hizmetleri için en yakındaki noktaları gösterebiliyor. Uzun bir liste yayınlamak yerine asistan bir kaç soru daha sorarak ihtiyaca en uygun ustaları belirlemeye çalışıyor.


     


    Ayrıca Bkz.Google Datally ile veri tüketiminde yüzde 30 tasarruf edin

    Elektrikçi, tesisatçı, çilingir, boyacı gibi pek çok uzman işyeri kullanıcıya tavsiye edilirken, ilgili usta bulunamadığında ise daha yakın bir çözüm bulunmaya çalışılıyor.


     


    Google’ın önümüzdeki haftalarda ABD’de başlatacağı yeni özellik yerel işletmelerin daha fazla kendisini göstermesini sağlayacak. Ayrıca HomeAdvisor veya Porch gibi yerel işletme tavsiyelerinde bulunan platformlar da öne çıkmış olacak. Elbette Google’ın daha fazla kullanıcı çekmesi de cabası. 


     







  • Karlıkçı Halil'i bulduğunda uygulama çöker mi acep.Yararlı gelişmeler.
  • Afodfrea kullanıcısına yanıt
    Google ın uzun süredir yaptığı " burayı beğendin mi? " türü sorularına " amaan ne işaretlicem" diyerek es geçmezseniz gittiğiniz yerlerde sizi zaten bildirimleriyle uyarıyor.

    Biraz dikkat ederseniz google altyapılı telefonlarda haritaları aktif kullananlarda bu tür alanların hizmet kalitesini bir süredir ölçtüğünü ve farklı alternatifler ürettiğini görebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.