Şimdi Ara

Google Allo yakın zamanda telefon numarası gerektirmeyecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Google’ın sessiz sedasız faaliyetine devam eden sohbet uygulaması Allo, yakın zamanda önemli hamleler yapabilir. Sohbet içi mini oyun çalışmalarının ardından şimdi de telefon numarası gerektirmemesi gündemde.


     


    Önemli yenilik

     


    Bilindiği üzere Google Allo için bir telefon numarası gerekiyor. Yani WhatsApp gibi mail üzerinden kullanmak mümkün değil. Dolayısıyla hitap ettiği alan biraz daha kısıtlı oluyor.


     


    Google Allo’nun son güncelleme kodlarını araştıran bazı geliştiriciler platformun Gmail üzerine kayabileceğini tespit etmiş. Kullanıcı Gmail hesabını bağladıktan sonra diğer Gmail kullanıcıları ile Allo üzerinden sohbet edebiliyor.


     


    Ayrıca Bkz.Apple tarihi bir rekora imza atmak üzere

    Ne zaman kullanıma sunulacağı bilinmeyen bu yenilik ile artık telefon numarası veya Gmail hesabı Allo için yeterli olacak. Böylece hem hitap ettiği kullanıcı tabanı genişleyecek hem de tablet modellerinden de bağlanmak mümkün olacak. Tabii bu durumda diğer Google ürünü Hangouts’a biraz daha benzemiş olacak. Elbette Google Assistant bu noktada Allo’nun en büyük kozu durumunda.


     







  • Google'in da hicbir sosyal platformu basarili olamadi. Adamlar kullandirmayi bir turlu basaramiyorlar. Google+, Hangouts, Allo... elini sallasan programa carpiyor ama kullanan yok. Varsa yoksa Youtube. O kadar farkli program gelistirmek yerine bu servis ve hizmetleri Youtube'a entegre etseler hic bir alanda rakipleri kalmazdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tensi -- 5 Aralık 2017; 22:22:14 >
  • Bir sürü uygulama var, kullanmıyorum. Bir de Duo var. Kullanan yok ki, WhatsApp kullanılıyor.

  • Kullanıcılara farklılık sunmazsan insanlar neden whatsapp ı bırakıp duo ya allo ya geçsinler. Hepsini tek uygulama ile yapabiliyorken, hem de çevresindeki herkes o uygulamayı kullanıyorken...

    Facebook neden whatsapp a milyarlar ödedi? Sırf kullanıcı kitlesi için. Bu işler böyledir, bir alanda ortaya çıkarsın ve rakipsiz olursun yada yok olursun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.