Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • silinebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocoron -- 13 Eylül 2018; 10:47:52 >



  • irtibat numarası alabilirmiyim
  • pm atıldı.
    Konu günceldir. Ek olarak Facebook, Yandex, linkedin reklamlarında da yardımcı olabilirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mt.w3

    Adwordsü kısaca tanıtmak gerekirse;

    Adwords, Google tarafından reklam verenler için oluşturulan bir reklamcılık sistemidir. Kullanıcılar Google’da herhangi bir anahtar kelime aradıkları zaman sayfanın sağ tarafında veya üst bölümünde Google Adwords dediğimiz Google reklamları belirir. Aranan kelime ile ilgili reklam, arama motorunun en göze çarpan noktalarında ziyaretçilerle gösterilir.
    Adwords’ün en büyük avantajlarından birisi de Türk internet kullanıcılarının %98’i Google arama motorunu kullanıyor olmasıdır.Google organik aramalarda üst sıralara çıkmak uzun vadeli ve garantisi olmayan bir işlemdir. Bunun yerine Google Adwords’te kısa sürede organik aramalardan daha başarılı bir konuma ulaşabilirsiniz.
    Google Adwords’te hedef kitlenizi , reklamlarınızın gösterileceği bölgeleri, hedef cihazları siz belirlersiniz. Örneğin sadece İstanbulda faaliyet gösteren bir işletmeyseniz hedef kitleniz İstanbul da yaşayan insanlar olacağından reklamınızı sadece İstanbul da yayınlayabilirsiniz.
    Google adwords’te kendi bütçenizi istediğiniz gibi belirleyebilirsiniz. Günlük 10TL bütçe ile reklam verebildiğiniz gibi 1000TL ile de reklam verebilirsiniz. Bütçenizi istediğiniz gibi yönetebilirsiniz. Günlük bütçeniz dolduğunda reklamlarınız otomatik olarak durur. Sizden habersiz ek maliyetlere neden olmaz. İstediğiniz saatlerde reklamlarınızı durdurabilir istediğiniz saatlerde devam ettirebilirsiniz.
    Google adwords seçtiğiniz ve hedeflediğiniz anahtar kelimelerle ilgili arama yapıldığında reklamlarınızı görüntüler. Bu reklamların görüntülenmesinden Google sizden ücret talep etmez. Ziyaretçiler reklamlarınızı tıkladığı anda maliyet oluşur. Buna Tıklama Başı Maliyet(TBM) denir. Anahtar kelimelerinizi tetiklememesini istediğiniz kelimeleri Negatif anahtar kelime olarak girebilirsiniz. Böylelikle o kelimeler reklamlarınızı tetiklemez. Örneğin yüksek kesime hitap eden bir saç ekim merkeziniz var. Anahtar kelime olarak “saç ekimi” kelimesini eklediniz. Eğer “ucuz” kelimesini negatif anahtar kelime olarak eklerseniz Google “ucuz saç ekimi” yazan kullanıcılara sizin reklamınızı göstermez.
    Adwords kendi içinde sıralama yaparken acık arttırma modelini kullanır. Belirlenen anahtar kelimeyi bir çok müşteri kullandığında müşterilerin kendi aralarında bir rekabet başlar. Google en fazla teklif verenin reklamını daha üst sıralarda çıkarır. Fakat üst sıralarda çıkmak için tek etken bu değildir. Google haksız rekabeti engellemek için bir takım kurallar koymuştur. Web sitenizin açılış süresi, site içeriğinin SEO arama motoruna uyumluluğu ve en önemlisi Kalite Puanı gibi bir takım etkenler sıralamanız için son derece önemlidir. Kalite puanı düşük olan bir anahtar kelime için rekabet ortamında herkesten fazla teklif verseniz bile en üst sırada çıkamayabilirsiniz, lakin kalite puanınız çok iyi durumda ise rakiplerinizden daha düşük teklif verip en üst sırada çıkma olasılığınız vardır. Kısacası iyi bir kalite puanını Google üst sıralara taşıyarak ödüllendirir.


    Her zaman söylediğim bir şeyi eklemek istiyorum. Adwordste önemli olan hesap açmak değildir. Önemli olan sürekli optimizasyonu sağlayarak en iyi sonucu elde etmektir.

    Sizde sitenize reklam vermek isterseniz Benimle iletişime geçebilirsiniz

    Pm attım




  • günceldir
  • Konu günceldir arkadaşlar.

    Aynı zamanda Google Adwords ve dijital pazarlama ile ilgili yazıları kişisel blog sitem üzerinden de takip edebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocoron -- 17 Kasım 2015; 12:05:06 >
  • rakip firmadan tıklama olunca ip tespit etme ve engelleme nasıl yapılır panelden
  • Burada da bilgiler var.http://adwordsreklamvermek.date/
  • merhaba arkadaşlar adwords konusunda uzman ekibimizle sizlere destek vermekteyiz
    Herkesin sorunu olan ve tık başı maliyeti yükseltmek zorunda kalan Aşağıdaki gibi bi sorun varsa reklamlardan fazla verim alamıyorsanız bize ulaşın.

    İnternetten nasıl reklam verilir isimli makaleye göz atabilirsiniz.İnternetten Nasıl Reklam verilir

    Eğer Aşağıdaki gibi bi ibare ile karşılaşıyorsanız bunu sizin için profesyonel destek sunabiliriz.
    Düşük Reklam Sıralaması nedeniyle, anahtar kelimeniz reklamları Google’da görüntülenmek üzere tetiklemiyor.Düşük Reklam Sıralaması nedeniyle, anahtar kelimeniz reklamları Google’da görüntülenmek üzere tetiklemiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkcancevikdenizli -- 2 Temmuz 2017; 16:13:13 >




  • merhaba arkadaşlar adwords konusunda uzman ekibimizle sizlere destek vermekteyiz
    Herkesin sorunu olan ve tık başı maliyeti yükseltmek zorunda kalan Aşağıdaki gibi bi sorun varsa reklamlardan fazla verim alamıyorsanız bize ulaşın.

    İnternetten nasıl reklam verilir isimli makaleye göz atabilirsiniz.İnternetten Nasıl Reklam verilir

    Eğer Aşağıdaki gibi bi ibare ile karşılaşıyorsanız bunu sizin için profesyonel destek sunabiliriz.
    Düşük Reklam Sıralaması nedeniyle, anahtar kelimeniz reklamları Google’da görüntülenmek üzere tetiklemiyor.
  • Google Reklamlarının 4 kategoriden oluşur. Birincisi, adwords metin reklamlarıdır. İkincisi, google görüntülü reklam ağıdır. Üçüncüsü, youtube reklamlarıdır. Döndüncüsü, gmail reklamlarıdır. Günümüzde, küçük, orta ve büyük ölçekli firmalar bu alanı yoğunlukla kullanmaktadır. Google reklamları ile marka bilinirliğinizi arttırmak ve satışlarınızı katlamak için aşağıdaki noktaları gözden geçirebilirsiniz.
    Google Reklam Modelleri
    Ajansad.com
  • Merhaba arkadaşlar goglede sadece harita reklamı vermek istiyorum yardımcı olabilir misiniz

    Silinebilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar goglede sadece harita reklamı vermek istiyorum diğer arama ağı reklamını felan yapıyorum sadece bunu yapamadım gorseldeki örnekteki gibi nasıl reklam verebilirim adworsta ???

    Silinebilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haritalarda üst sıralarda olmak istiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes güzel açıklayıcı birçok şeyi belirtmiş sağolsun. Her bütçe ile reklam yapılabilir ve reklamlar local genel cinsiyet yaş grubu ve ilgi alanlarına göre biçimlendirilebilir. Gerçekten bu konular hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız linki inceleyin derim ...http://www.korayuslu.com/etiket/google-reklam-ucretleri/
  • osmanuzen O kullanıcısına yanıt
    Merhaba, nasıl reklam vereceğinizi açıklayan çok ayrıntılı bir rehber hazırlamışlar. Bu web sitesinden Google Reklam rehberine ulaşabilirsiniz.
    Google Reklam Rehberi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.